Fortis régi álmai

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 20:36

1.
2006-11-17 10:57:19
Esemény dátuma: A jelek idején

Üdv mindenki
Nos a történet,félig a tudatos álmodásról ,félig az illúzióvalóságról szól
ha nem tévedek.Ahhoz hogy megértsétek miről van szó ,nem ártana
elolvasni a "Tudatos álmok "fejezetből ,a nekem bejött topikomat.
A gyakorlat így történt.: Az Üllői út mentén sétálva áthaladtam a
vasúti felüljáró alatt ,s közben próbáltam meggyőzni magam,hogy
pillanatnyilag most álmodom . Közben tovább ballagtam a népliget felé.
Nos hogy az álmodásról bizonyságot nyerjek ,arra gondoltam ,hogy
mikor a tőlem100 m-re levő oszlophoz érek ,pont akkor jönnie kell
egy vonatnak.Odaértem:Megfordulok és meglepödve látom,hogy
ebben a pillanatban ,ugyan nem vonat ,de egy karbantartó mozdony tünik fel .
Hmm-gondoltam magamban ,bár gyakorlat mégis olyan mint egy
tudatos álomDe hát persze hogy az ,hiszen álmodom.Még hozzátenném
ezen a vonalon elég gyér a vasúti forgalom..A gyakorlat második része,
ellentétje az elsőnek ,bebizonyítani magamnak ,hogy mégis csak
ébren vagyok . Ettől mi sem egyszerűbb . Arra gondoltam,hogy a következő
oszlopnál ,egy hóember álljon.Közeledtem.Becsukom a szemem,elszámolok
háromig,/közben csukott szemmel haladok tovább /Nem veszélytelen ,de
bízok önmagamban.Hóember -hóember ha ha ha .Hiszen 14 -fok van.
Odaérek s elröhögöm magam a megdöbbenéstól.Ugyan hóember nem áll
az oszlop előtt ,De az oszlopon rámvigyorog egy plakát formályában.
Hihetetlen ,ezek szerint mégis csak álmodom ??Gyorsan bevetem a következő
fegyvert,és arra gondolok ,most pedig repülni fogok..Hozzáteszem a tudatos
álmoknál ez csak így szokott menni.Nos nekirugaszkodom, és semmi.
Újabb nekirugaszkodás , ismét semmi.Ok nyugtázom az eseményeket,
tehát mégis csak ébren vagyok . A gyakorlat sikeres volt.
istzoli

2.
2006.10.16.
Hello mindenki . Nos ez nem is olyan nehéz
Csak kételkedni kell az álomban és a valóságban,ezt nem árt sűrűn megtenni,és biztos hogy hamarosan az álmodban is felteszed a kérdést:-vajon ébren vagyok e,vagy álmodom.Nállam bejött.
Egy pár vicces sikerélményem amiket így idézhettem elő : -jó volt a repülés-ezt gyakran ismételgettem,vicces vot falakon átsétálni , de a legérdekesebb volt amikor láthatatlan szellem formályában repkedtem a villamosmegállóban az emberek között.
Örülök hogy elmondhattam ,ezt kivánom mindenkinek. Sok sikert sziasztok.

3.
fortis
Beküldés dátuma: 2007-09-26 08:45:33
A félmutáns
A környék megegyezik a valósággal , itt ott azért akad eltérés .Egy két olyan épület , ékelődik be , ami itt nem létezik .Ott kezdeném , hogy pár centivel a járda fölött siklottam , és úgy tettem , mintha járnék , gondoltam a járókelők majd furcsán néznek rám , ha meglátják milyen furcsa a járásom . Bekanyarodtam a sarkon ,eljutottam az ismerős totózóig , ez csak egy kis trafik szerű bódé .Az általam ismerős hölgy a szokásos köszönés után megszólított .Várjak egy kicsit , van itt valaki , aki olyan félmutáns , mint én , mindjárt odakisér .Hmm! nem sértődtem meg a jelző hallatán , bár nemigazán értem , miért mondta ezt nekem . Nem kellett messze menni , volt ott egy számomra ismeretlen kis építmény , ami körül állt néhány ember . Nos volt ott egy nő is , akihez oda kellett mennem , ekkor a totózós hölgy már eltűnt . Megfogtam a nő kezét , és egybeolvadtunk .Nem voltam sem én , sem ő , csak valami egy .Igen fura érzés volt , de amúgy nagyon kellemes . Aztán tovább mentem .
Azt hiszem a kirakatokat nézegettem , amikor megláttam két nagy tükröt egymás mellett .
Na ez jó , gondoltam , most megnézem magamat benne . De hiába próbáltam , nem láttam magam , mintha csak láthatatlan lettem volna . Így szenvedtem egy ideig , aztán csak sikerült egy kis eredmény , végre feltűnt az ábrázatom , magamra is ismertem , de a ruházatom nagyon idegennek tűnt .Nem az én stílusom , inkább olyan régimódi féle volt , zakó , öltönynadrág , meg ilyenek . Közben eszembe jutott entitas , a tudatos álmokkal való közös kísérletezgetéseink , és próbáltam megidézni . Sikerült is valami , a hangját legalább hallottam . Megbeszéltük , ha már itt vagyok , jegyezzem meg ezeket a számokat .
6-os 7-es , de lehet 67-es ről lehetett szó , ez egy kicsit elhomályosult már nekem .
Aztán fölébredtem . Kíváncsi vagyok , van e jelentősége a számoknak , ezt majd szépen megdumáljuk .
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
Ez az álom , az elejétől a végéig tudatos álom volt , ami azért érdekes , mert nem menet közben tudatosult .

Kommentek

Új komment
[2007-09-30 19:03:35]
fortis
Na ez az csaken , amit mi sem tudunk , de talán egyszer fény derül ezekre a dolgokra .

[2007-09-30 18:59:15]
csaken
Jé de érdekes! Nemrég egy férfi meg egy nő beszélt hozzám álmomban, és a 10-es, és 42-es számokat ismételték, le is írták elém a földre. Aztán egymástól kérdezték, hogy vajon elég volt-e ennyi, megértettem-e. Mikor felébredtem, arra gondoltam, hogy pár lottószám lehetett, de ahhoz kevés 2db. de hátha valaki itt megkapta a többit is...hát most ez így elég fura. Vagy ha nem lottószámok, akkor mik lehetnek?

[2007-09-28 11:41:52]
entitas
Az egytalálat u.a.fizet,mint a 0,he!

[2007-09-28 09:00:55]
fortis
Hogy te miket mondasz ! D De tényleg , hogy lehetek ekkora balfék , hogy nem kérdeztem rá . Azért a lottón jelöld be a 67-est !

[2007-09-28 08:46:20]
entitas
Hello cimbi!
Ezigen,remek álom!A számok nem mondanak 1előre semmit,de,hamár ott jártál a totózonál,megkérdezhetted volna a jövő heti lottószámokat:P!
Végülis,ki volt a másik mutáns,a hölgy akivel asztrászexeltél?
Szerintem,a tükör azt bizonyítja,hogy álruhában járunk,és nem ismerjük valódi arcunkat.

4.
barlangásszunk
Most itt vagy: Álmok >> Mit jelenthet?
fortis
Beküldés dátuma: 2008-09-04 16:32:53

Kirándulni mentünk , a párommal , egy jó kis barlangászatra .Már ment is egy csoport lefelé a járatokba és volt velünk egy vezető , aki minden félére , okosságra felhívta a figyelmünket .Volt nálam egy kis kalapács , mert eltökéltem , hogy ha törik , ha szakad , egy kis ásványt beszerzek magamnak . Hááát , az úton fel is vettem a földről némi érdekes követ . Egyszer rákérdeztem a vezetőnktől , milyen mélyen járunk , a válasz 500 méter volt , hmmm , nem is gondoltam volna ! Itt megszakadt ez a rész és a felszínen voltunk , egy szép vízesést csodáltunk meg .A tudatom szerint , bejártunk még néhány barlangot és sikerült is lekalapálnom kis kalapácsommal innen onnan , egy egy apróbb ásványféleséget , pirosat , zöldet , de nem egészen ilyenekre gondoltam , de megteszi .Voltak a járatokban eltúlzott méretű , azaz focilabda méretű ásványok , de ezek gyerekjátékok voltak , nem volt jelentőségük .Nos egy másik pillanatban egy elég meredek járatban másztam lefelé , itt teljesen egyedül voltam és a járat is akkora volt , hogy guggolva elfértem benne , inkább olyan volt az egész , mint egy cső . Egyszer csak megtorpantam , gondolván , ha lecsúszom , lehet az életbe többé már nem fogok tudni visszamászni , így hát meggondoltam magam , és elkezdtem fölfelé mászni . De nem jutottam messzire , mert valaki méretes köveket kezdett legörgetni a járatban , még jó , hogy egy mellék beszögellésben meg tudtam húzódni . Kikiabáltam , hogy hagyják abba , mert bent vagyok . Egy kis idő múltán abba is hagyták és én kimásztam , de ezt már nem élte át a tudatom , mert ismét az első barlangnál voltam , az első helyszínen a csoporttal és a vezető nagyon szép hegyikristályokat mutatott nekünk , amiket meg lehetett vásárolni 7000 forinttért . Sajnáltam , de én nem engedhetem meg magamnak , nincs ennyi pénzem . A következő pillanatban , már a felszínen voltam , és az eddig összegyűjtött köveket nézegettem , mosogattam a vízben . Elgondolkodtatott , mert a kövek lebegtek a víz színén , nem merültek el . Aztán haza indultunk .-
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
ui :-nos bizony volt levonni való tanúlság , mivel hogy a vonzás törvényét próbálgatom , rá kellett volna jönnöm , hogy megvehetem azt a kristályt , mert sok pénzem van , de úgy tűnik , a tudatalattim közbeszólt .

