Álmok 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 15 oldal 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Go down

Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Kedd 30 Aug. - 9:35

Úgy gondoltam nincs jelentősége, hogy külön válasszam a tudatos álmokat a nem tudatosaktól. Max egy tudatos  kifejezést biggyesztek majd a címek után. 
Azért döntöttem így, mert minden álom érdekes , és ami a lényeges ezekből a számomra, az úgy is bennem él és nem az oldalak között. 
Erre az döbbentett rá, miután az álom archívumom a semmivé lett egy másik helyen, ahol az álmaimat tematikusan gyűjtöttem össze. 
Az ittenieket megtartom, bár nem hiszem, hogy valaha bár ki is  visszaolvasgatná .  
Esetleg a tudatos részeket pirossal ki fogom emelni, ezért mindenkit arra kérnék aki írna erre az oldalra, hogy a piros színt ne használjátok, sőt lehetőleg semmi színeset , max a kiemelőt ha valamire nagyon fel szeretnétek hívni a figyelmet. 
Köszönöm ! 
Szóval akkor hajrá, jöjjön a vegyes leves !
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Kedd 30 Aug. - 9:46

Egy érzés
Egy olyan irodában voltam két ismeretlen nővel, ahol nagy kényelmes bőrfotelek és kanapék voltak.  Álmos voltam, ezért leheveredtem az egyik kanapén, de nem igazán tudtam elaludni. A  szememet csukva tartottam, de ettől még jelen voltam a helyiségben  . 
A két nő egymással beszélgettek, majd az egyik helyet foglalt a kényelmes bőrfotelban, a másik meg úgy döntött, hogy oda kuporodik mellém a kanapéra. 
Egészen közel került hozzám, a testünk némileg itt ott össze is ért. Nem tudom kik lehettek, nem tudtam róluk semmit sem, mégis jó érzéssel töltött el, hogy volt akkora bizalom abban a nőben, hogy mintha csak természetes lett volna, oda feküdt mellém . 
Azért említettem meg ezt az álmot, mert jó érzéssel töltött el és mert annyira hihetetlen volt a szituáció.


A hozzászólást fortis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 4 Szept. - 9:48-kor.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Kedd 30 Aug. - 10:18

Egy múltbéli séta Budapest utcáin
A gyerek még kicsi volt, olyan 5-6 év körüli talán.  Villamossal utaztunk ( azt hiszem ez a tudatos álmaimra tekintve lényeges momentum )   És a következő megállóban odajött egy magas nő hozzánk.  Eleinte nem szólt semmit, de aztán kiderült, hogy ellenőr. nem tudom miért pont minket  nézhetett ki magának, de csalódnia kellett, mert volt jegyünk. Jogosultak voltunk az utazásra.  Very Happy
Aztán egyre többen lettek a villamoson és beszédbe elegyedtünk egyik másik emberrel. Nos egy alkalommal úgy adódott, hogy páran csak úgy tudtak leszállni, ha én is leszálltam , mondván , hogy majd vissza szállok.  Ez viszont nem jött be, a villamos ajtaja hirtelen becsukódott , és én lent maradtam a járdán.  A gyerek nem volt megijedve,  én sem , tudtam merre lehet a végállomás, és gondoltam előre szaladok levágom az utat és ott akkor újra elérem. 
Futottam is a házak között, de ekkor valami eszembe jutott. Észrevettem, hogy a házak olyan furcsák és maga a villamos is az volt.  Lassú jármű volt és olyan régimódi. Már nem szaladtam, hanem inkább csak sétáltam a Duna parti utcán . Tudtam , hogy álmodom.  Nem gondoltam rá, hogy a helyzettel kezdenem kéne valamit, mert annyira lefoglalt a látvány. Később megkérdeztem egy embertől, hogy merre  találom a metrót, de az ember értetlenül nézett vissza rám. Aztán csak mutatott egy fura építményt, ami inkább csak egy nagy sárga kapura emlékeztetett és akkor rájöttem, hogy a kis földalatti egyik állomása lehet ez a hely , de nagyon különös és ismeretlen volt a számomra  Rájöttem, hogy a múltban járok, és a többi metró vonala még ismeretlen fogalom volt  a járókelők számára. 
Itt sajnos kiestem az álomból .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Vas. 4 Szept. - 10:00

Delfin
Visszatérő elem a delfin. Az éjjel megint delfinekkel álmodtam. Úszkáltam egy folyóban egy delfinnel, de aztán el kellett válnunk. Ő egy üvegfalon túli helyre került én pedig a szárazföldre. 

