Testen kívüli élmények

Go down

Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:51

PILLANATNYILAG ÚGY HISZEM, A TUDATOS ÁLMODÁS HÁROMFELÉ ÁGAZIK. EGÉSZ PONTOSAN HÁROM KLASSZIKUS HELYSZÍN KÜLÖNBÖZTETHETŐ MEG. AZ ELSŐ AZ ÉTERIKUS PROJEKCIÓ, MELY EGY OLYAN TESTEN KÍVÜLI ÉLMÉNY, AHOL AZ ÉRZÉKELT VILÁG GYAKORLATILAG MEGKÜLÖNBÖZTETHETETLEN A MINDENNAPI VALÓSÁGTÓL. EZ AZÉRT VAN ÍGY MERT EZ A SÍK HELYEZKEDIK EL LEGKÖZELEBB A FIZIKAI VILÁGHOZ. A MÁSIK PROJEKCIÓ HELYE AZ ÚGYNEVEZETT ASZTRÁLIS SÍK. EZ MÁR JÓVAL ELVONTABB, ÁLOMSZERŰBB TERÜLET, ITT A GONDOLATOK AZONNAL TESTET ÖLTHETNEK, DE ENNEK A VILÁGNAK MÉG VAN ANNYI SZILÁRDSÁGA HOGY OTTHON ÉREZZÜK BENNE MAGUNKAT. A HARMADIK KATEGÓRIA A KLASSZIKUS TUDATOS ÁLOM, A ZABOLÁZATLAN GONDOLATOK, VAD ÖSZTÖNÖK, REJTETT KÍVÁNSÁGOK KAOTIKUS HELYE.

MIVEL NEM MINDIG LEHET MEGHATÁROZNI HOGY AZ EMBER HOL IS TARTÓZKODIK ÉPPEN, EZÉRT EBBEN A TOPIKBAN AZOKAT AZ ÉLMÉNYEIMET KÖZLÖM, AMIKET JÓL FELISMERHETŐ TESTI TÜNETEK IS KÍSÉRNEK.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:52

Részleges elszakadás

Fejjel lefelé zuhantam, de valami elképesztő sebességgel. A világ körülöttem egy ködös, szürkés üres tér volt, melynek egyhangúságát csillagszerű fénypontok törték meg. A testem hasonlatos volt ehhez, olyan piszkos vízszerű, enyhén fénylő alak. Teljesen tudatomnál voltam, ugyanis elalvás előtt asztrális gyakorlatot végeztem és örömmel állapítottam meg, hogy sikerült a kilépés. Azaz majdnem. A fejemet képtelen voltam elszakítani a testemtől. Tanácstalanul lóbáltam a kezeimet és lábaimat a levegőben miközben változatlanul hatott rám a zuhanó érzés. Boldog félelem árasztott el, mert egyszerre volt izgalmas a helyzet és ijesztő. Persze tudtam hogy a zuhanás egyfajta illúzió és valószínűleg abból fakad, hogy a fizikai testem próbál visszarántani, de féltem ha túl hirtelen érkezem meg, az sérülést okozhat. Erősen koncentráltam hogy kiszabadítsam a fejem és fékezzem az esést. Valamennyit enyhült a helyzet, a sebességem csökkent és sikerült csaknem fejbúbig leválasztódnom. Úgy is mondhatjuk hogy mindössze a koronacsakrám tartott vissza. Aztán elvesztettem a kontrollt, a koncentrációm megtört és "beleestem" egy közönséges, sodró álomba.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:52

Parafura

Úgy kezdődött hogy a felemelt jobb kezemet nézegettem. Az ágyban feküdtem, a szemem csukva volt és még szokásos szemtakaróm is rajtam volt, ennek ellenére tisztán láttam a kezemet. Furcsán mozdulatlan volt és az alkaromon kék kabátujjat vettem észre. Tudtam hogy álmodom, vagy legalábbis nem a valódi kezemet látom hanem egy kivetítést. Aztán minden kezdett sötétségbe borulni, pont mint mikor leesik az ember vérnyomása, szédülés fogott el, a szemeim előtt, terjedő szemcsés feketeséget láttam. Nem tudtam mozdulni, az egész testem vibrált, lüktetett, a szívem szaporábban vert és éreztem hogy felemelkedem, valami elválik a fizikai testemtől, és valahol a plafon körül lebegek.
Közben végig magamnál voltam, tudtam hogy ezek az alvásparalízis jelei, de még soha nem sikerült tudatosan megélnem. A hallásomat valami közeli-távoli zúgás töltötte be, mely egyre erősödött és szinkronban volt a testem vibrálásával. Ha nem tudom mi ez az egész biztosan megrémített volna, de így csak izgalmat éreztem. Arra gondoltam hogy most ténylegesen kiléphetek a testemből, de mikor erre koncentráltam, egy álomba kerültem. A története lényegtelen, de valami vicceset láthattam, mert röhögőgörcs fogott el, olyannyira hogy nem tudtam abbahagyni és végül felébredtem tőle.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:53

Kettősség

Mozdulatlanul fekszem, karjaim a takaró alatt, szorosan a testem mellett. Kellemes zsibbadság jár át, elnehezülök, majd álomba merülök. Tudatos vagyok, nincs átmenet vagy ráeszmélés. Felemelem a kezeimet, mindkettő olyan vízszerű, kristályos. Álomkörnyezet nincs, csak a kezeim látványa. Azon merengek hogy vajon az asztrális kezeimet látom-e vagy sima álomban teremtetteket-e? Lehet őket mozgatni.
Tudatában vagyok az ágyban fekvő testemnek is, és furcsa kettősség hogy a tudatom és a testem két külön helyen van egyszerre. Ahogy próbálom jobban kivenni a részleteket, valódibbá tenni a kezeimet, érzem mintha valami tartana felém, vagy valami leesett volna vagy én zuhannék, aztán a következő pillanatban felébredek.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:53

Kettősség kettő

Ezúttal enyhébben de megint sikerült megélnem a paralízist. Ismét a kéznézéssel kezdődött, de most tudtam valamennyire mozgatni ezeket a "szellemkezeket". Jó lenne tudni hogy vajon álombéli vagy asztrális kezek voltak-e, minden esetre a látásukat nem befolyásolta hogy a fizikai szemem be volt kötve. A testi érzetek az izmok merevsége és a ciklikusan ismétlődő vibrációk voltak. Olyan érzés volt mintha átsöpört volna rajtam egy hullám, és magas hőérzettel járt, aztán az "énem" felfelé és kifelé került a testemből. Sajnos ezután nagyon gyorsan egy sima álomba kerültem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:54

A szertartás (2017.09.28)