Kommentek

Új komment
[2008-09-06 07:23:05]
fortis
Köszi az írást Avia , és nyugodtan magyarázz csak bele , nagyon örülök neki !Egy valamire mindenképpen jó volt ez az álom , hogy elgondolkodjam bizonyos dolgaimon, amiket gyakoroltam , nem kellett volna félbehagynom , ellustzlnom .

[2008-09-06 03:23:50]
Avia
Igazából értem, hogy mire gondolsz a vonzással. Én azért mégis igazságtalannak érzem ezt a történetet. Odamentél, nem is volt lehetetlen a feladat, kalapács is volt nálad, de rád görgették a köveket munka közben, majdnem bent ragadtál, aztán végül pénzért kellett volna megvenned azt, ami amúgy járt volna neked. (Vagy ez csak belemagyarázás?)

5.
káosz
Most itt vagy: Álmok >> Egyéb szokatlan álmok
fortis
Beküldés dátuma: 2008-03-24 17:36:18

Hogy kerültünk ide ? -fogalmam sincs , csak baktattunk a homokdűnék között , valami előre eltervezett céllal .Ahogy visszaemlékszem , volt ott egy lapályos medence , akár egy öböl , annak a túloldalára akartunk eljutni . A megadott helyen volt egy kapu , ahonnan egy szűk folyosó vezetett le a föld alá . Teremből terembe jártunk , míg végül megtaláltuk a keresett gépezetet .Úr isten , ez túl nagy egy motornak . Ezt nem leszünk képesek beépíteni , túl nagy . Csak néztem a forgó-pörgő fogaskerekeket , az ékszíjakat , a motor belsejét alkotó bonyolult szerkezeteket , akár csak egy óra belseje lett volna .Lemondtunk róla , és egy másik helyiségben találtuk lassan magunkat . Itt emberek vártak , akik új ruhákat adtak nekünk , levetettük az elhasznált gúnyát és szépen beöltöztünk ebbe a szörfruhára emlékeztető overallokba . Mindenkin ugyanolyan színű és alakú ruha volt , teljesen egyformák voltunk .A mi ruhánk piros és fekete színt képviselt , de a házigazdáink kéket hordtak .Bekísértek minket egy nagy helyiségbe ahol valami mozifilmet kellett volna megnéznünk a galaxisok volt a téma azt hiszem . Más körülmények között biztosan nagyon érdekelt volna , de most el voltam foglalva az üvegtetőn keresztül látott látvánnyal , ugyanis a hold , majd tízszerese volt a mostaninak és akkora udvara volt , hogy majd beborította a fél égboltot .A csudába , otthon maradt az akkumulátor a gépemből , most ha lekapnám őket ezekről a kékruhásokról biztosan kiderülne , hogy földönkívüliek , de még az is lehet , hogy gépek . Az embere negatív alakban jelennek meg rajta a sötétben .
Egy lányt láttam aki egy gömb belsejében volt , és volt vele egy kicsit idősebb , de talán nem is volt kora , mert az tuti hogy nem ember volt .Egy hosszúkás követ tartott a kezében , aminek hol az egyik , hol a másik oldala villant meg .Száguldottak valahová , de rájöttem , nem az űrben , hanem mintha a dimenziók között . A lány gondolataiban érzékeltem az akkumulátorom fontosságát , talán ez volt a célja az utazásának . A másik teremtésnek szép fekete szeme volt , , ide oda mozgatta , és minden mozdulatnál villant a z a valami a kezében .
Fölálltunk , kivezettek minket a szabadba a vetítő helyiségből . Leültem egy kőfalra és elgondolkodtam azon , ez csakis a földbolygó lehet , csak más időben . A hold volt az , amiről erre rájöttem .
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
Bocs , hogy ilyen sületlenséggel traktállak titeket , de jó volt leírni , még ha talán semmi értelme sincs ennek az egésznek . Néha teljesen ismeretlen helyeken , bolygókon járok álmomban , csak tudnám miért , a scifi irodalmat már nagyon rég nem forgattam a kezemben .

Kommentek

Új komment
[2008-03-25 20:53:19]
fortis
Köszi Mayra , semmi sem lehetetlen .

[2008-03-25 11:36:01]
Mayra
Nem készül valami változás az életedben?
Valami,ami nem biztos,hogy benne volt a terveidben?
Annyira sokat "utazol",hogy szerintem változást eszközölsz,mégha nem is tudatosan.


6.
Rejtett világ ?
Most itt vagy: Álmok >> Mit jelenthet?
fortis
Beküldés dátuma: 2008-03-19 12:01:57

Rejtett világ
Az álomban a párommal mentünk volna a villamosmegállóba , de észrevettem , hogy jön egy busz . Fussunk a megállóba , nézd , még van esélyünk , hogy elérjük , kiálltottam , és szaladni kezdtünk a busz felé . Kicsit fura volt ez a busz , mert előre föl kellett szálnom , hogy a páromat felhúzzam , olyan magason volt a lépcső , de ekkor még nem sejtettem semmit . Miután fönt voltunk , kezdtünk el gondolkodni , vajon , hová is visz minket ez a járgány ? Leszálltunk , ki tudja miért pont ott , ahol , de innentől egyedül folytattam az utat , hogy felderítsem hová jutottunk .Egy ösvény vezetett be egy tisztásra , a tisztáson állt egy nagyobbacska ház . Mondhatnám majdhogynem az egész tisztást elfoglalta . Végigsétáltam az épület mellett , körbe sűrű bozontos volt , aztán sziklák és rendkívül gyors folyású patakok . Patakok és zúgók minden felé . Aztán egy meredek szakadék . Gondoltam lenézek , és majdnem sikerélményem is volt , hála az égnek , sikerült elkapnom egy bozontos fa gyökerét , és visszatornáztam magam .Annyira hihetetlen volt ez a környék , lassan rájöttem , hogy most éppen álmodom .Amint ráébredtem , előjött a kísérletezgetős énem , és arra gondoltam , ha már így van , kipróbálom , hogy tudok e beszélni egy fával .Visszaemlékeztem , hogy entitassal nemrég , még ezt vitattuk , hogy lehet e az állatokkal , és a fákkal beszélni vajon ? .
Nos hiába is szólítgattam az egyik satnyább fajtát , nem jött válasz , de egyszer csak megjelent egy kisgyerek , talán 4-5 év körüli . Olyan érzésem volt , mintha azért jött volna , hogy a fa helyett beszélgessen velem . Megmutatta a ház környékét , a sebes-folyású patakokról beszélt , nézzem meg milyen hideg és milyen tiszta a víz .A távolban tíz emeletes házak látszódtak , valami lakótelep , meg országút , és azt kérdeztem a kis sráctól , hogy lehet az , hogy ezt a helyet nem ismeri senki ? Hogy lehet az , hogy itt vannak ezek a csodálatos patakok , és senki nem látja , nem veszi észre őket ? A látvány érdekes volt ,olyannak tűnt , mintha két különböző világ lenne , és a két világ valahol a parlagon , a pusztán összefolyna . Nem tudom honnan vettem , de Biatorbágy villant be , mintha a lakótelep az ott lévő házak lennének .Szóval kérdeztem , hogy lehet , hogy nem ismerik ezt a helyet ? A gyerek azt válaszolta , azért , mert nem látják . Nem látja senki .Elsétáltunk az épület bejáratához , és bementünk az ajtón . Egy terem volt , kicsit félhomályos , innen két ajtó nyílott , jobbra és balra , de valami olyan érzés töltött el , hogy oda nem szabad benyitni , és már ide sem kellett volna ebbe az előtérbe . Mintha valami magánlak sértés lett volna , de ezek csak érzések . Mindegy kiléptem a házból és ismét egyedól voltam . Vissza felé vettem az írányt , amerről jöttem , és két bolondos alakba bottlottam , akik megkértek , hogy kűzdjek meg velük . Olyan bírkózás félére gondoltak , de mondtam , hogy elöbb kűzdjenek meg egymással , aztán majd meglátjuk . Ezek olyan emberek voltak , nos nem tudnám kifejezni , de nem tudnám elképzelni őket a mi világunkban . Amúgy barátságosak . Itt hirtelen fölébredtem , a párom nem hagyott tovább aludni . Pedig mennyire szerettem volna még egy kicsit ! Mosoly !

