Intuiciók

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

Intuiciók

Témanyitás  Zoli on Pént. 23 Feb. - 23:07

Bár volt már jó néhány, de nem igazán kotorászom már a múltban. Egyet egyet említenék csak, aztán lássuk a jelent, vagy a jövőt. 

Ezt kb 8-10 évvel ezelőtt álmodhattam, és a 2021--22-es évekről szólt.Tehát jósálom a maga módján. 

2021-2022
Tulajdonképpen egy hatalmas változás történik majd hazánkban, és minden sokkal jobbá válik, mint amilyen az oda vezető út.  Az országot tudósok, mágusok és papok együtt irányítják, és megszűnnek az igazságtalan egyenlőtlenségek. Nem az egyén, hanem a közös érdek lesz a fő irányadó, és ez megnyugvást hoz az országra. A külföldi vezetők nem igazán fogják megérteni, hogy hogyan működhet ez hazánkban, és sokan eljönnek majd, hogy láthassák, de ez itt Európában nagyon kivételes és egyedi helyzetet teremt majd a számunkra, de működni fog.
Megjegyzés. : A tudósok, mágusok és papok, talán egy jelképes jelentéssel bír, nem tudom, de hamarosan kiderül majd.

A földrengés
Ha emlékszik még valaki, azt álmodtam abban az időben, hogy földrengés volt. Reggel ébredés után még meséltem is  Mandulának, hogy álmomban azt mondtam neki, földrengés van.  Kb másfél óra múlva földrengés rázta meg Győr Tata térségét, ez egy eléggé erős rengés volt. 

Amik azonnal bekövetkeznek:
Néha előfordul olyan, hogy gondolok valamire, és az azonnal bekövetkezik.  Ilyesmi volt, amikor arra gondoltam, hogy ha XY tanár eltörné a lábát, akkor nem menne be a suliba, és akkor a gyereket nem szekálná a hülyeségeivel. Hamarosan kiderült, hogy a tanár másnap nem ment suliba, mert elcsúszott és eltörte a lábát, vagy valami hasonló. 
Vagy ugye meséltem, hogy a gondolatomban felmerült egy lehetetlen helyzet, egy üveg mérőpohár eltörésével kapcsolatosan. Az eszköz abban a pillanatban ketté tört, a felső része a kezemben maradt, az alsó része pedig leesett, mintha lézerrel vágták volna ketté . 
Ilyesmi megtörtént már máskor is, legalábbis, hogy a gondolat azonnal valóssággá vált, ahogyan az a gondolataimban volt. 


A túlóra.
És akkor írtam nektek ezt a napokban megesett történetet, véleményem szerint letagadhatatlan e szempontból az intuició:
'Tegnap elengedtek minket a munkából egy órával korábban, de két kolléga még ott maradtak egy kicsit beszélgetni a főnökünkkel.
Hazafelé tartva kaptam egy sms-t és egyből az a gondolatom támadt, hogy tán nem e vissza akarnának hívni dolgozni? Ez elég abszurd lett volna, de mégis megfordult a fejemben.
Miután leparkoltam a bolt előtt, elő vettem a telómat, hogy megnézzem ki írt nekem. Nos valami hülyeség volt, egy reklám.
Aztán ma mégis csak jött a meglepetés. A két kolléga akik bent maradtak beszélgetni pár percet mêg, bent kellett maradniuk , a munkaidőn felül még vagy plusz 3 órát. Mindezt egy telefon miatt, amiben közölték a főnökkel, hogy az elmaradó munkát mégis sürgősen meg kell csinálni.
Szóval szerintem ez egy intuíció lehetett, a munka kapcsán, szerencsére bennünket akik haza indultunk , már nem hívták vissza."


A hátfájás
Ez is egészen meglepő volt.  Tegnap azt álmodtam, hogy a kollégáimmal vagyunk egy helységben, és az egyik kollégámnak nagyon fájt a háta, ezért megmasszíroztam neki, és a kezem élével ütlegeltem, hogy ellazuljon. 
Erre mi történik ma reggel? A kollégám azzal fogadott, hogy fáj a háta( dereka)és gyógyszert kellett bevennie, és valami krémmel be is maszírozták, én meg csak lestem, hogy hogyan álmodhattam meg ezt, de mostanra már nem annyira csodálkozom.  Hihetetlen dolog ez az intuició. 

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9253

Vissza az elejére Go down

Re: Intuiciók

Témanyitás  Efi on Szomb. 24 Feb. - 16:12

Arra a 2021-re kíváncsi leszek! Ami az oda vezető útra vonatkozik, az már bejött!

______________________________________________________
"a béke és a szeretet az igazság által jön el az emberek közé " (R.S.)
avatar
Efi
Admin

Hozzászólások száma : 711

http://kalandorok.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Intuiciók

Témanyitás  Zoli on Szomb. 24 Feb. - 19:01

@Efi írta:Arra a 2021-re kíváncsi leszek! Ami az oda vezető útra vonatkozik, az már bejött!

Mondjuk elvileg a mostanit követő választások 2022-ben lesznek, és az emlékeim is 2021-22-es évekre vonatkoztak, de ha 21-ben fog történni valami, akkor az azt jelentheti, hogy a mostani választásokat megnyerő kormány csak három évig lesz a felszínen . Erre én is roppant kíváncsi leszek. 
Amúgy a jelenben levő intuíciókra vonatkozó történések jobban foglalkoztatnak, mert ezek azonnal bekövetkezők, és meghatározók lehetnek életünkre, ezért nem bánnám, ha tovább fejlődne ez a vonal, bár úgy érzem én magam speciel nem igazán  tettem érte, hogy ezek gyakrabban előfordulhassanak. Fura módon úgy tűnik spontán mégis jelentkezhetnek, és ami a lényeg, hogy nem csak ébrenlétben, hanem amint a fenti példa is mutatja álomban gyakrabban. 
És itt kiemelném, hogy álomban. Azt hiszem ez fontos lehet.

______________________________________________________
Ha teszel egy lépést előre, a világod megváltozik.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9253

Vissza az elejére Go down

Re: Intuiciók

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.