A megelőző álomban arra terelődött a szó hogy szeretek-e valakit? Igen. Rá gondoltam és olyasmit feleltem hogy a szerelmemet úgy tudom legjobban kifejezni iránta ha majd összeházasodunk. Ez egy szent kötelék, nem pusztán egy szerződés két fél között. A házasság az érzéseink és egymás iránti tiszteletünk beteljesedése. Beszélgetőpartnereim előttem ültek, a férfi középen, mellette jobbról és balról egy nő. Meg is értettek engem meg nem is, ők csak az érzékiséget ismerték, a testi vágyak hajszolását, de valahol becsülték az elkötelezettségemet. Aztán egyszer csak azt éreztem hogy lebegve távolodom tőlük. Azonnal rájöttem hogy álmodom.
A hátamon feküdtem a levegőben és hátrafelé, egyre fokozódó tempóban repültem. Emlékeztem hogy ez ugyanaz mint amit már máskor is tapasztaltam. Gondolattal tudtam irányítani a sebességet. Gyorsítottam. A környezetem megnyúlt, a falak mintha gumiból lettek volna és az előttem lévő emberek mind kisebbek lettek. A testem merev volt, enyhe zsibbadtságot éreztem és volt egy különös vibráció ami tetőtől talpig átjárt. Felismertem hogy ezek az érzetek a fizikai testtől való elszakadás kísérőjelenségei. Uralkodtam az izgalmamon, próbáltam nem beavatkozni nehogy kizökkenjek és csak a vibrációra összpontosítottam.
A környezet megváltozott és valószínűleg az előzmények miatt az esküvőmön találtam magam! Pontosítsunk: a temetésemen. Ugyanis a kettő kicsit bizarr módon összekapcsolódott ebben az álomban. Egy ravatalon feküdtem, ugyanúgy a hátamon, mellettem jobbra a kedvesem, virágcsokorral a kezében. Nálam is volt virág, de valahol a mellkasom körül. Továbbra is mindvégig tudatában voltam hogy álmodom, ugyanakkor tisztában voltam az álom történetével is, aminek a részese lettem. Így egyszerre lehettem kíváncsi megfigyelő és aki átéli a történéseket. A szertartásnak jelképes értelme volt: azért feküdtünk úgy mint a halottak hogy kifejezzük az élet és halál körforgását. Jeleztük vele az istenek felé, hogy tudatában vagyunk ajándékuknak, annak hogy élhetünk és életet adhatunk, és annak is hogy egyszer vissza kell majd adnunk ezt az ajándékot, vagyis meg kell halnunk.
A szertartást egy idősebb nő vezette. Keleties öltözékben volt, piros alapon aranyszínű, díszes hímzéssel. Egy ősi, kínai csészére emlékeztető edénnyel búzát vagy valamilyen apró szemcsés magokat mert ki egy zsákból, majd öntötte az oltárra. Furcsának találtam hogy bár testi (asztráltesti) érzetek tekintetében ez egy testen kívüli élmény, a látvány mégis egy szokványos álomkörnyezet. Annak ellenére hogy a ravatalon feküdtem, továbbra is úgy éreztem mintha hátrafelé repülnék és a vibrációk sem múltak el. Meg akartam mozdulni, kikerülni ebből a stagnáló helyzetből. Feltűnt az is, hogy bár a testtartásom megegyezett azzal ahogy a fizikai térben az ágyamban fekszem, de a kezeim másként voltak: a jobb tenyerem a hasam bal oldalán pihent, amíg a ballal rámarkoltam a jobb csuklómra. Arra gondoltam hogy ez a kéztartás bizonyára jobban megfelel a holtak méltóságának...
Eszembe jutott az a technika amit ébren ötöltem ki arra az esetre ha ilyen helyzetbe kerülnék, vagyis hogy véget vessek az egyirányú zuhanás/repülésnek és rendesen ki tudjak lépni a testemből. Arra koncentráltam hogy az óramutató járásával ellentétesen kezdjek el körbefordulni a tengelyem körül. A dolog működött, a sebességem csökkent, majdnem megállt és fokozatosan elfordultam. Ezzel egy időben függőlegesbe tornásztam magam. Közben azon voltam hogy minél több dolgot megfigyeljek körülöttem. Tekintetem a papnő arcán rögzült, ő volt az első biztos pont, segített lehorgonyozni, vagy mintha ő lett volna a közepe a képzeletbeli órámnak.
Az arcvonásai eltünedeztek, már nem tűnt olyan öregnek, sőt, semmilyennek sem. Nem láttam rajta se orrot, se szájat és a szemei is felcsúsztak a homlokára. Persze tudtam hogy ez gyakori jelenség az álomvilágban és a figyelem túlzott rögzültsége okozza. Máshová néztem, nagyon érdekelt az a csésze amit a kezében tartott. Valószínű hogy a nő ruhája miatt, de ennek színei is piros és arany volt. Most már jobban körül tudtam nézni a teremben: a gyásznép/násznép a papnőhöz hasonlóan fényűzően öltözködött, mindenhonnan a keleti gazdagság sugárzott. Sok volt a tárgy és az ember is. Elég magabiztos voltam, éreztem hogy uralom az álmot és nem kell széthullástól tartanom.
Emiatt bátrabban szemlélődtem. Csak egyszer volt egy rövid pillanat mikor összemosódtak a dolgok, de gyors pislogással visszahoztam a látványt, ez egy nagyon hatékony technika. Valahonnan a háttérből fülbemászó dallam szólt. Megjegyeztem a refrénjét: "Ha mindent újra kezdhetnél..." Nem ismertem a dalt, de nagyon szépnek találtam. A hangzása alapján akár Zséda egyik száma is lehetne. Őszintén szólva nem tudtam mi történik velem, hogy mi igaz és mi illúzió. Ez egy álom, a valóságban az ágyamban fekszem, ezt tudtam, de mi van ha mindez több? Mi van ha a jövőmet látom, a halálom vagy az esküvőm pillanatát..? Mi van ha ez egy jósálom?
Akartam valami nyomot hagyni magam után és az a gondolat vert bennem gyököt hogy ha ez a jövő és éppen meghaltam, akkor nem mehetek el úgy, hogy ne búcsúzzak el a gyerekeimtől (már ha vannak). Odébb állt egy férfi, magas volt és vaskos, olyan erőteljes testalkatú. Az álom szerint ő a fiam volt. Odalebegtem hozzá és lenéztem az arcára: meglepődve láttam hogy az arcvonásai alapján koreainak tűnik, de neki is mint a papnőnél, alig látszódtak a részletek. Ő látott engem és rám mosolygott. Kinyújtottam a jobb kezem és szeretettel megsimogattam az arcát, így búcsúzva el tőle. Igazság szerint bár meghatódtam, de inkább kötelesség érzetből simogattam meg, mert bár a fiam, de egyáltalán semmi emlékem sincs róla. Mert még nem született meg..?
Ráláttam a testemre is: szellemszerűen átlátszó voltam, aranyszínű szemcsékből állt, mintha csupán porból alkották volna és a levegő szeszélyes mozgása miatt öltöttem volna emberi formát. Nem igazán tudtam már mit kezdeni magammal, se a helyzetemmel. Megszoktam hogy a testen kívüli élmények a mindennapi valóságban játszódnak, nem egy álomban és szerettem volna valahogy "hazatérni", de fogalmam se volt hogyan tehetném. Az se hagyott nyugodni amit eddig átéltem, hogy együtt vagyok a szerelmemmel és van/lehet közös jövőnk. Vagy ez csupán egy álom és csak a képzeletem játszik velem..?
Otthagytam a vendégsereget és az egyik ablakhoz repültem. Kitekintettem: második vagy harmadik emeleten lehettem. Kisvárosi utcának tűnt, kertövezetnek, a porták gyepei szépen nyírtak és fehér járda kanyargott előttük. Éreztem hogy itt a lehetőség a váltásra és keresztül lebegtem az üvegen. A felszíne merevnek tűnt, mintha bármelyik pillanatban el akarna pattanni. Középen fehér keresztlécek alkották a keretét. Nem volt ellenállás, könnyen átmentem rajta. Odakint voltam, a hely nem változott meg, de csak kicsit tudtam eltávolodni a házfaltól, aztán felébredtem.
megj: Az okosok szerint az álmokat az asztráltestünk elszakadása okozza vagy a tudat áthelyeződése erre a síkra. Szerintem itt az történt, hogy épp a határvonalon álltam: miközben átéltem a testből való kilépést, fél lábbal még/már az álmok síkján voltam. Egy olyan tudatos álomban ahol érzékelhettem magát az álmot okozó jelenséget. Vagyis ok és okozat egyszerre nyilvánult meg.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:55

TKÉ (2017.10.04.)