Az álom normális álomnak indúlt , aztán tudatos álom lett belőle , legalábbis amig a kisgyerekkel voltam abban a szakaszban , aztán síma álomként folytatódott tovább . Még hozzátenném útóljára , az emberek azért nem látják , mert nem képesek rá , vagy mert nem láthatják . Én miért láttam ? -na jó , persze csak álomban .

7.
múzeum
Most itt vagy: Álmok >> Egyéb szokatlan álmok
fortis
Beküldés dátuma: 2008-02-23 18:25:31

Délután ledöltem egy kicsit .
Tudjátok milyen érzés az , mikor visszatérsz egy nagyon nagyon régen sajátodnak tekintett épületbe , és nosztalgiával érinted meg azokat a holmikat , amik valaha mind a tiéd voltak ? Nem tudom , én elég keserű szájízzel simítottam végig azt a faragott fatáblát , amit valaha nagyon szerethettem . Egy nagy múzeumban sétáltam , / ez már tényleg gyanús , úgy tűnik most a múzeumok a menők /végig tapogattam a sok ismerős tárgyat , a csudába is , ez valaha mind az enyém volt . Meglehet bolondnak néztem , mikor egy egy tárgyat magamhoz öleltem , simogattam . Aztán megakadt a tekintetem egy képen a falon , egy szép erdős tájat ábrázolt , a hegyekben egy kastélyt és csak álltam és álltam és néztem . Ahogy néztem , egyszer csak megelevenedett a kép , és egy fekete sárkány jelent meg a völgyben , aztán a levegőbe röppent és felszállt a magasba . Mögöttem fiatalok jöttek , mentek , majd az egyik azt mondta a másiknak , " mit lehet nézni ennyit ezen a képen ? " Valaki felet neki , " tudod , ez a sárkányos kép . " Aztán elhagytam a múzeumot , egy mellékajtón keresztül , egy 60 év körüli asszony is jött utánam , én meg rászóltam , hogy neki itt nem szabad kijönnie , ez nem kijárat ! Erre ő azt felelte , hogy tudja , de nem érdekli  mert neki szabad .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 20:42

8.
2008.02.22. Kő
A kő ami a hegységbe illik
Sziasztok !
Nem is tudom , hol kezdjem , szerintem ez egy angyal lehetett , de sajnos nem láttam , csak a hangját hallottam .-mindenesetre gyerekhang volt , azt hiszem lányka .
First person nézetből láttam az egészet , ezért egy kicsit fura , hogy mégis láttam , ahogy a kezemben tartom azt a félhold alakú követ . Alattam hullámzott a tenger , amikor a hang azt mondta , " majd én megmutatom neked ! " . iszonyú sebességgel elkezdtünk repülni , alattunk az óceán . Kivettem , hogy egy tenger alatti hegység húzódik alattunk . Amikor megérkeztünk azt mondta a hang , hogy nézd meg , ha alaposan megfigyeled , megláthatod , hogy a kő , pontosan beleillik ebbe a hegységbe .Pontosan megtalálhatnád a helyét . " Gondolkozz el rajta , hogy ez a kő , mégis nálad van , a te kezedben ! " Vajon mit jelenthet ez az egész ?

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 20:45

9.

mese-álom

2008-02-09

Ez most tényleg nem olyan nagy tapasztalás , nem olyan nagy álom , csak szórakozás képpen leírom . Volt azért egy két mozzanat , ami megdöbbentő .
Nem tudom mit kerestünk ott az isten háta mögött , valami sziklás szúrdokban , vagy szakadékban , de úgy tűnt , odajutni valahogy sokkal könnyebb volt , mint kijutni onnan .Tetőtől talpig borzasztóan mocskosak olajosak voltunk , mintha meghemperegtünk volna valami ragadós mocsokban .Azt hiszem négyen lehettünk .Valaki azt kérdezte , hogy az istenben fogunk innen kimászni ? Hát például így !-feleltem és elkezdtem nyújtózkodni egy szikla kiszögellés felé . Ebben a pillanatban megjelent egy óriás , elkapta a kinyújtott karomat nagy meglepetésemre és fölrakott vagy két sziklakiszögeléssel följebb .Aztán megint följebb .Most egy kicsit gusztustalan rész következik , az érzékenyebbek csukják , illetve nyissák ki a szemüket , az óriás előkapta a micsodáját és lehugyozott ! Fújjj , elég gusztustalan , de aztán rájöttem , hogy ez azért volt , hogy lemossa rólam az olajos mocskot .Egy mitológiai szárnyas lény csapkodott felettünk , ennek a hátára dobott föl az óriás , ő is fölpattant , és már repültünk is , ki tudja hová . A lény háta volt vagy 20 négyzetméter , vígan elfértünk rajta .Nem tudnám beazonosítani , oroszlán lábakkal , a feje elég fura , na mindegy inkább hagyjuk , mert tényleg nem tudom leírni .de tollas volt , az biztos .A folyót követtük , és a városokat bámultam onnan föntről , ahogyan elsiklunk felette , aztán fölébredtem .


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 20:46

10.

A sötét alak és én

2008-01-27

Nem , arra nem emlékszem , milyen módon csatlakoztam ,de mögötte mentem akár az árnyék .Hosszú fekete ruha volt rajta , a haja is fekete , ami az arcába lógott , és csak a fekete szemei csillogtak ki a halovány arcból .Valami erő összekötött minket , ha akartam volna otthagyhatom , de meg sem fordult a fejemben , valami sérthetetlenséget éreztem a közelében .Vagy egy méterre haladhattam mögötte , emberek haladtak el mellettünk az utcán . Nem tudom mi késztette , de időnként penge repült ki a kezéből , amivel embereket talált el .Nem halálos sebzés volt amit okozott de ahogy eltalálta őket ,m szépen kiállt a hátukból . Ami érdekes , hogy lehámlott ezekről az emberekről egy felső réteg , és a találat útán normálisabb kinézetű ruha tünt elő . Az a gondolatom támadt , mintha egy maszk esne le róluk , és előtünne az igazi énjük ? ezt tükrözte nekem a ruhaváltás . A sötét társamnak kidomborodott a zsebe , tömve volt ezüstpénzzel . Vajon mire való ilyen kidomborodott zsebbel járni ? -gondoltam , de valahonnan , ki tudja honnan , talán egy belső hang szinte hallhatóan azt mondotta , hogy a társam rendkívül igazságos , és akinek szüksége van rá , az kap az ezüstpénzből . Hirtelen kisütött a nap , és a fickó sürgetett , hogy húzódjunk menedékbe , mert a nap kegyetlenül éget . Ugrottam is , hogy majd én kerítek szállást , és az első adandó alkalommal be is fordultunk egy kapualjba .Egy asszony állta utunkat akinek mondtam , hogy menedékre lenne szükségünk . Ő beljebb invitált bennünket , ekkor vettük csak észre , hogy egy templomban vagyunk . Sok időt nem töltöttünk el , mert újra beborult az ég , így tovább mehettünk .Átkeltünk az úton , ahol egy üzletbe tértünk be . Társamat egy nagyobbacska doboz érdekelte , egy különös alkotmány . Mintha valami régiség boltban járhattunk volna . Az eladók megvető tekintettel néztek a dobozra és undorral adták át társamnak . Ez egy billenő doboz mondották . Valahonnan magyar földről származik . Én valahogy tudtam a doboz nyitjának módját , és elmagyaráztam , hogyan kell kinyitni .Sötét társam kinyitotta , és kivette belőle az ereklyéket . Kelyhek voltak benne . Ezt elvisszük , hát csomagolják be nekünk . Az eladók belehajították őket egy gyűrött papírba , így akarták átadni . Más vásárlóknak gondosan becsomagolták az árút , akik még ott voltak .Tudtad e , hogy én is magyar vagyok ?-kérdeztem társam , és roppant dühbe gurultam . Elkaptam az egyik eladó grabancát és rámordultam , hogy csomagolják be az árút tisztességgel , vagy megharapom őket ! Ez úgy tűnik használt , ki tudja miért félelem futott át rajtuk . Társam felől megértést éreztem . Kijöttünk a boltból és tovább mentünk . Én követtem továbbra is , akár az árnyék .

A beküldő megjegyzései:

A történet korunkban játszódott .Aztán ugrott a kép és egészen máshol , a múltban folytatódott az álom , egészen más stílusban , de lehet mégis lehet köze a kettőnek egymáshoz , majd ti megmondjátok . Folyt következik...