Kislány
Egy padon üldögéltem J-vel és még valakivel, talán Mayra lehetett, de ebben nem vagyok már biztos. Egy nagy pocsolya volt előttünk és egy kislány olyan  4 éves forma ott tapicskolt a pocsolyában előttünk. 
Azon tanakodtunk, hogy a gyereken vajon cipő, vagy csizma van, én csizmára gondoltam , és talán a gyerek meghallhatta beszélgetésünket , ezért felhúzta a nadrágja szárát és akkor megláthattuk, hogy valóban gumicsizma van rajta. Odaszóltam neki, hogy a pocsolya másik végében tapicskoljon, mert ott tisztább a víz, és ő szót is fogadott.
Aztán a kislány gondolt egyet és odajött mellém a padra és odabújt hozzám. Én egy aktatáskát tartottam az ölemben aminek a belsejében valami szerkezet volt, nyomtatott áramkör és hasonlók. Kitéptem egy diódát, ezt nem tudom már miért, de akkor ennek oka volt.  Aztán a távolabbi padon üldögélő férfi felállt a felesége mellöl és felénk indult. Ők voltak a kislány szülei és én is felálltam , hogy hozzak két dobozos sört valahonnan, hogy megkínáljam az apukát. Szimpatikus emberek voltak. 
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Vas. 4 Szept. - 21:06

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:47-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 5:34

@Áprilia írta:Talán egyhelyben toporgás, tocsogás. Mindenesetre ha elmozdult a tiszta víz felé a koszos pocsolyából, talán megmozdul majd valami. (Már ha a víz az "élet folyása.") Igen, és meg is mozdult, odajött hozzád a kislány is és a szülei is. Az alakok lehet, hogy a te különféle személyiségeid voltak. Talán az, hogy eltéptél egy diódát is azt jelképezheti, hogy szakítottál valamivel, változás jön.

Hmm érdekes gondolatok, de elgondolkodtatóak. Már csak azért is, mert talán lehet összefüggése ennek a gondolatmenetnek a következő álmommal.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 6:02

A fodrász.
Ismertem azt a régi épületet, gyerek koromban rohangáltam néha a folyosóin. Álmomban egy rokonom, ( egyik nagynéném ) lakhatott ott az első emelet egyik lakásában és nála volt vendégségben egy kínai nő. Azon tanakodtak, érdemes lehet e a nőnek itt fodrászatot nyitnia  a nagynénémnél.  Megkérdezték az én véleményemet is, de én a kínai nőt le akartam beszélni róla, mondván, hogy a környéken már így is van legalább 17 fodrász és manikür ahová az emberek odaszokhattak már.  Elmondtam azt is, hol lenne sikeresebb a vállalkozás és mivel, de ő nem igazán hallgatott rám. Úgy vélte a verseny szellem majd eldönti, hogy érdemes volt e vagy sem itt folytatnia a tevékenységét. 
Aztán gondolt egyet és meg akart nyírni próbaként. 
Megengedtem neki, és sokat sürgött forgott körülöttem, majd egyszer csak elkészült. Megköszöntem, ő pedig megkérdezte, hogy jó lett e ? 
Persze, biztosan jó lesz válaszoltam, miközben végigsimítottam a tenyeremmel a fejem búbján. 
Nem nem, ott a tükör, menjek csak nézzem meg magamat benne mondta a nő. 
Jól van gondoltam , ez egy nagy álló tükör volt és odamentem, hogy belenézzek.  Első pillantásra visszahőköltem, nem ismertem fel benne önmagamat.  Nekem tüsi hajam van és ezt tudtam is magamról, de ez a nő valamilyen egészen különös és fura frizurát csinált. Olyan gomba frizurához lehetett hasonló, az alsó része egészen rövidre nyírva , míg a felső része hosszabban a homlokomra lógott, ráadásul hullámos is volt. 
Nagyon nem tetszett amit láttam és többször is alaposabban ránéztem magamra, mert annyira furcsa voltam , hogy keresgélnem kellett valami ismerős vonást. 
Na milyen, tetszik ? - kérdezte ismét, én meg nem tudtam mit válaszoljak. 
Gondoltam ha megmosom, talán jobb lesz, vagy levágatom J- vel egészen rövidre és akkor kinézek majd valahogyan. De hozzá tartozik, hogy az arcformám sem egészen az enyémé volt, megdöbbentő volt a látvány. 
Tudatosodtam is némileg tőle, de annyira nem, hogy átvegyem az irányítást. 
Jó lesz az, mondtam a nőnek, és azon járt a fejemben, hogy minél hamarabb megszabadulhassak ettől a hajtól.
Ha nem tetszik megnyír szívesen még egyszer mondta a nő, de leintettem , hogy köszönöm jó lesz ez így, nem akartam megbántani. 
Aztán megkérdeztem mennyit kérne érte , azt felelte, hogy kb 4500-at Ez sok , vágtam rá gyorsan, tudtam, hogy 1500 nál többet nem szoktak egy vágásért elkérni. Akkor 4 ezer mondta a nő.  Szerintem 3- nál ne kérjen többet, mert senki sem fog ide jönni ennyiért feleltem neki, majd visszatértem ismét a tükörhöz. 
A látvány megint elképesztő volt. Már nem azt a figurát láttam benne akit az imént, hanem egy távol keleti vonásokkal rendelkező nőt. 
Tudatában voltam önmagamnak és hogy férfi vagyok, de a tükörben akkor is egy nőt láttam. Elfordultam párszor a tükörtől és vissza , de a látvány nem változott. 