Az ágyamban fekszem. Érzékelem hogy a szemeim csukva vannak, mégis látok. Álmodom? Magam elé emelem a kezeimet, próbálva stabil pontot találni hogy rögzítsem a látványt és bennemaradhassak a tapasztalatban. A kezeim fénylőn sötétszürkék. Felismerem hogy itt a lehetőség tudatosan kilépni a testemből. Nagyon hamar megérzem az ismerős vibrációt. Mintha egy kívülről jövő erő lenne, ami rezonanciára késztet... Enyhe szédülés fog el és érzem hogy repülök. Egyre nagyobb sebességgel hátrafelé suhanok. Felidézem a korábbi hasonló élményeimet és arra koncentrálok hogy ezúttal irányításom alá vonjam ezt az érzést, olyanformán hogy ne engedjem magával rántani. Én irányítok. Az akaratomat felfelé és kifelé összpontosítom a testemből, úgy hogy a repülés lendületét kihasználva megváltoztassam annak irányát. Sikerül. A tudatom és nézőpontom kb 1 méterre a fekvő testem fölé kerül. Rendkívüli érzés. Fokozatosan emelkedek és közben érzékelem hogy valami ténylegesen elválik a testemtől. Azaz nemcsak tudati szinten vagyok kívül, hanem látom ezt az új testemet is amiben vagyok: fehérzajhoz hasonlóan szemcsés szerkezetű (éteri) és sötét aranysárga színű. A kilépés először a fejemnél történt meg ( a tudat ott összpontosul) végül a lábaim is elszakadtak. A mennyezet közelében lebegtem függőleges pózban. Lenéztem és homályosan láttam a fekvő testemet is. Nem volt tiszta, de egyértelműen ott volt valami testszerű... Előrefelé lebegtem és áthaladtam a szobámon. A látási viszonyok megfeleltek a valóságnak, hajnali szürkület volt, félig még sötét. Az ágyammal szemközti falhoz értem és kis habozás után beleolvadtam. Nem volt semmi ellenállás. Ám miközben félig még a falban voltam, felmerült bennem hogy mit kellene csinálnom a továbbiakban és ez a határozatlanság azt eredményezte hogy mikor átértem a fal túloldalára, felébredtem, azaz visszakerültem a testembe.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:55

Hamis a baba (2017.10.16)

Hamis ébrenléttel és hamis emlékekkel indult ez a tapasztalat. Az viszont nem volt hamis hogy nagyon csalódott voltam amiatt, hogy egy hete már nem volt tudatos álmom, nem értettem hogy bár mindent a szokásosan csinálok, mégsem sikerül a kívánt állapotba jutnom. Felidéztem egy műsort ami a tudatos álmodásról szólt - a valóságban ilyen műsort nem láttam - de akkor nem kételkedtem a hitelességében. A műsort egy gyakorlott álmodó vezette, szinte hipnotikus erővel rendelkezett. Az egyik önbizalomhiányos tanítványának magyarázta a dolog lényegét. A tanítvány egy kövér, köpcös férfi volt, akin a zsírpárnák úgy összeértek hogy mókás benyomást keltett. A vezető, vizsgáztatón azt kérdezte tőle, hogy mire kell figyelni lefekvéskor? A köpcös rögtön felelt, mondván hogy a legfontosabb hogy legyen egy álmodási célunk, például a kéz megnézése, és demonstrálva felemelte a jobb kezét. Eltökélten bámulta a kézfejét.
Erről nekem az jutott eszembe, hogy számomra a kéznézés a tenyerek megnézését jelenti, nekem az a nyilvánvaló. Kicsit korholtam is magamat hogy ezt az egyszerű technikát már milyen régen használtam. Igaz legtöbbször nem mulasztom el megnézni őket, de mint a tudatosságot elősegítő eszközt, már rég nem használtam. Eltökélten feküdtem le az ágyamba, azzal a szándékkal hogy megnézem a kezemet és hogy a segítségével sikerülni fog tudatos álomba kerülnöm. Kezdetben fészkelődtem és némi kétely támadt bennem a képességeimet illetően, de szerencsére ez nem tartott tovább néhány pillanatnál. Szinte azonnal megéreztem hogy valami történik:
Szédülés fogott el, aztán úgy éreztem mintha összementem volna és valahonnan magasról néznék le önmagamra. Ténylegesen láttam magamat felülről, amint az ágyban fekszem. Aztán melegség és ismerős vibráció kelt, majd lebegésszerű érzet fogott el. Egyre könnyebbé váltam, miközben fokozatosan és könnyed természetességgel csusszantam ki a testemből! Én irányítottam a kilépést, először a fejem vált el, majd a testem többi része követte, végül a lábaim. Automatikusan emelkedtem függőleges pozícióba. Az egész nagyon gyorsan játszódott le és nem igényelt túlzott összpontosítást. Visszatérve még a vibrációra és a kilépés előttre, a belső szemeimmel láttam hogy a fizikai testemet egy fehéres, a szélén éles körvonalú aura veszi körül. Ez lehet az éterikus test, gondoltam.
Mint máskor is, eksztatikus öröm fogott el. A tudat hogy kívül vagyok a testemből, felszabadítóan eufórikus tapasztalat volt. A szobámban elég erősek voltak a fények, mintha minden villanyt felkapcsoltak volna. De nem, még akkor sem lett volna ennyire világos. A tárgyakat tisztán ki lehetett venni. A kezeimet megnézve átláttam rajtuk és azok eterikusan szemcsések és aranyfényűek voltak. Ezután erősen kellett pislognom, mert az álomtér/asztráltér érezhetően bizonytalan volt. Remegések futottak át rajta és a dolgok körülöttem életlenné váltak. A pislogással kitisztítottam a látványt és stabilizáltam a helyzetet.
Az ajtómhoz mentem, de haboztam kimenni, ugyanis arra gondoltam hogy ez egyfajta álomváltás lenne, vagy legalábbis olyan próba ami ismételten igénybe venné a koncentrálóképességemet, azt az erőt ami segít fenntartani ezt az állapotot. Nem voltam benne biztos hogy képes lennék egy új helyszínt megtartani. Mégis meg kellett kockáztatnom. Gondoltam rá hogy egyszerűen átlebegek az ajtón, de inkább a hagyományos közlekedést preferáltam, már csak azért is mert kíváncsi voltam hogy az ajtó rendesen funkcionál-e? Szóval a kezemet a kilincsre tettem és kinyitottam. Teljesen jól működött és az ajtó hangtalanul kitárult.
Odakint sötét volt, alig lehetett kivenni a dolgokat. Isteni erőm tudatában nagyképűen azt mondtam magamban: "Legyen világosság!" Nem történt semmi. Na jó, akkor próbáljuk meg a kapcsolót. Felkattintottam, de így sem változott semmi. Kezdtem megijedni hogy kiesek a tapasztalatból és ismét pislogásba kezdtem. A látvány végül tisztult annyira hogy már nem volt teljesen sötét, csak hajnali szürküLet. A tükör elé léptem és belenéztem. Először nem látszódott semmi, vagyis mindent tükrözött a nappaliban, tárgyakat, bútorokat, rajtam kívül. Aztán ahogy tovább néztem, kezdtek benne megjelenni a körvonalaim. A tükörben látott testem szellemszerű volt, olyan értelemben hogy félig átlátszó volt és homályos. Láttam hogy a pizsamámat viselem, a hajam rendetlen, a szemeim sötéten fénylettek.
Aztán anyámat hallottam meg a konyha felől. Ettől ismételten kételyek támadtak bennem, mármint abban hogy nem alvajárok-e? Nem akartam hogy észrevegyen és sietve visszatértem a szobámba. Az ajtó résén keresztül figyeltem ahogy a tükör előtt áll, épp ahol én is voltam egy pillanattal azelőtt. Csak úgy áradt belőle a jókedv és szó szerint sugárzott, aranyfény vette körül alakját. Észhez tértem és emlékeztettem magam hogy hülyén viselkedem, ő egy álomalak, teljesen tőlem függ hogy mit tesz és hogy én mit teszek. Ez az én birodalmam és azt csinálok benne amit akarok, nem kell bújkálnom mint egy idióta. Ám mielőtt bármit tehettem volna, felébredtem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:56