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 22:54


11.
baleset

2008-02-03 09:34:01

Szóval , a stonehenge i kísérlet álomba ment át .
Egy erdei úton sétáltam és valami rally versenyszerűség zajlhatott , legalábbis mentek a trabik az úton , mint a meszes .bizonyos útszakaszokon feladatokat kellett megoldani .Az egyik autó túl ment és ezért visszafordúlt . Sebesen közeledett , így nem vette észre , hogy szemből is jön egy kocsi .Frontálisan összeütköztek . Odarohantam és az egyik kocsiban egy ismerős , a párom unokatesója volt a soför , amúgy ő tényleg soför a valóságban is .kihúztuk őt az autóból , még volt valaki a szervezők közül .Hát elég rondán összetörte magát , de be tudtam tuszkolni a saját autómba , és így próbáltam orvoshoz eljuttatni . " idéző jelben -fölébredtem " elég hülye érzés volt , hogy azt hittem tényleg ott vagyok , de mostmár tudom , hogy csak egy álom volt . Rendben , visszafekszem , alszom tovább .Megint ott folytattam , ahol abbahagytam . Rendőrök állítottak meg az úton , én mondtam nekik , sietnem kell , mert beteget szállítok és írányt adtam , hogy hol történt a baleset , menjenek siessenek a helyszínre , és hívjanak mentőt .Tovább haladtam az úton , közben le kellett ráznom egy őrült stoppos nőt , aki mindenáron be akart szállni a kocsiba , nem fogta föl , mennyire sietek ." idéző jelben , megint fölébredtem " Mondom a páromnak , hogy milyen baleset történt , az unokatesójával . Hitetlenül hallgatta , de aztán bekapcsoltuk a tévét , és közvetítést adtak az esetről a híradóban .Mondták , hogy a másik soför , a mentőben meghalt .Képeket mutattam neki a telefonomból , mondtam nézze meg , én fényképeztem ezeket a mobilommal . Ő intett a fejével , hogy ez lehetetlen , nem lehettem ott , hiszen csak most keltünk fel . Elgondolkodtam a dolgon és aztán tényleg felébredtem , mostmár igazából .
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
Igen ezek hamis ébredések voltak , de teljesen tükrözték a valós környezetet .Meg voltam győződve róla , hogy valóban ébren vagyok , pedig csak álom volt . Nos egy elképzelésem lenne , erre tudok gondolni , mintha párhuzamos lehetséges valóságok lettek volna ezek és nem a mi síkunk . Egy elképzelhető jelen egy másik síkon . Erre gondoltam , de ha ez tényleg így lenne , akkor nem álom volt , hanem bepillantás egy másik univerzumba , Lehet ezért stonehenge a felelős ? Még ez is megfordult az agyamban .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 22:5612.

mágusok

2008-01-13 11:24:21

Nem tudom álom volt e , vagy valami más , értelmét nem sokat látom , amilyen gyorsan jött a kép , olyan gyorsan el is ment .Mint amikor az ember véletlenül befog egy rádió adást .
Megjelent hirtelen egy kép , a háttérben egy nagy kőr , benne egy ötágú csillag , és még egyéb jelek .Mintha a falra lett volna felfestve , előtte meg egy boszorka állt , no nem kampósóorrú , hanem olyan egyszerű és azt kérdezte -" biztosan jó lesz ez így ? " Hirtelen ugrott egy kép , egy varázslót láttam hosszú süveggel a fején , akár még Dumbledor prof is lehetett volna a Harry Potterből és azt válaszolta -" Hát nem egyértelmű ? " .
Semmi értelme , semmi előzmény és utána sem volt semmi .
Akkor most röhögjek egy jót , vagy mi volt ez ?

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 22:58


13.

saját gondolat , vagy üzenet ?


2008-01-01

Már nem tudom mennyi idő telt el .Próbáltam behozni a szekrényt a képbe , meg is jelent többször is sikerült , de nem normális helyzetkép volt . Egyszer mintha sokkal magasabbról látnám , mint ahogyan az lehetséges , de legtöbbször döntve oldalról . Valószínű kép megidézés , de hagyjuk ez nem lényeges . Volt itt még egy két fura dolog , de a fekete szakállas ember látványa nem tetszett . Felidéztem magamban egy muzsikát , ami nagyon tetszik , a Santo Jesus-t és ez hamarosan elkergette ezt a nemkívánatos arcot .A legfensőbb énemmel szeretnék beszélni , kérlek szólíts meg ! Semmi , de aztán valami gondolatok jöttek valahonnan . Azt gondoltam , csak Jézust és istent tisztelem , semmi mást .A gondolat válasz érkezett : Tiszteld az embert és mindent ami élő . Hogy tiszteljek , amikor annyi rossz van a világban ? A rossz és a jó között nincs különbség . Ami az egyiknek rossz , az a másiknak jó , jött a válasz . Kérlek mit tegyek , hogy kint lehessek ? A kint és a bent ugyan ott van hallottam a gondolatot . De sokan arról számolnak be , hogy a testüktől eltávolodva érzékelik magukat , én is szeretném ezt megtapasztalni . Már többször is megtapasztaltad jött a válasz .
Hmm miért is nem emlékszem , vagy fogadtam el kész ténynek és nem álomnak ha ez valóban így lehetett gondoltam és abbahagytam a lazítást .De egy gondolat továbbra is itt zeng az agyamban : - A kint és a bent ugyanott van , Hmm ez érdekes !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 22:59


14.

különös világ


2007-12-16 17:05:05

Az álom úgy kezdődött , hogy egy pályaudvaron voltunk és egy olyan személyt vártunk , aki nem jött el . Az egyik ismerős megtántorodott rosszul lett valamiért . Az ok pillanatok alatt kitisztult előttem , egy sötét árnyat láttam aki ezt az ismerőst körbeölelte . Odaugrottam és próbáltam letépni róla .Nem sikerült , ekkor elszaladtam , hogy segítséget hozzak .Nem tudom hova kerültem , de egy fura világ volt . Még a házak is furcsák voltak kisebb nagyobb épületek egymásba épülve , alacsony kerítések , az egész egy útvesztő .Gyerekek játszottak az egyik téren , de hiába szólítottam meg őket , mintha ott sem lennék , nem reagáltak le . Tovább mentem láttam egy felnőttet aki sietett valahová , utána szaladtam és mondtam neki nem tudom hová lettem , eltévedtem , nem tudná e megmondani merre van a pályaudvar .Mutatott egy irányba , hogy arra menjek aztán gyorsan tovább sietett . Elindultam , de még mindig nem találtam meg a helyes irányt . Egy fiatalabb nő készült bemenni az egyik épületbe . Utána szaladtam és beléptem a lakásba . Érdekes esemény , mert ő nem lepődött meg és még csak nem is haragudott . Beszélgettem vele és ébredés után szomorú is voltam mert később ezt a beszélgetést nem tudtam már felidézni magamban . Az utcán bolyongtam tovább de most egy másik fiatal nő volt velem , de ez nem teljesen biztos , kihagy az emlékezetem .A lényeg az , hogy egyszer csak meglátunk és a nőnek görcsös rohama volt . Én átkaroltam és próbáltam enyhíteni a szenvedését , és közben beugrott egy különös kép , egy tokszerű valamit láttam lepottyanni a földre , amiből kibújt egy darázs . / darázs ? -ez tényleg fura , annak láttam , de így elgondolkodván akár egy parányi tündér is lehetett .Visszatért a kép ,még mindig ezt a nőt karoltam , de amikor a tokszerű valami lepottyant a másik képben , onnantól kezdve már nem szenvedett . Hmm , valamitől csupa ragacs lettem . Mi ez méz ? / lehet most röhögni / Ugrik a kép . Mentem tovább az utcán és nagy lapos köveket láttam amint ugráltak az utcán . Igen , a kövek éltek . Egyik másik nekem akart ugrani , de kiderült hogy olyan könnyűek akár a szivacs . Eszembe jutott egy csalafintaság , fölkaptam az egyiket és bedobtam egy nyitott ablakon . Kb mit egy focilabda akkorát , és vigyorogtam , hogy megfognak lepődni , hogy került az oda . Felébredtem . Kint voltam a mosdóban aztán visszafeküdtem . Gondoltam de jó lenne oda visszakerülni és láss csodát ott álltam az a ház előtt , ahová az a bizonyos nő volt , akivel beszélgettem . Nagyon fura volt a kapó , sok szirmú virág volt az ajtó közepén ezt tekergettem , majd az magától tekergett tovább és egyszer csak kidugta az orrát az a bizonyos nő . Bent voltunk az épületben és még emlékszem a szemrehányó de nem annyira bosszankodós kijelentésére , amikor azt kérdezte , hogy már megint te vagy az ? -és mindig csak kérdezel és kérdezel és kérdezel ,! Eztán fölébredtem és az volt az első gondolatom , a csudába , kellett volna kérnem valamilyen kulcsot , amivel visszatérhetek máskor is ebbe a világba .
Lehet röhögni , én is azt teszem egy kis savanyú szájízzel , mert nagyon jól éreztem magam odaát .!
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
Ami szöget ütött a fejemben , hogy amikor másodszorra álmodtam , az a bizonyos reagálása a nőnek , " hogy már megint te vagy az ? "Hmm fura !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:01


15.

mi értelme ?