Egy másik álom következett. 

Kicsit ez is különös volt. A tudatkalandorokról volt szó benne.  Egy netes újságot lapozgattam, amikor rábukkantam arra a cikkre. 
Valaki ismeretlen nevű személy azt állította, hogy ő tette be a kalandorokon az első videó linket. A kalandorokat hasonlította össze a lélekvándorral ha jól hiszem és a gördülékenységről pontosabban annak hiányát ecsetelgette. Mintha valami egyszerű eljárást technikailag túlbonyolítottunk volna. De semmi többre nem emlékszem a cikkből sajnos.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 11:35

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:47-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Vendég on Hétf. 5 Szept. - 13:00

Én azt gondolom, azt mondja az álmod, hogy egy nő (aki valamiért kínai az álmodban, talán mert olyan személy, akit nem értesz, azaz amit mond, az kínai) a saját képére akar téged alakítani. (Hiszenolyan lettél a végén, mint ő.) Te nem vitatkozol vele, hanem ráhagyod, csak éppen maradsz olyan, amilyennek J-vel összeszoktatok.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 21:47

@Áprilia írta:A tükrös álmokról azt tartják, hogy az a tudatalattinkban rejlő olyan arcunkat mutatja meg nekünk, amiről addig nem tudtunk.
Tehát valszeg nem a kinézet milyensége a lényeg, hanem amit számodra az álom során megtestesîtett az a kinézet, amit a tükörben láttál. Egy olyan oldalad, amit addig nem ismertél.

Hát ez az oldal eléggé ismeretlennek tűnt. Hiába kerestem szinte  alig véltem felfedezni valamilyen ismerős vonást. Nem volt vele végül is olyan nagy baj, de az a frizura egyáltalán nem tetszett. Kicsit vad és misztikus külsőt is kölcsönzött a számára.
Aztán következett a női figura. Én tudtam ki vagyok, de mégis egy nőt láttam magam helyett a tükörben.  Ő is én voltam , de nem tudtam mit gondolni róla. Távol keleti vonásokat viselt.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 21:57

@efi írta:Én azt gondolom, azt mondja az álmod, hogy egy nő (aki valamiért kínai az álmodban, talán mert olyan személy, akit nem értesz, azaz amit mond, az kínai) a saját képére akar téged alakítani. (Hiszenolyan lettél a végén, mint ő.) Te nem vitatkozol vele, hanem ráhagyod, csak éppen maradsz olyan, amilyennek J-vel összeszoktatok.

Hmm ez nagyon érdekes. nem is tudom mit gondoljak róla. 
Efi a gondolatod nyomán akkor viszont jó lenne tudni, ki lehet ez a nő ? J-n kívül csak ti vagytok, csak titeket ismerlek  akik nők . Illetve egy valakit mégis csak ismertem akinek lehettek távol keleti vonatkoztatásai, az pedig Jagi volt. De vele meg elég régen nem érintkeztem már. 
Ez esetben viszont akkor lehet  ez egy múltból felmerülő momentum, aminek inkább csak emlék vonatkozata lehet, mint valami egyéb mondanivalója.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:01

Amúgy felhívnám a figyelmeteket arra a momentumra, ami számomra a leginkább érdekes és kiemelendő volna az álomból. Ez pedig az, hogy a nő erőltette, hogy menjek oda a tükörhöz és nézzek bele.  Úgy érzem ez egy nagyon fontos dolog. Biztosan fontos lehet az is, hogy mit láthattam benne, de első soron nekem mégis csak az, hogy felhívták rá a figyelmemet.  A tükörbe nézés pedig a tudatosságra vezetett az álomban.  
Tehát volt egy álom alak aki olyasmit akart tőlem, még ha nem is volt hozzá túl nagy kedvem , vagy nem tartottam szükségesnek, szóval olyasmit akart tőlem amitől aztán tudatossá válhattam.


A hozzászólást fortis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 5 Szept. - 22:03-kor.

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Vendég on Hétf. 5 Szept. - 22:02

Nem kell távolkeleti vonatkozás. Adtam rá ötletet, miért kínai, ott van leírva az is.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:05

@efi írta:Nem kell távolkeleti vonatkozás. Adtam rá ötletet, miért kínai, ott van leírva az is.
Igen  tudom Efikém és nagyon érdekes. csak nem tudom kivel összekomponálni.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Vendég on Hétf. 5 Szept. - 22:05

" a nő erőltette, hogy menjek oda a tükörhöz és nézzek bele. Úgy érzem ez egy nagyon fontos dolog."