Egy pillantás.. (2017.12.16)

A testemre figyelve próbálok álomba merülni, tudatos elalvással. Egy idő után érzem hogy a végtagjaim merevvé válnak, bár nem olyan mértékben mint egy rendes paralízisnél, de ahhoz eléggé, hogy ne tudjak véletlenül se megmoccanni. Megörülök ennek az állapotnak, mert a paralízis a testből való kilépés első lépcsőfoka. Próbálom elképzelni és megérezni ahogy egyre könnyebé válok. Nem telik bele sok idő és jelentkeznek is az ismerős tünetek: egy forró hőhullám söpör végig a testemen, a fejemben szédüléshez hasonlót érzek, aztán valami elválik a fizikai testemtől, először lebegésszerű érzet jelentkezik, majd fokozatos gyorsulást tapasztalok. Kívül vagyok a fizikai testemből, közvetlenül felette, talán fél-egy méterre. Ezt az új testemet csak egy tömör fényhalmaznak érzékelem: pirosas és sárga fényekből áll, alig emlékeztet emberi alakra. Aztán minden eltűnik és egy álomba kerülök.

A szomszéd szobában vagyok. Körbe-körbe repülök egy asztal körül, az óramutató járásával ellentétesen. Először nem vagyok tudatos, egy ideig csak rovom a köreimet. Aztán egyre jobban kezd kitisztulni a tudatom és megértem hogy álmodom. Ebben nagy segítségemre van, hogy furcsálom az asztal jelenlétét, ugyanis ott egy ágynak kellene lennie. Az is megragadja a figyelmemet, hogy az asztal közepén egy yin-yang mintás tálat/korongot veszek észre. Az asztal körüli repkedésemnek ez a fizikai középpontja, a tekintetem végig ezen a szimbólumon van. Némán teszem fel magamnak a kérdéseket: Mit csinálok? Miért csinálom? Álmodom! - értem meg aztán boldogan. Átadom magam a repülés örömének. Érzés szintjén nagyon különösnek találom: a hasam tájékán a testemen belül egy gömbszerű valamit érzek, mely mintha elektromosan fel lenne töltve. Belső szemeim előtt meg is jelenik ez a gömb, mely sötétpiros színű, kis villámocskák, energiafonalak ugrálnak a felszínén, és a tetején egy kicsi, kúpszerű sapka izeg-mozog. Mintha az lenne a feladatom hogy ne engedjem ezt a kúpot leesni, ezt kell egyensúlyban tartani és akkor a levegőben maradhatok.

A szobában nappali világosság van. A berendezési tárgyak az asztalt leszámítva ismerősek, bár elég nagy a rendetlenség. Szeretnék valami hasznosabbat is csinálni, ezért abbahagyom a repülést. Az ajtó melletti falon egy hevenyészve odalógatott tükröt veszek észre. Odamegyek és belenézek: a saját arcom néz vissza rám. Azonban nagyon nyúzott a képem, a szemeim össze vannak szűkülve, érzem hogy az álmosság lefelé húzza őket, bár én magam cseppet se vagyok álmos; a bőröm egészen ráncos és az arcom fel van puffadva. A hajam rendetlen. Nem vagyok valami szép látvány. Megint azon kezdek gondolkozni hogy mit csináljak, aztán beugrik hogy házon belül sok álmodási feladattal is készültem. Végre itt a lehetőség hogy megvalósítsam őket! Eszembe jut hogy hónapokkal korábban elhelyeztem egy kártyalapot a nappali szekrényének tetején, azzal a szándékkal hogy álomban nézzem meg. Mintha csak a gondolatomra reagálna, az asztalon, mely feketés, átlátszó üvegből volt, egy pakli kártyát veszek észre. Odamegyek és a kezembe veszem: ez egy pakli cigánykártya. Semmi meglepő nincs benne, ugyanis régebben úgy döntöttem hogy a kártyanézős kísérletemhez inkább ezt használom, mivel sokkal változatosabb és egyedibb lapokat tartalmaz mint a magyar.

Érzem hogy nincs más sok időm, az álom kezd instabillá válni, úgyhogy sietősen, szinte futva hagyom el a szobát és kimegyek a nappaliba. Itt már félhomály van, reggeli szürkeség. Itt is nagy a rendetlenség, ruhák szanaszét, dobozok, mindenféle tárgy odadobva, ahol épp jutott neki hely. Már épp a szekrénynél járok, mikor siettemben megbotlom a porszívóban. A paklit elejtem, de nem foglalkozom vele. Mielőtt felébrednék akarok egy pillantást vetni a szekrényen lévő kártyalapra, csak ez motivál. A jobb kezemmel érte nyúlok, még félig sincs lent a szekrényről, mikor látom már hogy milyen lap: határozottan tök hetes. A kezembe veszem és alaposabban megnézem: igen, a tök hetes, viszont a zöldre jellemző szőlőindák keretezik. Ezt kicsit furának találom, de nem foglalkozom vele, ahogy azzal sem hogy nem a cigánykártya egy lapját találtam meg. Meglepődöm hogy még mindig nem estem ki az álomból, és ezen felbuzdulva elindulok a szobám felé. Talán megnézhetném az alvó testemet.. Csak pár lépést kell tennem, nincs messze. Ugyanúgy félig sötét van bent, mint hajnalkor szokott. Csak a szemem sarkából látom hogy a bevetett ágyamon nincs senki. De ez nem is foglalkoztat különösebben, mert a szobámban vár rám egy másik izgalmas álmodási feladat: van egy trópusi tengerpartot ábrázoló képem, ha megnézném, a segítségével talán álmot válthatnék!

A kép ott is van a szokott helyén, bár a sötét miatt eleinte koncentrálnom kell hogy ki tudjam venni a részleteket. Számomra is megdöbbentő gyorsasággal elevenedik meg előttem a kép. A tenger hullámozni kezd, még a zúgását is hallom, és mintha távoli sirályok hangja is vegyülne közé; a fák a szél dallamára ringatják ágaikat, szinte érzem a sós levegő illatát. A kép közben hallhatóan és láthatóan sistereg. Mintha forrna. Szemcséssé válnak a részletek mint a tévében a fehérzaj, és olyasmi lesz mintha a kép negatívját látnám, a színek eltünedeznek. Vicces érdekesség hogy a Szeress most! népszerű zenéje is felcsendül, ezt nagyon mókásnak találom, de értem az összefüggést, mivel az intrójában a balatoni part, hajók is szerepelnek. Az elmém a képről egyszerűen ráasszociált. Aztán hirtelen felébredek.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:57

Goetia (2017.12.26.)