2007-12-15

Ez egy nagyon rövid , de teljesen érthetetlen dolog ami álmomban történt . Kiugrottam egy repülőből és élveztem a szabadesést . aztán kinyílt az ejtőernyő . . Ez még nem olyan érdekes , hanem az , amit a földön csináltam . Kis sétálgatás után előre nyújtottam a kezeimet és széthúztam a levegőt . Ez nagyon érdekes , mintha a levegő egy sűrű massza lett volna egyszerűen széthúztam és ott tátongott egy egy mélyedés . Hogy miért csináltam , mi értelme , és mi ez ? - nos fogalmam sincs . Egy gondolat fogalmazódott meg bennem csak , hogy lehet tényleg minden csak illúzió és hogy nincs lehetetlen ? Hmm , mit gondoltok ?


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:02


16.

mássz tovább !


2007-12-11

Henkee újraálmodott álmai késztetnek hogy leírjam , bár itt most nem ez lesz a lényeg . Három napja harcoltam egy nagyobbacska vár belsejében valami ördögi teremtményekkel , nem győztem őket irtani . Most a negyedik napon szintén egy vár belsejében voltam , de most egyedül . Egy nagy teremben kerestem volna a nemlétező kijáratot . De nem volt .Rájöttem ez valami feladvány , valami rejtély .A kőfalat tapogattam , meg a rideg oszlopokat és egyszer csak megnyílott két kis ablak , amin keresztül beáramlott a fény . Nem tudom honnan , de mindjárt többen lettünk a nagy teremben és mondtam a többieknek , azon a két nyíláson keresztül ki tudnak menekülni a szabadba . Ez meg is történt .
Következő jelenet , egy teremben vagyok többed magammal , odakint harci zaj , tombolás hangjai . Vakítóan fehér palást és ruha volt rajtam , megindultam kifelé , mert tudtam csak ha megjelenek lesz vége a tombolásnak . Nemigazán tetszettem magamnak az az igazság , valahogy túl fellengzős volt az egész , de a lényeg a béke és a nyugalom .
Ugrott a kép .
Egy oszlopra mászom felfele , amin kis kapaszkodók vannak a mászást elősegítendők . Már nagyon magasan voltam , kicsit szédelegtem . Gondoltam vissza kéne fordúlni amíg nem késő , de már láttam az oszlop végét , úgy döntöttem nem adom fel és tovább mászom . De hogy felértem e a csúcsra , azt már nem tudom , mert felébredtem .


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:06


17.

Ezt most tényleg álmodtam ?


2007-12-12

Üdv !
Ez itt most egészen friss . Gondoltam lazítok egy kicsit és elengedem magam . Próbáltam volna valami TKÉ-t összehozni , ami még ugyebár soha nem sikerült , vagy ha sikerült is valaha , nem emlékszem rá , na mindegy , nem tudom hogyan megy ez . De szerintem kellene emlékezni . Nem sok sikerrel jártam , nagyon össze-vissza kavarogtak a gondolataim . Hasra fordultam , gondoltam inkább alszom egy kicsit . Alig aludtam el , már álmodtam is valamit . Ezt az óra tanúsítja .A szobánkat láttam , az ágyon feküdt egy alak . Hmm , lehet én voltam az ? Nem tudom , mert inkább a függönnyel voltam elfoglalva , ami még az előző függönyünk volt , de érdekes módon a jelenlegi ablakunk , mert nem rég lettek kicserélve ezekre a termo ablakokra . Van ott fönt egy automatikus szellőztető amin néha beáramlik a levegő . Először arra gondoltam ez mozgatja a függönyt , de ez annyira kilebegett a helyéről , hogy az már lehetetlen .Egy szellemi energiát észleltem , ami az ágyon fekvő test fölé tornyosult . Bárki is volt az ágyon , úgy éreztem , meg kell védenem . Ráordítottam a szellemi energiára , hogy takaródjon onnan . Hmm ! -aztán eszembe jutottak dolgok és gyorsan taktikát változtattam .Odaléptem és átkaroltam ezt az esszenciát , vagy inkább árnyat , nem tudom hogy fejezzem ki , mert valami alaktalan dolog volt és alig észlelhető . Meg is lepődtem , hogy érzékelek valamit , mintha tényleg megfoghatnám , de nem úgy mint egy tárgyat , inkább mint az űrhajósok az űrben a vizet . Magamhoz karoltam és azt mondogattam , gyere , szeretlek . Gyere-gyere és mintha magamba akarnám húzni .Eltávolodtunk az ágy közeléből , olyan érzésem volt , mintha arra gondolna , ezzel úgysem mész semmire , de én csak tovább bizonygattam mennyire szeretem , és ennek hatására egyszer csak eltűnt . Én meg fölébredtem .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:08


18.

mi történik a tükörben ?

2007-12-05

Nos a kérdés a címben található . Ha van valakinek valami magyarázata , szívesen fogadnám . Lehet káprázat az egész ? A háttér lüktető áramlást mutat ki a semmibe .Vagy a mindenségbe ?
Van 7 nap a kép letöltéséig aztán törlés .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:09


19.

Gyere, lőjj le !


2007-12-01

Üdv !
Nem nagy dolog ez az álom , csak az ismétlődések végett írom le , na meg eszembe jutott Nilka is , az ismételt eseménysorokkal , na de ez más , mert ez csak egy db álom .
Két alak jött oda hozzám , valami épületek között mászkáltam , és az egyik se szó se beszéd hasba lőtt egy túlméretezett pisztollyal . Ez így nem jó , kezdtem az álmot elölről . Két alak jött az egyik rám akart lőni egy túlméretezett pisztollyal , de sikerült elrohannom , befutottam valami remist félébe , de bekerítettek és az egyik hasba lőtt a pisztolyával . Na kezdjük még egyszer , nincs kedvem elpatkolni .Két alak üldözőbe vett , én berohantam a remisbe , és elbújtam .Két irányból jöttek , be akartak keríteni ,de én ügyes voltam , és elgáncsoltam az egyiket , sikerült megkaparintanom a pisztolyát és gondoltam a másikat így könnyebb lesz elkapnom . Sikerült is volna , de a pisztoly üresen csattogott , nem lehetett vele lőni , a másik meg vigyorogva hasba lőtt és így megint vesztettem . Kezdjük újra gondoltam , és ismétlődtek a dolgok .Épp jött egy vonat , de nem sikerült elérnem a remisből kirohanva , ott álltam védtelenül .Arra gondoltam , le van tojva az egész , jöjjenek már ide a fickók , lőjenek hasba , aztán el van felejtve az egész , majd valami mást tovább álmodom . De a fickók nem jöttek , nem lőtt le senki , így aztán fől is ébredtem , és ezzel az álmoknak annyi .
Az érdekessége a dolognak az a ráeszmélés , hogy ha túlvágyok az egészen , sem fog történni semmi , mert valami mást , valahol máshol tovább álmodhatom ..

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:11


20.

ezt meg én látom . Tükör .


2007-11-25

Ha már ennyire belelendültünk ebbe a tükörtémába , hát belemerengtem ismét a mi nagy tükrünkbe . De sok minden nem történt , csak a szokásos . Ólőszőr egy fehér kopasz arc néz vissza rám , nagy fekete szemekkel , aztán elzöldül a szín , és lila körvonal rajzolódik ki a kép körül . Aztán kiválik az eredetiből egy másik képmás , ami az eredetinek a negatívja , lila arcszín , halvány rózsaszín szemek , száj és arc . Ez a képmás imbolyog . Aztán zöld ködössé válik a levegő , előszór a tükörben , aztán köztem és a tükör között és vibrálva lüktetve kisugárzik , aztán a lilás köd is bepárosul és felváltva lüktetnek ki a tükörből a semmibe . Hogy mi értelme van az egésznek ? -ezt még nem tudom , ennél nem jutottam tovább .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:12


21.

mi közöm ehhez az egészhez ?