Fontos momentum, de nem azért, ahogy értelmezed.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:09

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:48-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:09

@efi írta:" a nő erőltette, hogy menjek oda a tükörhöz és nézzek bele.  Úgy érzem ez egy nagyon fontos dolog."

Fontos momentum, de nem azért, ahogy értelmezed.

Két dologra tudok gondolni. 
- Azért akarhatta amit írtam, tudatossá válás végett
- valamit meg akarhatott mutatni a számomra.

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:11

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:49-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:12

@Áprilia írta:
Jagiról még azt is el tudom képzelni, amit Efi írt, hogy a saját képére akarjon formálni. Azt meg pláne, hogy álomban keressen meg (tekintve, hogy "elég régen nem érintkeztetek").

Ez igaz . Hozzá ez az egész szituáció  kapcsolható lehetne. Bár az is igaz, ő mindig csak jót szeretett volna nekem, mint testvérének..
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:15

@Áprilia írta:Vannak olyan álomalakok, akik segítenek tudatra ébredni. Álmodók szokták is alkalmazni, hogy tudatos álomban megkérnek álomalakokat, hogy legközelebb is látogassák meg őket álomban és segítsenek nekik tudatra ébredni.

Hát bizony nem ártana egy ilyen. Pl te .  Smile
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:15

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:49-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:17

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:50-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:18

@Áprilia írta:Nem fizikai hasonlóság keresésére gondoltam...
A "vad és misztikus" külső tipikusan egy olyan "arcunk" (a naguál), amilyennek nem ismerjük magunkat. Nekem is volt egy ilyen tükrös álmom, ahol egy koromfekete arcú es fekete csapzott hajú, vad tekintetű lány nézett vissza rám. Akkor épp Efi irta azt, hogy szerinte az is én voltam....mostmár én is tudom.

Hmm milyen fura. Akit én láttam a tükörben annak is csapzott haja volt és fekete színű. A bőrének érnyalata pedig sötét, de nem úgy mint néger vagy ilyesmi, hanem egyszerűen csak sötét.

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:19

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:50-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:19

@Áprilia írta:
fortis írta:
@Áprilia írta:Vannak olyan álomalakok, akik segítenek tudatra ébredni. Álmodók szokták is alkalmazni, hogy tudatos álomban megkérnek álomalakokat, hogy legközelebb is látogassák meg őket álomban és segítsenek nekik tudatra ébredni.

Hát bizony nem ártana egy ilyen. Pl te .  Smile

Engem még nem kértél meg tudatos álomban erre.
Jelen formámban pedig hiába kérsz, nem álomalak vagyok. tongue

Még nem jutott eszembe, hogy megkérjelek. Az, hogy nem álom alak vagy, abban meg ne legyél annyira biztos. Gondolj a matrixra   semleges. Én már semmiben sem vagyok biztos.

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:20

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:51-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:21

@Áprilia írta:
fortis írta:
@Áprilia írta:
Jagiról még azt is el tudom képzelni, amit Efi írt, hogy a saját képére akarjon formálni. Azt meg pláne, hogy álomban keressen meg (tekintve, hogy "elég régen nem érintkeztetek").

Ez igaz . Hozzá ez az egész szituáció  kapcsolható lehetne. Bár az is igaz, ő mindig csak jót szeretett volna nekem, mint testvérének..

Állította valaki az ellenkezőjét?

Nem, ezt csak magamnak írtam oda . Mint valami emlékeztetőt amit elmondtam nektek is általa.

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:22

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:51-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Zoli on Hétf. 5 Szept. - 22:22

@Áprilia írta:
fortis írta:
@Áprilia írta:Nem fizikai hasonlóság keresésére gondoltam...
A "vad és misztikus" külső tipikusan egy olyan "arcunk" (a naguál), amilyennek nem ismerjük magunkat. Nekem is volt egy ilyen tükrös álmom, ahol egy koromfekete arcú es fekete csapzott hajú, vad tekintetű lány nézett vissza rám. Akkor épp Efi irta azt, hogy szerinte az is én voltam....mostmár én is tudom.

Hmm milyen fura. Akit én láttam a tükörben annak is csapzott haja volt és fekete színű. A bőrének érnyalata pedig sötét, de nem úgy mint néger vagy ilyesmi, hanem egyszerűen csak sötét.

Bingó! Akkor te voltál!
(Anno pont így fogalmaztam meg én is, hogy nem néger volt, hanem máshogy volt sötét.)

Nahát !

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Áprilia on Hétf. 5 Szept. - 22:24

Törölve


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Feb. - 21:52-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Álmok 4

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 15 oldal 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.