Fogtam a quad motort és kigurítottam az útra. Kicsit szokatlan volt ez számomra és izgultam miatta, hiszen sohasem vezettem még semmilyen gépjárművet. Az volt a tervem hogy felmegyek vele a hegyre, hogy kipróbáljam mit tud nehéz terepen. Útközben lelki szemeim előtt megjelent a fórum, mintha csak egy bejegyzést olvasnék. Ebben épp Áprilia panaszolta hogy két éve nem tud megszabadulni Goetia hatásától. Nemigen értettem ezt. A quaddal a főúton haladtam és már majdnem odaértem a szomszéd faluba (SZ), mikor a nagy kanyar előtt felismertem hogy álmodom. Ránéztem a kezeimre és sűrűn pislogva próbáltam fenntartani a látványukat. Mint általában, kisebbnek tűntek a valódinál és sárgás fény vette körül őket. A környezet színei is nagyon élénkek voltak. A quad eltűnt és repülésbe váltottam át.
Ekkor érzékeltem az ágyban fekvő testemet, majd eltűnt előlem az álomkörnyezet és teljes sötétség vett körül. Kellemesen feszülő, bizsergető paralízisben feküdtem az ágyamban és forró hőhullámok jártak át tetőtől talpig. A testből való kilépésre koncentráltam, a könnyed szétválásra, próbálva magam fölé gondolni magamat. Bár a tudatom végül a testemben maradt, ellenben nagy sebességgel zuhanni kezdtem a semmiben. Hirtelen visszakerültem az álomba, ugyanúgy zuhanva/repülve. A fent és lent összekeveredett. Erdőket, mezőket, apró házakat láttam magam alatt. Szédülés és enyhe hányinger fogott el, de nem akartam leállítani, sőt, fokoztam a tempót és egyre magasabbra szálltam. Le akartam számolni a magasságtól való félelmemmel. Aztán még utoljára eszembe jutott Goetia, ez a név teljesen kitöltötte a tudatomat, meg akartam jegyezni, mert fontosnak éreztem, aztán hirtelen felébredtem.
Hamis ébredés volt. Sajnáltam hogy kizökkentem az álomból és felkeltem az ágyból. Ekkor azonban észrevettem hogy szokatlanul sötét van, pedig kora hajnalban már látnom kellene valamit, továbbá az is különös volt, hogy teljesen meztelen voltam. Ezekből rájöttem hogy még mindig álmodom. Az ajtó felé kezdtem botorkálni, azzal a céllal hogy kimenjek a szobából. Az volt a tervem hogy ha tényleg álmodom, akkor semmi baj nem lehet abból ha meztelenül megyek ki. Minimális kétely volt bennem ugyanis, hogy talán mégis ébren vagyok, ezt támasztotta alá az is, hogy mikor megfogtam az ajtó kilincsét, az nagyon valóságos tapintású volt. Az ajtót résnyire nyitottam és kikukkantottam. Odakint világos volt. A meztelenség miatt kicsit begerjedtem, izgató ingerek árasztottak el. Féltem hogy ha ez a valóság, akkor igencsak bajba kerülök ha így felajzva sétálgatok a házban pucéran. Ám mielőtt kiléphettem volna, igazából is felébredtem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:57

Lakberendezés (2018.01.22.)

Egy hagyományos álomból ébredtem, de azonmód vissza is aludtam. Épp csak lehunytam a szemem, már érezni is kezdtem hogy zuhanok. Sötétség ölelt körbe, a testem megmerevedett, mégis egyre fokozódó tempóban repültem a semmiben. Akarattal befolyásolni tudtam a haladás sebességét és irányát. Hol lassítottam, hol gyorsítottam, máskor pedig hol felfelé, hol lefelé haladtam az űrben. Vagy éppen körbe-körbe. Extrém módon növeltem a sebességet, a fejem tetején éreztem ahogy nő a nyomás. Még valami huzatféle is megcsapta a bőrömet. Olyannak gondoltam ott és akkor mint a pilótákra ható erőt, de nem testi érzetek voltak, mert eddigre a fizikai testemmel teljesen elveszítettem a kapcsolatot.
Tisztában voltam vele hogy valószínűleg az asztráltestem próbál elszakadni a fizikaitól, ezért nagyon ügyeltem rá hogy fenntartsam a kontrollt. Felfelé és oldalra irányítottam magam, illetve a tudatomat ami már egy szemnek láthatatlan testben tartózkodott. Hirtelen megrándultam (a szellemtestem), és szinte kiszippantott egy erő felfelé, majd szó szerint váratlan fordulatként, gyors lefelé tartó zuhanás következett.

A szobám közepére érkeztem, valahonnan a mennyezet magasságából, csaknem huppanva, hassal lefelé, a karjaimat magam elé tartva fékeztem az esést. Vastag szőnyeg volt alattam, de még így is érezni lehetett a padló keménységét. Nagyon boldog lettem, mert biztosan tudtam hogy sikerült kilépnem a testemből. Mi több, ez maga lehet a Fázis! Feltápászkodtam és az ágyam felé sandítottam, az alvó testemet keresve. Csak egy alaktalan, sötét tömeget érzékeltem, meg gyűrött takarókat. Árnyékokba burkolódzott, nem tudtam tisztán kivenni, de biztosan volt ott valami.
Nyugalmat erőltettem magamra és koncentráltam, vigyáznom kellett mit csinálok, nehogy idő előtt kiessek a tapasztalatból. Eszembe jutott don Juan figyelmeztetése is, hogy semmi esetre sem szabad megérinteni a fizikai testünket, mert halált okozhat. Ez nyugtalanná tett, mégis öngyilkos hajlamaimnak engedve tettem felé pár lépést. De szerencsére a józanságom győzött. Mikor aztán kicsivel később újra az ágyra néztem, már nem láttam ott semmit.

A szobában viszonylag jók voltak a látási viszonyok, a levegőt borostyán színű aura itatta át. Körülnéztem és nagyon különösnek találtam hogy a berendezés át van rendezve. A bútorok másként vannak mint a jelenben. Illetve jobban megnézve a múlt és jelen ötvözetének látszott, sőt, talán a jövő is képviseltette magát, ugyanis például a kanapémat a fal mellett láttam, ahol még soha nem volt, de gondoltam már rá hogy ott is lehetne..
Akárhogy is, a múlt képviseltette magát a legjobban, mert sok olyan tárgyat fedeztem fel, amik ma már nincsenek meg. Láttam a régi tévémet is, csak fele akkora méretben. Feltűnő volt hogy sok kis bizbasz van a helyiségben, majdnem mint egy lomtárban.. A kanapé tetején a macskám mosakodott éppen, rámnézett, de nemigen törődött velem és folytatta a tisztálkodást.

Kíváncsi voltam működik-e a villany? Eszembe jutottak az erről olvasott beszámolók, úgyhogy az éjjeli lámpámhoz léptem és rácsaptam a kapcsolóra. Semmi nem történt. Ezt még párszor megismételtem ugyanilyen eredménnyel, és közben elégedetten állapítottam meg ennek a valóságtesztnek az érvényességét. Azonban mintha csak ennek akarna ellentmondani, hirtelen gyenge derengés villant fel a búra alatt. Hideg, fehér fény volt. Valószínűleg az elvárásom - a szándék hogy villanyt kapcsoljak -  keltette életre. Csak kicsit megkésett.
Ezután megnéztem az órákat. Több is volt a szobában, de eltérő volt rajtuk az idő. Sőt, az egyik digitális óra nem mutatott semmit. Egy másikon első ránézésre 11:20 volt, azonban mikor elfordítottam a tekintetem, majd újra ránéztem, 12:10 lett belőle.

Az ajtóhoz mentem, nagyon izgatott voltam. Úgy éreztem ez tényleg egy igazi testen kívüli élmény. Valahogy az egésznek volt egy különleges atmoszférája. Vajon mi vár rám az ajtón túl..? Lassan nyitottam ki és kilestem: egy csupa dísz karácsonyfát pillantottam meg a nappaliban. Ez volt az egyetlen fényforrás. Sárga, fehér, borostyán színekben pompázott. Gyönyörű volt. De nem mentem oda hozzá, hanem az előttem lévő fürdőszobába mentem. Belenéztem a tükörbe: önmagamat ismertem fel. Mint általában, kissé nyúzott voltam, a ruhám lógott rajtam. A nyakam tövénél nagy csípéseket fedeztem fel. Félre kellett húznom a pólómat hogy jobban lássam. Nem viszkedtek, de csúnyák voltak.