2007-11-24

A kastély elég nagy volt , több épület tartozott hozzá , ódon ősi falakkal , de voltak új épületek is hozzáépítve .Egy részét fizetős vendégek lakták , szállodaként üzemelt .
A nem fizetős vendégeknek fenntartott részen voltam elszállásolva , ahova a tulajdonos meghívott vendégei lakoztak . Nem volt sok ilyen vendég , inkább családtagok , rokonok , nem igazán tudom , mit kerestem ott , de furcsának tartottak és kedveltek engem . Pláne a fiatal korosztály , , a gyerekekkel egyetemben /.Én voltam , ez most fontos , majd később kiderül miért ./ A szobákat jártam , a képeket nézegettem a falakon , réges régi vonásokat tanulmányoztam a sziklákból kívájt falakon ,az udvaron sétálgattam és kerestem valamit . Valami ismerős dolgot , talán emléket .Kezemben tartottam egy ócska fadarabot és a falhoz tartva mustrálgattam .A bot néha jelzett valamit , mint az inga úgy működött , valamit jelzett itt és ott . Egyik alkalommal megemlítettem a háziaknak , régen nem volt ez a fal itt , ezt később építették ide , pedig öregnek látszott . Hmm! Nekiestek és elkezdték lebontani .Volt is ott egy üreg , és az eredeti fal és ez között temérdek kék gyöngyöt találtak . Megugrott a népszerűségem a mércén , és már külön figyelték , mikor mit mívelek .Valaki megkért , mutassak még valamit .Nem kellett könyörögni , gondoltam mutatok még valamit , miért is ne ? Egy falat pásztáztam kint az udvaron és rá is akadtam két helyre , közvetlen egymás mellett .Éreztem , az egyik pozitív , a másik negatív energiát sugároz ki magából . Megjött a környék papja , és megszólított , jobb lenne , ha abbahagynám ezt a tevékenységet . Nem nagyon foglalkoztam vele , megmutattam a negatív helyet , és nyílott is ott egy titkos ajtó .
Ez nem volt nagy helyiség , de csigalépcső formájában felkúszott egy tologatható alkotmány az emeletre . Volt ott egy nő , akinek a macskálya gyorsan fel is rohant oda . A nő utána sietett , aztán fura hangokat kiadva magából könnyes szemmel tért vissza . A macskának valaki felhasította a hasát . Megfogtam , siettem vele , hátha össze lehetne varrni , talán van itt valami orvosféle .Odafönt mozgás támadt . Pánik hangulat tőrt ki . Gyorsan valamivel el kell torlaszolni a bejáratot , ne tudjon kijönni az a valami .Engem is bosszantott kicsit , de félni nem féltem , mint a többiek körülöttem .Az a valami kiszabadúlt és csörömpölés és egy két leütött ember jelezte útját , mert láthatatlan volt , senki nem láthatta .
Ugrik a kép :-
Egy rokonommal beszélek , valami nagybátyámmal , azt hiszem . Azt magyarázza , fel kéne újítani a kastélyunkat , ami a tengerben volt egy sziklaszirten . Magyaráztam  nem lesz jó , mert a hullámzás széttöredezi a sziklát . Nem gond mondotta , majd körbeönteti betonnal .
Egy térképet látok , volt ott egy ország , ami az Északi tengertől , a Földközi tengerig húzódott , a Fekete tenger nyugati partvidékét is beleértve . Ez a várkastély , ahol vendégeskedtem , a szárazföldön volt , amit a rokonom említett , az meg nem messze ettől a helytől a Fekete tengerben , egy szigeten . Ugrik a kép .
Ismét az eredeti helyszínen vagyok , pánik hangulat uralkodik , mindenki fél , el akarnák kapni azt a valamit , de hogyan ? Az erkélyhez rohanok , mert én láttam . Egy nevet kiabáltam , de már nem fiú voltam , hanem egy lány /" fiatalasszony /most a kor mindegy .
Neuron bácsi kiálltottam ! Nem tudom jól emlékszem e még a névre , de lehet neutron ? Passz . A lény megfordult , akinek emberi alakja volt , de nem egészen , talán csontváz , vagy mint egy nekromanta ? Mielőtt leugrott volna az erkélyről megtorpant . Megfordult és kérdezte . Te vagy az ? Elkaptak ezek itt ? Nem , nem kaptak el engem , válaszoltam , de a történet végetért , mert külső behatás miatt fölébredtem . Nagyon felkavart az egész , olyan fura érzések voltak . Talán a szigetlakók mágusok lehettek , és gyűlölt ellenségek az ittlakókkal ? Megpróbáltam visszaaludni , de már nem sikerült .


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:13


22.

én a halál ?


2007-11-15

Nem tudom érdemes volt e ezt ide beírnom , még a végén megvádoltok , hogy minden hülyeséggel zaklatlak titeket .
Akik régebb óta olvassák a fórumot , tudják két alkalommal is volt már találkozóm a halál őméltóságával , egyik alkalommal elpusztítottam munka közben , a másik alkalommal meg egy nagy városfélében találtam rá , ami talán az inka birodalom helyszíne is lehetett volna , vagy atlantiszé .
A mostani találkozásom vele , volt a legkülönösebb , mert én voltam ő , magam voltam a halál .Teljesen érthetetlen az egész , de biztosan van valami jelentése , mert normális ember ilyet nem álmodik ! P Az érzés teljesen tiszta volt , teljesen tudatában voltam mivoltomnak , de nem értem mi értelme , hiszen nem tettem semmit . Valami sötét fátylon keresztül láttam a világot ,az emberek félrehúzódtak a közelemből , senki meg nem érintett volna .Valami hídon keltem át egy szigetre , de mindenki elkerült . Nem éreztem senki irányából gyűlöletet , sem félelmet , csak tiszteletet . Lehet ennek valami jelentése ? Nem , az életben egyáltalán nem vagyok öntelt !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:15


23.

Mi ez talán mázli ?


2007-11-08

Üdv mindenki !
Na ez egy olyan dolog volt , amin én is igazán meglepődtem . Még vagy egy fél órát rágódtam rajta , mi történhetett . Késő este bringáztam , a járdán mentem , közvetlen az főút szélén , ugyanis keskeny a járda . Még egy fél órával ezelőtt szakadt az eső , de nem gond , én akkor is elindultam , mert már elállt és az ég is kitisztulni látszott . Elhatároztam óvatos leszek , lassan megyek , nem szeretnék vizes-sáros lenni .Na ezen a bizonyos helyszínen történt , hogy szemből egy autó , pont bele egy hatalmas tócsába , pont amikor én is odaértem , a víz egyenesen nekem , mintha egy locsolóautó megcélzott volna , hatalmas sárlavinát zúdítva felém . Átfutott a gondolat az agyamon , kész vége !-totál elázom ! Hmmm! jött a meglepetés , még egy vízcsepp sem ért hozzám . Vagy mégis ? Nem tudom mi történhetett , de teljesen száraz maradtam annak ellenére , hogy tökéletesen láttam a nekem , vagy felém csapódó víztömeget .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:16


24.

Hát ez meg mi volt ?


2007-10-26

Üdv mindenki !
Amit most írok elég kacifántos , meg kell gondolnom hol kezdjem el és hol legyen a vége .
Na valahogy majd összehozom . Kezdjük ott , hogy szépen elaludtam .Nem tudom hogyan , de felébredtem , miközben tovább feküdtem az ágyon , mellettem a párom , de ez nem az itthoni ágyunk volt , na meg a helyszín sem az , hanem egy régebbi valós helyszín , ami már nem úgy néz ki , mint annak idején . Fölébredtem ? nos ebben sem vagyok biztos , mindenesetre mindent láttam körülöttem , ezen a régi helyszínen . A párom mellettem békésen aludt . Aztán jöttek a furcsaságok .mintha a két kezemet emelgetné valakik , két oldalról és én egyből arra gondoltam , hogy két szürke az , nos nem tudom miért voltam ebben olyan biztos , hiszen nem láttam őket , de mégis olyan érzés volt , mintha a mellkasomat szerették volna szabaddá tenni és ezért emelgetik a kezeimet . Hmmm! a különös az , hogy már abban sem vagyok biztos , hogy a kezeim voltak azok , lehet csak az asztrál karjaimmal próbálkoztak . Mondottam , hogy közben rajtuk kívül mindent tökéletesen láttam , és kellemetlen érzés fogott el , ezért azt kiabáltam , hagyjatok békén , menjetek innen . Ezt kétszer is megismételtem . Aztán lás csodát , annak ellenére , hogy mindent láttam , résnyire kinyílott a szemem , és még egyszer láttam .Na ez most elég érthetetlen ugye , de majd mindjárt elmagyarázom .Képzeljétek el , hogy egy átlátszó lufiban ültök és természetesen láttok mindent . Most képzeljétek azt , hogy ezen a lufin kiszakad egy rés , és azin még jobban kiláttok . Hú a mindenit de bonyolult , valahogy a látásban is láttam , azaz kétszer láttam egy időben , másképp már tényleg nem tudom , hogyan is mondjam .Aztán a párom fölém hajolt és az ujjával mozgatta a levegőt a szemem előtt , mint amikor a szemorvos vizsgálja a látást , valahogy úgy . Ebben a pillanatban zsibbadtság , bizsergés , és zúgás volt bennem . De lehet ez az egész abban a pillanatban kezdődött , amikor a szürkéket elzavartam . Elzavartam ? -hiszen nem is láttam őket , csak azt gondoltam , hogy ők a ludasok . Na elég zavaros ez az egész , de jobban nem tudom megfogalmazni . Mi lehetett ez az egész ? álmodtam ? vagy ébren voltam ? nem tudom !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:17


25.

Szellem halottak-napján


2007-11-03

Üdv !
Talán a halottak napja az oka , na mindegy , azért elmesélem ezt az álmot .Nem nagy cselekmény , a helyszín csak egy szoba .Csak megemlítem , nem az én szobám , valami idegen hely . Egy 12-13 év körüli kislány szellemét érzékeltem álmomban , őt nem lehetett látni , csak az az aranygyűrű tudatta a jelenlétét . A gyűrű saját életet élt . szép lassan gurult végig az ágyon , a ruhákon , le a szőnyegre , onnan föl egy lepedőn egy székre . Végigfutott az agyamon , ez olyan , mint egy mágnes , amit nem látni , csak a gyűrű , ami ezen az oldalon van , amit mozgat ezen az oldalon .. Nos ahogyan ezt kigondoltam , a gyűrű felgurult a lepedőn a székre , fel , egyre magasabbra , aztán a lepedő felágaskodott , mintha meg akarta volna mutatni , nincs ott semmilyen mágnes , aztán egy arc kezdett kibontakozni az ágaskodólepedőn , egyre jobban , mint amikor valaki az arcára húz egy selymet , teljesen kibontakozott egy kislány arca . A francba , tudtam ! Menj innen , hagyj békén mondtam , és felébredtem . Arra gondoltam , nem szeretnék médium lenni , nem akarok szellemeket látni . Ugyan nem kell tőlük félni , de nem akarom őket látni . Na ez ellentmondás önmagammal , mert igazán kíváncsi lennék , agy TKÉ-re , ott meg ha akarom , ha nem összefuthatok egy két példánnyal .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:18


26.

tőr

2007-10-24

Ez most tényleg rövid lesz .
Találtam álmomban egy szakadék peremén , majdnem a semmibe zuhanni készülő tőrt , de megkaparintottam .Ez egy fekete tőr volt , teljesen fekete , egy anyagból kovácsolták , teljesen életlen , de roppant hegyes . Vajon mire való ? Úgy éreztem , ez egy olyan tárgy , amiről soha nem lennék képes lemondani .Csak az enyém !


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:19


27.

Egyszerű álom ?

2007-10-21

Na ez az álom , nem véletlenül kapta ezt a nevet .
Egy épület kapualjában találtam magam , nem ismertem ki hol vagyok , minden nagyon idegen volt .Volt ott egy fülke ahol kérni kellett , de nem nagyon tudom hogy működik , de mindenkinek adtak koinokat . Ilyen pénzféle volt , de nagyon idegen , volt rézszínű ezüstös , és sárgás is közöttük .Én is odaálltam , kaptam is , bár nem tudom mi volt az értelme , , vagy a szabály , hogy kinek mennyi jár . Kiléptem az utcára .Olyan belvárosi jellegű volt a kép , réginek tűnő épületekkel . A sarok után , szemtanúja voltam egy érdekes jelenetnek .Ott állt a járdán egy talán 50 -év körüli nő , kicsit fura öltözékben , kezében egy hosszú üveggel , és aki épp arra jött , vagyis inkább megjelent a semmiből , azt jól leöntötte , tetőtől talpig , he-he . Jót nevettem rajta . Beszélgetni kezdtem vele , valamit mondott , hogy ezt miért csinálja , de már nem emlékszem , hogy mit , aztán kértem magyarázza el , mik ezek az érmék .Visszamentünk a kapualjba és mindent elmagyarázott . Még sokat beszélgettünk , meg is kedveltem , csak kár , hogy a beszélgetésből nem emlékszem semmire .Aztán elsétáltunk egy térhez , ahol sok ember állt és valamit néztek .Na ott azt tanácsolta , akkor menjek ki a placcra , és mutassam meg mit tudok . Hmm ! miért is , én tudok valamit ?-kérdeztem .Na kiálltam .Elkezdett fújni a szél , Kívántam , hogy még erősebb legyen , és aztán felrepültem a levegőbe , de nem nagyon foglalkoztak velem , mert a szél elöl mindenki elmenekült . Fönt repültem a levegőben , aztán nekirepültem egy nagyra nőtt akácfának . Leestem .Egy nő , meg egy férfi odarohant hozzám , ezek ki tudja honnan , de ismerősök voltak , és megkérdezték megütöttem e magam . Én mondtam nekik , hogy ááá , csak megszúrt az a fránya tüske !-és felébredtem .A legfontosabbat kihagytam , mielőtt minden elkezdődött volna ott a téren , megjelent egy fény-kéz , ami a vállamra helyezte magát , akkor ott úgy gondoltam , ez isten keze ! Jó mi ?

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:20


28.

Káosz !


2007-10-15

Üdv !
Volt ott egy kis szaladgálás , de ez a részlet kicsit zavaros . Felfordult a világ , igazán érthetetlen , hogy mi történhetett . Egy Házba menekültünk , fiatalok , gyerekek , idősebbek egyaránt . Az ajtóban álltam ,kívülről elég nagy volt a nyomás . Lökdösték rendesen , de én tartottam az ajtót , és nem is éreztem annyira nagy erőfeszítésnek . De a réseken kezek szivárogtak át , kaparásztak a falon , de én beleharaptam az egyikbe . Nem , nem emberi kezek voltak ezek , de hogy kihez , vagy mikhez tartoztak , azt nem tudom .Majmok és gorillák rohangáltak odakint , igazán úgy tűnt , vége az emberiségnek . De az ajtót tartottam , itt biztonságban voltunk . Nem is értettem miért nem szakítják egyszerűen át , hiszen a nagy része igazán csekély , mintha valami üvegszerű lett volna . Aztán csend lett , és egy idő után kimerészkedtem . Ugrott a kép ! Két férfit láttam , az egyik néger , a TV-nek adtak interjút , a sikeres megmenekülésről .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:21


29.

álom kívánságra


2007-10-13

Megfordult a fejemben , hogy leírom azok számára ezt az álmot , akik még nem repültek álmukban , de szeretnék átélni .
Egy egyszerű gyakorlat : Reggel 5 és 6 között lent baktattam a sötét utcán , és persze végeztem a szokásos gyakorlatot a tudatos álom előidézéséhez . Felszökkentem a levegőbe , és visszaestem . Felnéztem a csillagos égre és azt kívántam , bárcsak felrepülhetnék . Most szaladni kezdtem és újból felugrottam . Hmmm ! -nem sikerült . Nem baj , tettem még egy próbát , aztán tudatosítottam magamban , hogy a gravitáció az oka . Tehát ébren vagyok .
A jutalom ? Reggel visszafeküdtem még egy kicsit aludni , úgy 8 óráig , és szuper jópofi repülős álmom volt , új ötletekkel lendülettel , meg egyebekkel , hogy lehet sokáig fönt maradni . Nos csak ennyit szerettem volna mondani , aki sóvárog valami után , az álmában megkaphatja . Repülni kívánók , hát tegyetek egy-két gyakorlatot és nézzük az álmot !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:22


30.

TKÉ

2007-10-06

Ma reggel az ellazulásom után nem úgy történt , ahogy szokott .Eddig csak valami finom rezgést érzékeltem , és úgy tűnt , mintha felfelé lebegnék , de ma valami őrült recsegést érzékeltem , és mintha lecsúsztam volna a lábamba .Meg is örvendeztem a dolgot , hogy most valami érdekes fog történni , és a nagy öröm tiszteletére el is múlt minden.he-he !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:23


31.

repüljünk együtt


2007-10-03

Üdv !
Ezt tegnap előtt álmodtam , igazság szerint nem is akartam beírni , de enti bratyó rábeszélt , hogy még ha nem is szerettek mostanában válaszolgatni , meg kommenteket írni , azért biztosan sokan elolvassák .
Ok , akkor kezdem .
Repülni tanítottam valakit , tőlem fiatalabb volt az illető , de alaktalan , fogalmam sincs , hogy ki lehetett az .Az elemelkedés könnyen ment , de aztán feltűnt az első akadály , na már megint ezek a vacak elektromos vezetékek , szinte négyzetrácsosan beborították az eget . Nem baj , azért átjutottunk . Az első pihenő ezek után egy épület teteje volt , ahol szusszantunk egyet . A távolban volt egy fás rész , aztán egy hegygerinc . Utunk arrafelé tartott , ugyan nem láttam , de tudtam , hogy a hegy másik oldalán a tenger van , oda kell eljutnunk . Sikerült , túljutottunk a hegyen , olyan volt , mintha felszabadultunk volna , aztán véget ért az álom . Látni már nem láttam meg , mi volt a hegy túloldalán .
Nos ennyi , ilyen rövid volt .