Kellene csinálnom valamit, valami érdemlegeset - gondoltam. Jobb híján a kártya mellett döntöttem, de eleinte valamiért nem voltam rá képes felidézni hogy hová is tettem. Azt tudtam hogy ezúttal egy tarokk lappal készültem, de folyton elúszott előlem a helye. Mindeközben a szobám küszöbén álltam és már azon voltam hogy hagyom a fenébe a lapot, mikor haloványan beugrott hogy persze, hiszen ott van az étkezőszekrény tetején. Ám cselekvésre már nem jutott időm, mert elnyelt a sötétség és felébredtem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:58

(2018.01.25.)

Egy álomban voltam, ahol hirtelen olyasféle testi érzést tapasztaltam mintha nagy ellenállású közegben úsznék. Felismertem az álomhelyzetet, de szinte azonnal fel is ébredtem. Paralízisbe kerültem. A szemeim csukva. Mereven és moccanatlanul feküdtem az ágyban. Kellemes, meleg bizsergés járta át a testem. Vibráció, enyhe szédülés és zuhanás-szerű érzetek jelentkeztek. Éreztem hogy fellazult a kapocs a fizikai és szellemtestem között. A jobb karommal fantommozgást végeztem, tehát elképzeltem hogy elválik egy szellemkéz a fizikai kezemtől. Először semmi nem történt, de kitartóan próbálkoztam és akkor lelki szemeimmel valóban láttam és éreztem, amint egy füstszerű kéz emelkedik a magasba. Ugyanezt megismételtem a többi végtagommal is. A módszer nagyon hatékonynak bizonyult, úgy lebegtem a testem felett lábbal felfelé mint egy lufi, csak a fejem tartott vissza még. Hogy ott is megtörténjen a szétválás, egy ollót képzeltem el, amint elvágom vele a lufi zsinórját. Végül ez is sikerült és teljesen elszakadtam a testemtől. Nagyjából egy méterre lebegtem felette. Valahol félelmetes volt a tudat hogy különválva létezem. Próbáltam látni, lefelé tekinteni önmagamra, de áthatolhatatlan sötétség vett körül. Aztán egy pillanatra egy álomba kerültem, ahol egy zöld domboldal előtt voltam a levegőben. Ébredés...

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 14:59

Kimmy (2018.02.17.) - részlet

Hamis ébrenlétben találom magam, elejétől fogva tudatos vagyok. A hátamon fekszem az ágyban, de nappali világosság van odabent. Paralízisben vagyok, nem bírok megmozdulni. Nagyon kellemes ez az érzés. Az egész testemben bizsergés jelentkezik, mintha hangyák futkoznának rajtam, majd egy erőteljes hőhullám halad végig rajtam a lábaktól a fejbúbig. Ez többször megismétlődik. Tudom hogy itt a lehetőség a kilépésre. Előre fókuszálom a tekintetem és próbálok kivenni valami konkrétat. Már nem teljesen vagyok a szobámban, a levegőben lebegek és 180 fokkal el vagyok fordulva, arra ahol az ablak található. De nincs ablak, ahogy falak sincsenek, ugyanis egy természeti környezet vesz körül. Mintha a ház eltűnt volna alólam és visszaváltozott volna azzá a hellyé ami korábban volt, mielőtt felépült.

Előttem egy domb húzódik, melyet tenyérnyi magas, szálas, haloványzöld, szinte kékes fű borít. A fű hullámzik a szélben. Távolabb, a dombtetőn meglátok valami érdekes, amorf, sötét tárgyat, de nem tudom pontosan kivenni mi lehet. Aztán elfordítom a tekintetem, azzal a szándékkal hogy visszanézve rá megváltoztassam. Mikor újra ránézek, az amorf anyag fokozatosan egy csodaszép napraforgóvá alakul. Szép, sárga szirmai vannak, azonban kissé lefelé konyul a feje, a föld felé. Még mindig a levegőben vagyok, vízszintes pózban. Vágyom arra a selymes fűre, meg akarom tapasztalni. Most mintha megnyúlnék és a testemet óriásinak érzem. Aztán látom hogy a lábfejeimet már az a kékes, különös fű veszi körül. Egészen beborítják a fűszálak. A lábam átlátszó, vízszerű, borostyános árnyalatú. Azonban különösnek találom hogy egyáltalán nem érzem a fű érintését. Fel szeretnék kelni, azaz függőleges pózba hozni magam, hátha úgy jobban érezném őket, ezért felfelé gondolom magam.

Eleinte nehezen megy, de aztán fokozatosan a lábaimra állok. De ez csak gondolati úton történik, nem kell ténylegesen megmozdítanom a végtagjaimat, a szellemtestem a gondolat parancsának engedelmeskedik. Nagyon érdekes mindezt átélni. Felállva sem érzem a fűszálakat. Ezután elfordulok újfent 180 fokkal, azaz vissza a rendes irányba, és ekkor végleg eltűnik a domboldal és a növényzet. A szobámban vagyok és majdnem teljes a sötét. Valami azért mégis maradt a dombból, mert az ablak felőli része a szobának lejtősen meg van döntve. A kezeimre nézek, teljesen szokványosak, és tisztán látni őket a sötétség ellenére. Csak némi fehér folt vegyül a bőrfelszínbe.
...

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 15:01

Kiszakadt sóhaj (2018.03.21.)

Egy sima álom úgy ért véget hogy hazaérkeztem. Ám nem mentem be a kapun, hanem megálltam előtte és körbe-körbe kezdtem járni. Éreztem hogy valami nem stimmel, de nem tudtam volna megmondani mi a baj. A járkálással a tanácstalanságomat fejeztem ki. Aztán egyszer csak a kanapémon találtam magam fekve, ahol a valóságban is aludtam. Hamis ébredésbe kerültem. Nem mozdultam, a testemre összpontosítottam. Még mindig élénken élt bennem a korábbi körbejárás emléke, ezt olyannyira könnyű volt feleleveníteni hogy szinte azonnal megéreztem a testemben is hogy az energia körbe-körbe áramlik. Pontosabban a figyelmem volt az ami körbe áramoltatta. Ez egy hőhullám formájában volt jelen bennem, ami az egész testemet kitöltötte. Aztán szabályosan kiszakadt belőlem a levegő. Megfeszült a hátam, az összes levegő kiürült belőlem és az üresség állapotába kerültem. Az egész nem tartott tovább néhány pillanatnál, de mikor újra tudtam gondolkodni, már a testemen kívül voltam. Valójában nem a levegő szakadt ki belőlem, hanem az asztráltestem! De ezt nagyon durván éltem át.
Nagyon különös állapot volt ez, mert újfent bizonyítást nyert számomra hogy az ember képes a testétől függetlenül is létezni - legalábbis egy ideig... Szó se volt kettősségről, a tudatom teljesen hátrahagyta a fizikai testemet, semmit nem érzékeltem belőle. Most egy másik testben voltam, mely rendkívül könnyű és éteri volt. Felfelé lebegtem, nagyjából egy méterre a fizikaitól. A fal felé indultam el, hogy megérintsem azt. Megnéztem a kezeimet: fehéresek voltak és áttetszők, mint oly sok alkalommal is. A szobában félhomály volt, kora hajnali szürkeség. Mindent tisztán ki tudtam venni körülöttem. Nem volt szükség rá hogy megérintsem a falat, mert előtte lebegve is éreztem a belőle áradó hideget és keménységet. Igyekeztem gyorsan összeszedni a gondolataimat, hogy miket terveztem el csinálni. Konkrét dologra most nem gondoltam, azon kívül hogy fedezzem fel a házat és közben majd kialakul. Balfelé indultam el az ajtó irányába. Nem éreztem stabilnak a helyzetemet, bármikor visszatérhettem a testembe. Reménykedtem benne hogy ha elhagyom a szobát az segítségemre lesz, mint máskor is. Ám nem így történt, mert mikor átlebegtem az ajtón, minden elsötétült előttem, aztán felébredtem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 15:02

A gyárban (2018.07.12.)