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:25


32.

változik a kép


2007-09-30

Üdv mindenki !
Ezt itt , a párom álmodta , számomra különösen érdekes , és azt hiszem , tudom is a választ , de kíváncsi vagyok , nektek mi jut erről eszetekbe .
az álom :
Volt nálam két kockás papír , csuda tudja miért , pont Enti-bratyótól kaptam .Az egyiket odaadtam a páromnak , a másik nálam maradt .rajzolgatni kezdtünk rá .Az enyém , valami egyszerű rajz volt , de a páromé valami borzalmas krixkrax . Mondtam is neki , ezért kár volt a papírt berondítani .Aztán jött a csoda . Van nekünk két szép nagy tükrünk a szobában , és a párom kíváncsiságból arra fordította a rajzát , illetve a krixkraxát .Hogy mi történt ? A firka egy gyönyörű kép lett a tükörben , egy szép tó teli tavi virágokkal , egy csónak és benne egy nő ült Eztán arra fordítottuk az én rajzomat is , de az ugyanaz maradt , mint ami volt . Nem változott meg . .
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
pontosabban , a firka festménnyé változott______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:26


33.

Tudatos álom


2007-09-26

A környék megegyezik a valósággal , itt ott azért akad eltérés .Egy két olyan épület , ékelődik be , ami itt nem létezik .Ott kezdeném , hogy pár centivel a járda fölött siklottam , és úgy tettem , mintha járnék , gondoltam a járókelők majd furcsán néznek rám , ha meglátják milyen furcsa a járásom . Bekanyarodtam a sarkon ,eljutottam az ismerős totózóig , ez csak egy kis trafik szerű bódé .Az általam ismerős hölgy a szokásos köszönés után megszólított .Várjak egy kicsit , van itt valaki , aki olyan félmutáns , mint én , mindjárt odakísér .Hmm! nem sértődtem meg a jelző hallatán , bár nemigazán értem , miért mondta ezt nekem . Nem kellett messze menni , volt ott egy számomra ismeretlen kis építmény , ami körül állt néhány ember . Nos volt ott egy nő is , akihez oda kellett mennem , ekkor a totózós hölgy már eltűnt . Megfogtam a nő kezét , és egybeolvadtunk .Nem voltam sem én , sem ő , csak valami egy .Igen fura érzés volt , de amúgy nagyon kellemes . Aztán tovább mentem .
Azt hiszem a kirakatokat nézegettem , amikor megláttam két nagy tükröt egymás mellett .
Na ez jó , gondoltam , most megnézem magamat benne . De hiába próbáltam , nem láttam magam , mintha csak láthatatlan lettem volna . Így szenvedtem egy ideig , aztán csak sikerült egy kis eredmény , végre feltűnt az ábrázatom , magamra is ismertem , de a ruházatom nagyon idegennek tűnt .Nem az én stílusom , inkább olyan régimódiféle volt , zakó , öltönynadrág , meg ilyenek . Közben eszembe jutott entitas , a tudatos álmokkal való közös kísérletezgetéseink , és próbáltam megidézni . Sikerült is valami , a hangját legalább hallottam . Megbeszéltük , ha már itt vagyok , jegyezzem meg ezeket a számokat .
6-os 7-es , de lehet 67-es ről lehetett szó , ez egy kicsit elhomályosult már nekem .
Aztán fölébredtem . Kíváncsi vagyok , van e jelentősége a számoknak , ezt majd szépen megdumáljuk .
A beküldő megjegyzései a tapasztalatról:
Ez az álom , az elejétől a végéig tudatos álom volt , ami azért érdekes , mert nem menet közben tudatosult .


______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:27


34.

Ness

2007-09-18

Persze megint álmodtam , de aztán hirtelen félbeszakadt .Magára az álomra nem emlékszem , de nem is lehetett fontos . Hangot halottam , ez zökkentett ki .Így szólt :
Ness , ne vess meg ,de lemegy a nap , mire tudod ki vagy !
Ki vagy te ?-kérdeztem . válasz : Hát nem tudod ? ÉN !
Hátborzongató ! Az egész olyan volt , mintha harmadik személyként figyeltem volna , az elmém beszélgetett .Gyorsan felkeltem mivelhogy említettem , hogy ez nem álom volt és leírtam , nehogy elfelejtsem . Visszafeküdtem és elaludtam . Vagy mégsem ? Hozzá kell tennem , ez a munkahelyemen történt .Néha van lehetőségünk az alvásra .Szóval visszafeküdtem és nemsokára halottam egy dallamot . Skót felföldi dudaszót . Még gondoltam is , hogy talán ez a Skót himnusz lehet .Aztán arra gondoltam , bizonyosan a kollégám mobiltelefonjából jön ez a hang . Miután felkeltünk , meg is említettem neki , hogy ébresztett a mobilja , vagy telefonhívása lehetett , mert skót zenét trillázott a telefonja . Erre ő ? -ez kizárt , mert most ébresztett a telefon , és különben sincs benne ilyen dallam , tehát nem is volt hívása .Elgondolkodtam , és megnéztem a neten , hátha találok valamit erről a Ness-ről . Volt is valami Ness techonogiáról szóló iromány , de ez valami hírközlési maszlag , vállalkozás . Ness hmm! Lehet valaha ez volt a nevem ? Így szólítottak .Nem értem .

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:30


35.

tapasztalatszerzés


2007-09-16

Milyen különös , ahogyan a valóság belefolyik az álmokba .A hatodik érzék fejlesztéséről olvastam a napokban és tessék , megjelent az álmomban .Nos ezt álmodtam . Egy valóságos helyszínen voltam , egy villamosmegállóban és a metróba igyekeztem .Menet közben eszembe jutott , hogy mit tanultam és arra gondoltam , a metró jó helyszín lesz a kísérletezgetésre .pontosan tudtam mit akarok , de aztán arra gondoltam , ezt éber állapotban kellene megtennem , mert úgy az igazi . Nos lemondtam a lehetőségről sajnos . Hmm ! Pedig nem tartottam tudatos álomnak , nem voltam vele tisztában , hogy ez az ,de mégis elhalasztottam a dolgot , arra az időre , ha majd ébren leszek . 

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Áprilia on Pént. 11 Május - 23:31


36.

a mancs

2007-09-12

Üdv !
Mókás volt , ahogyan láttam azt a három kiskutyát ott játszadozni az utcában Az egyik olyan pulifélének tűnt ,A másik kettő valami kisebbféle , , talán palotapincsi , vagy foxi , valami ilyesmik .Össze vissza rohangáltak , a pulin volt egy nyakörv . Az egyik kicsi elkapta a pórázt , ami ott lógott és ráncigálni kezdte . A kicsi amelyik ráncigálta , erőteljesen morgott hozzá és a fejét rángatta ide oda , mint egy kis hülye . A másik kiskutya , meg körülöttük rohangált , morgott és csaholt megállás nélkül . Játék volt az egész , de a fura az volt , amikor a puli megszólalt , , hogy hagyják már békén a pórázát , mert a végén megfullad , de a két kis fickü , csak nem bírtak magukkal .Arra gondoltam , közbeavatkozom , és megszabadítom a pulit a nyakörvétől .Aztamindenit , amint erre gondoltam , egy nagyon fura tárgy lett a kezemben , amiről tudtam , az előbb még a puli nyakörve volt ! De ez már nem az volt , hanem egy nagyon fura tárgy , talán átalakult , nem tudom , de előtte mégis csak egy nyakörv volt .Na ok , nem akarok elveszni a részletekben ! Hirtelen ugrott a kép , otthon voltam tán ? de ez nem az itteni otthon , na mindegy , ezt a fura izét nézegettem .Acélos színe volt , és olyan volt , mint egy boxer , amiből nagy acélkarmok álltak ki . Talán egy acélból készült medvemancsra emlékeztet a legjobban , de lyukak voltak benne , az ujjak részére . Amint nézegettem írást fedeztem fel rajta .Na entibratyó , , tudatos álomban lehet olvasni ! Szóval elolvastam az ENGLISH szót , aztán egy másik talán település nevét , de azt azóta már elfelejtettem .Fura apró jeleket is láttam és minél jobban néztem , annál több minden jött elő .Közben eszembe jutott csaken a kísérletével , hogy változtassak helyet , de aztán lemondtam róla ez itt most túlságosan érdekes volt . Már tudtam , hogy a fórumon el fogom mesélni . A legérdekesebb eztán következett . A mancs magától mozgott , legalábbis félig .Magam körül lentről a fejem búbjáig vittem a mozdulatot , és a mancs súlytalanná vált .Fogjatok egy mágnest , és kössetek egy cérna végére vasszöget .Lógassátok a mágneshez , és látni fogjátok a szög fura mozgását . Na a mancs pont így viselkedett , csak itt én voltam a mágnes . Nos ennyi !

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Fortis régi álmai

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.