A tudatosság már kezdettől fogva jelen van, de nincs kimondott álomtér. Érzékelem hogy mereven fekszem, sőt látom is magam kívülről, pontosabban egy testet látok amit csak sötétség vesz körül. Aztán a testből való kilépésre koncentrálva felfelé lebegek. Könnyűvé válok és egyre nagyobb sebességgel, szinte zuhanásszerűen felfelé repülök. Kettéváltam, magam alatt hagytam a fizikai testemet és a tudatom egy könnyebb, éteribb testbe került. Volt pár bizonytalan kép, nem emlékszem pontosan, de mintha valami mennyei környezetbe kerültem volna.. Aztán lefelé indultam el, úgymond a pokol felé, eszembe jutott a castanedai alátolódás is, elképzeltem hogy lefelé lebegek, és valóban, az éterikus testem szabályosan belesüllyedt az ágyba, a fizikai testem alá kerültem majd egyre gyorsulva most lefelé zuhantam/repültem.
Nem tudom mennyi idő telte el, de most egy álomban vagyok és egy újságot lapozgatok. Tudatos vagyok. Az újság két oldalát nézegetem felváltva, a két pont közötti váltogatás technikáját gyakorolva. Nem látom hogy változnának az oldalak, látszólag ugyanaz marad.
Megint van egy kiesés és egy gyárépületben találom magam. Zsúfolásig tele van gépekkel. Repülök. Megrohan a felismerés hogy álmodom. Újjongó örömet érzek és megnézem a kezeimet: mindkettő fehér és tömör, kontúr nélküli. Körbe-körbe repkedek a csarnokban. Emberek dolgoznak mindenfelé, úgy tűnik nem látnak engem. Az egyiket megragadom a jobb kezemmel, nem tudom hogy ők kicsik vagy én vagyok nagy, de az ujjaimmal át tudom fogni a derekát és szilaj kedvemben messzire hajítom. Kicsit szégyellem magam az erőszakosságomért, de nem igazán tudom mihez kellene kezdenem, tanácstalan vagyok. Újra és újra megnézem a kezeimet, azok nem változnak, ugyanúgy fehérek. Hálásan gondolok a kéznézés technikájára, ez legalább megbízható álmodási feladat - mindig kéznél van - és segít az álom fenntartásában. Próbálom megfigyelni jobban a környezetemet és a falakon kék plakátokat látok. Olyan propaganda szerűek. Az egyiket jobban megnézem és egy stilizált, hosszú hajú női alak van rajta. tetszik a formája. A nő alatt egy számot látok: 35 vagy talán 13..?
Nem tudom mihez kezdjek az álommal ezért gondolatban kimondva azt kérem hogy "Mutass nekem valami csodát!" Egy lámpához hasonló dolgot veszek észre a mennyezet körül, két egymással szembenéző szimmetrikus szára van, spirálisan meghajlított végekkel. Arra gondolok hogy ezeken a végeken kellene fénynek gyúlnia, és valóban, fehéres, ködszerű gomolyag gyűl köréjük, viszont fény az mégsem gyullad.
Érzem hogy az álomtér kezd szétesni, már alig látok valamit, gyorsan a kezeimre nézek, de ezeket is épp csak ki tudom venni, majd minden széthull körülöttem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 15:02

Zarándoklat (2018.11.04.)

Paralízisben feküdtem mikor magamhoz tértem. Tudtam itt a lehetőség egy testen kívüli tapasztaláshoz. A testemre figyeltem, majd hamarosan éreztem hogy egyre könnyebbé válok és valami bennem elszakad a fizikai testemtől. Egy szellemszerű testben találtam magam ami a fekvő testem felett lebegett. Rögtön eszembe jutott a Hold projekt, ezért utasítottam magam hogy egyre feljebb szálljak, a Hold felé. Fel, fel, mondogattam magamnak erősen koncentrálva, és előbb a házat hagytam el a mennyezeten át, majd az atmoszféra felé szálltam. Minél magasabban jártam, annál jobban erősödött bennem egy szorongató érzés a tériszony miatt, de erőt vettem magamon és felfelé törtem. Nem emlékszem az átmenetre, de egyszer csak a Holdon találtam magam. Egy romos kőpusztaság vett körül. Úgy tűnt számomra hogy a kövek faragott épületek maradványai. Egyszer csak feltűnt egy vezető, akit nem tudnék jobban leírni csak az biztos hogy férfi volt. Arra kért hogy kövessem. Egy oszlopokon nyugvó kapuhoz vezetett, melynek oromdísze egyiptomi stílusban készült és középen Tutankhamon maszkjához hasonló faragás díszítette. Egy kis, töredezett lépcsősor vezetett fel a kapuhoz, nem volt ajtó, csak egy téglalap alakú sötét nyílás. Balfelé, a kapuhoz vezető úton sima kőoszlopokat vettem észre és elgondolkoztam rajta nem ezeket látta-e Zoli..? Lehet hogy ugyanazon a helyen járunk? Az oszlopok töve négyzet alakú volt, melynek szélei letöredezettek voltak.

Átmentünk a kapun és egy sötét barlangba érkeztünk. Középen fehér, ágak nélküli fák meredeztek az ég felé. Semmi más nem volt látható, csak ezek a különös törzsek. Sötét volt, de nem úgy mintha nehéz lett volna látni, nem, mindent tisztán ki tudtam venni, csak egyszerűen a háttér volt sötét, mintha az űrben lettünk volna. A fák nagyon lekötötték a figyelmemet. Különböző vastagságúak voltak, a kérgük leginkább a golflabda matt, lyukacsos felszínére emlékeztetett. A fák köralakban helyezkedtek el, mint egy kis liget. A vezetőm mesélni kezdett. Elmondta hogy egykor a Holdon gazdag civilizáció élt, aminek a Mars népének, a kentauroknak az érkezése vetett végett húszezer éve. Egész pontosan úgy fogalmazott hogy "végzetesnek bizonyult számukra" a kentaurik érkezése, de nem részletezte hogyan történt. Én egész szkeptikus voltam a történettel kapcsolatban - lévén hogy álmodom - és inkább a fák érdekeltek. Az egyik vékonyabbiknak átfogtam a tenyeremmel a törzsét és mint az óramutató forogni kezdtem körülötte. Úgy kell elképzelni hogy vízszintes pózba emelkedtem és a kezemmel a fát markolva úgy repültem körbe mint ahogy az óramutató a tengelye körül. Nagyon élveztem ezt a játékot. De aztán abbahagytam és inkább a vezetőre figyeltem. Sajnos nem tudnék mindent felidézni amit mondott, de hamarosan felváltotta őt egy kosztümös nő, aki egészen emberinek tűnt. Látta rajtam hogy nemigen hiszem amit a vezető mesélt, ezért bizonygatni kezdte hogy a Hold északi részén található fagyott víz, a mélyben pedig szénbánya rejlik.

Ezután a környezet hirtelen megváltozott én pedig egy ismeretlen város utcáján találtam magam. A tudatosságomat sikerült itt is megőrizni. Ennek már semmi köze nem volt a Holdhoz, az utcán sok volt a szemét, mint egy posztapokaliptikus világban és minden kihaltnak tűnt. Először nem láttam rendesen és gyors pislogásba kezdtem. Érdekesség hogy az egyik szemhéjam leragadt, mégis átláttam rajta, mint ahogy a magam elé emelt kezeim is átlátszónak bizonyultak. Aztán egy kapualjhoz érkeztem ahol emberek gyülekeztek. Az egyik ismerősnek tűnt, Michonne volt a The Walking Dead című sorozatból. Az emberek egy zarándoklatra készültek éppen. Elnéztem felettük és messze a távolban gyönyörű hegyeket pillantottam meg, melyekhez egy hosszú földút vezetett. Az úton sok ember már elindult. Izgalmat éreztem, én is csatlakozni akartam a zarándoklathoz. Aztán hirtelen valaki a becenevemen szólított, felismertem anyám hangját. Kedvesen szólongatott, de a hangja annyira kizökkentett hogy felébredtem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 15:03

(2018.11.07.)

A testem merevvé vált, majd kellemes vibráció járt át tetőtől talpig. Éreztem hogy valami bennem egyre könnyebbé válik. Ezután felfelé gondoltam magam, hogy kilépjek a testemből, de lassan haladtam ezért inkább megfordítottam az irányt és zuhanni kezdtem. Csak engednem kellett a lefelé húzó erőnek. Eleinte sötétség vett körül, de aztán egy sivatagi tájat pillantottam meg alattam. Mindenfelé gyönyörű, vöröses hegyeket láttam, egy kőpusztaság volt amerre a szem ellátott, növényzet és folyók nélkül. Hogy ösztökéljem magam és tovább növeljem a sebességet, egy fekete helikoptert képzeltem magam elé, olyat ami állandóan a nyomomban van és a gyorsan forgó szárnyai azzal fenyegetnek hogy bedarálnak. Meg is jelent és így zuhantam csak egyre tovább, a helikopterrel a sarkamban ami később sárkányszerűvé változott. Aztán ez is véget ért és egy másik álomba kerültem. Ebben egy ázsiai származású tanárnő voltam aki ma kezdett az új iskolájában és bizonytalan volt hogy mi merre található. Se a tanárok, se a diákok nem voltak segítőkészek és mindenfelé bolyongtam az épületben hogy kiismerjem magam. A tudatosságom kezdetben még megmaradt, így még érdekesebb volt a szituáció, de aztán belemerültem a szerepbe és közönséges álomként folytatódott tovább.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 15:03

Őszi reggel (2018.11.11.)

Egyre dühösebben szólongattam a kutyákat hogy jöjjenek már le a kertből. Aztán megláttam hogy van velük egy másik kutya. Elég nagydarab volt, erős, zömök fajta, barna bundával. Végre lejöttek és betehettem a kisajtót. Az idegen kutya is velük tartott. Akárhogy kutakodtam a fejemben nem tudtam hova tenni, nem emlékeztem hogy lenne harmadik kutyánk és egyáltalán hogy kerül ide..? Először legyinteni akartam a dologra, de csak nem hagyott nyugodni és addig törtem a fejem amíg végre rájöttem hogy álmodom. Megnéztem a kezeimet, kissé fehéresek voltak de amúgy nem láttam rajtuk semmi különöset. Izgatott öröm töltött el a tudatosság miatt. Felnéztem az égre, szürke felhőréteg borított mindent, a föld is tele volt száraz levelekkel. A csúnya, kedvetlen, őszi idő engem is borús hangulatba hozott. Odaléptem a diófához, megfogtam a mohos törzsét és kétszer is erősen belevertem a fejem. Közben azt gondoltam hogy de ostoba is voltam hogy nem jöttem rá hamarabb az álomra. A fa valójában inkább a közeli góré vasoszlopának tűnt, illetve a kettő kereszteződésének. Gyakori hogy álomban a dolgok összeolvadnak. Először csak méregből ütöttem neki a fejem, másodszor kíváncsiságból. Ugyanis erős fájdalmat tapasztaltam. Szédültem és szó szerint hasogatott a fejem. Szóval álomban tényleg érezhetünk fájdalmat, állapítottam meg és hogy ezt igazoljam újfent belefejeltem. Aztán lecsillapodtam, mondván hogy semmi haszna tovább szadizni magamat.
Elindultam felfelé a kertben. Mindent tisztán láttam körülöttem. Lassan haladtam és gyorsan pislogtam ahogy azt kell. Távolabb aztán észrevettem két fura galambot egy kiszögellésen. Egymásnak hátat fordítottak, úgy hogy a farktolluk összeért. Feketék voltak és valahogy kontúrtalanok, úgy értem nem tudtam részleteket kivenni rajtuk, inkább csak két galamb alakú fekete alakzatnak tűntek. Elindultam feléjük és közben újra megnéztem a kezeimet, melyek olyanok voltak mint legutóbb. Erősen agyaltam rajta hogy mit kellene csinálnom, semmi értelmes nem jutott eszembe és nem szerettem volna elvesztegetni a lehetőséget. Emiatt egy darabig rosszkedvű voltam, aztán szerencsére beugrott hogy ismét megnézhetném az árnyékomat. Lepillantottam a földre és keresni kezdtem. Először magam elé néztem de ott nem láttam semmit, aztán jobbra fordultam és észrevettem. Teljesen szokványosnak tűnt. Ahogy sétáltam, úgy követett. Mivel az árnyékom jobbra volt tőlem, a napnak balra kell lennie, állapítottam meg magamban a tényt. Balra néztem és bár a felhők miatt nem láthattam a napot, de az arcomon éreztem a melegét. Lehunytam a szemem és élveztem a simogatását. Aztán hirtelen éreztem hogy egyre könnyebbé válok, a melegség átjárta az egész testemet és bizsergető vibrálás járt át. Elkezdtem lebegni és tudtam hogy a valóságban az ágyamban fekszem és valószínűleg épp kilépek a testemből.. Ébredés.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  asd94 on Vas. 23 Dec. - 15:04

2018.11.20.

A klasszikus testi ingerek jelentkeztek: melegség és vibráció járta át a testemet és egyre könnyebbé válva felfelé lebegtem. Eleinte teljes sötétség vett körül, csak egy testetlen tudat voltam a semmiben. Aztán odakint találtam magam a házon kívül. Kora hajnal volt, ott álltam a felső udvarba vezető kerítés mellett. Átrepültem felette és elindultam felfelé. Kedvetlenül vetettem el a kéznézés és az ilyenkor megszokott teendőket, engem most csak a tengerpart érdekelt. Behunytam a szemem és erősen a partra összpontosítottam, kívántam hogy mintegy átrepüljek oda. Ám csak annyit értem el hogy instabillá vált az álom, megsűrűsödött körülöttem a sötétség és eltünedezett a látvány. Beletörődtem hogy ez most nem fog menni, de hogy mégiscsak érdekesebbé tegyem a dolgokat, átrepültem a szomszéd háza fölé, és letekintve láthattam annak cserepeit és a telek egyéb részleteit. Bár tudtam hogy ennek nemigen van haszna számomra, hiszen más udvarát kevésbé ismerem, így nehéz lenne utólag bármit visszaigazolni a látottakból. Egyre merészebb lettem és egyre messzebb kalandoztam el. Még magasabbra szálltam és el messze a falu fölé. Tériszonyom ezúttal egyáltalán nem volt. Odafentről remek kilátás nyílt a házakra és az egész térségre. Nagyon lelkesítő érzés volt.
Idáig az álom, a továbbiak már személyesebb jelleget öltöttek és a tudatosságomat is elvesztettem.

______________________________________________________
Senki sem szorít fegyvert a homlokodhoz hogy megváltoztasd a véleményed.
avatar
asd94

Hozzászólások száma : 320

Vissza az elejére Go down

Re: Testen kívüli élmények

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.