Online önismereti tesztek
+12
fortis
Kilendin
Sólyom
Vega-42
Méhecske
Rhea Sylvia
opos
Nilka
Mayra1
Áprilia
nofertiti
Blueeye
16 posters
6 / 7 oldal
6 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Online önismereti tesztek
Én a rókás képet választottam, megmondom miért. Az első kép a galambos egy zárt szobában repül, klausztrofóbiám van tőle. Hiába tűnik kellemes környezetnek, valahogy mégis olyan zárt.
A második kép már félig nyitott, de odakint sötétség, homály és zord idő vár. Tulajdonképpen kietlenség, odakint nem várnak csodák.
A harmadik képen a rókával a kép már eleve nyitott. A háttérben élet van és kaland vár. Ezért választottam ezt a képet.
A második kép már félig nyitott, de odakint sötétség, homály és zord idő vár. Tulajdonképpen kietlenség, odakint nem várnak csodák.
A harmadik képen a rókával a kép már eleve nyitott. A háttérben élet van és kaland vár. Ezért választottam ezt a képet.
Én ilyen részletesen nem gondoltam végig
A róka és a bagoly nem tetszett, galamb az elmegy kategória nekem.
A háttérben a rókás tetszett, de a róka elvette tőle a kedvem.
Vagyis igazából egyik sem, de a galambos állt így mégis,a legközelebb hozzám.
A róka és a bagoly nem tetszett, galamb az elmegy kategória nekem.
A háttérben a rókás tetszett, de a róka elvette tőle a kedvem.
Vagyis igazából egyik sem, de a galambos állt így mégis,a legközelebb hozzám.
Lea.- Hozzászólások száma : 1211
Én is a galambosat választottam első benyomásként is, és az után is, hogy gondolkodtam egy kicsit.
Bár a róka jellemzése világbajnok! Szerintem az illene rám jobban.
Bár a róka jellemzése világbajnok! Szerintem az illene rám jobban.
Amúgy azért is választottam még a rókás képet, mert szeretem a rókákat. Mondjuk azt gondolnám, hogy amit a képhez írtak, nem hinném hogy bár ki is hasonlóakat gondolna rólam. Még én saját magamról sem.
Ha valaki szeretne még írni, utólag nyugodtan csatlakozhat.
Nézd meg a képet, és amit elsőként veszel észre, az a válasz érvényes rád ebben a pillanatban. Miután döntöttél, csak azután görgess
A forrás helye:
És akkor a megfelelő válaszok:
A forrás helye:
- Spoiler:
És akkor a megfelelő válaszok:
- Spoiler:
[size=31]Ha a közlekedési táblát pillantottad meg először[/size]
Megeshet, nem igazán vagy magabiztos a téged érintő döntéseket illetően. Nem véletlen, hogy gyakran kéred a nálad tapasztaltabb emberek tanácsát. Kereshetsz olyan ismerőst is, aki hasonló cipőben jár éppen, mint te. Viszont mindenképpen érdemes észben tartanod, hogy nem kell a kijárt ösvényeket követned. Lehetsz kreatív és önálló, ha úgy érzed, bátran letérhetsz az útról. Azt tedd, amit igazán szeretnél. Kérheted persze mások véleményét, de inkább csak mint inspirációkat fogadd el az életedben.[size=31]Ha a kanyargós út villant fel a szemed előtt[/size]
A legjobbat szeretnéd, csak azt nem tudod, hogy az út, amelyiken haladsz valóban az elképzeléseidhez vezet-e. Ne feledd, az élet tele van csavarokkal és kanyarokkal. Csak mert az út nem annak látszik, mint amit előzetesen elgondoltál, még nem jelenti, hogy eltévedtél, vagy másfelé kéne menned. Egyelőre haladj ezen az úton, és ha továbbra is úgy érzed, másfelé kéne haladnod, akkor mindenképpen érdemes lesz irányt váltanod.[size=31]Ha a kobrát vetted észre először a rajzon[/size]
A kígyó a veszélyt szimbolizálja. A tudattalanod azt üzeni, a döntés, amit meg akarsz hozni, fájdalmakkal és szakítással járhat. Valóban ezt szeretnéd? Számolsz a fizikai, az érzelmi következményekkel? Lehetséges, hogy ismét a félelmeid uralják az életedet? Gondold végig, a kobra csöppet sem veszélyes, ha nem mész a közelébe vagy egyszerűen megállsz,és elrejtőzöl, amíg elhalad melletted. Ne siesd el a döntésedet.[size=31]Ha a kígyóbűvölőt láttad meg először a rajzon[/size]
Olyan lehetőséget keresel, amikor kézben tudod tartani, és kontrollálhatod a dolgaidat. Rá kellene jönnöd, a kontroll valójában csak illúzió és szemfényvesztés. Légy inkább még türelmes egy kicsit, és hagyd a dolgokat a maguk rendje szerint haladni. Mindennek és mindenkinek megvan a maga ideje, engedd meg, hadd jöjjön el a megfelelő pillanatban a te lehetőséged is.
Én a kígyót láttam meg, illetve vonzotta a tekintetemet . Azt hiszem ez az élethelyzet most stimmel rám.
Előfordulhatnak az életedben olyan időszakok, amikor nem tudod pontosan, mit is kéne tenned, vagy merre haladj tovább. Kétségek, félelmek vagy a bizonytalanság gyötörhet. Pedig semmi másra nem vágysz, mint a boldogság érzésére. Nem könnyű felismerni, hol hibázol, vagy mi az, amin érdemes változtatnod. Jó hír, hogy a tudattalanod pontosan tudja, mit és hogyan rontasz el, és erre próbálja is felhívni a figyelmedet. Már meg is tette, ha ezt a cikket olvasod.
Az oldal forrása:
Az oldal forrása:
- Spoiler:
A válaszok
- Spoiler:
[size=31]Ha a kalitkát pillantottad meg először[/size]
Elveszettnek érzed magad időnként. Olyan, mintha folyamatosan ugyanazt a kört tennéd meg, vagy falakba ütköznél. Azt is érezheted, hogy valaki vagy valami folyamatosan visszatart, visszarángat téged. Tudattalanod választásoddal azt üzeni, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tégy, vagy hogy bármiben is befolyásoljanak téged. Az életed a tiéd, épp az itt ideje, hogy elkezdj úgy élni, ahogyan szeretnél. Nyisd ki a kalitka ajtaját, tárd ki a szárnyaidat, és repülj kedved szerint![size=31]Ha a favágót vetted észre először a képen[/size]
Úgy tűnik, talán túlzottan is könnyedén lépsz át a problémákon. Bármilyen feladattal is szembesülsz, ne engedd el, ne hagyd figyelmen kívül, inkább a fejed használd először. Igen, mindez kényelmetlenségekkel járhat. Például fel kell vállalnod a felelősséget a tetteidért, és vélhetően gyakrabban kell elnézést kérned másoktól. Bármit is teszel, rohanás helyett előbb gondolkodj, és lehetőség szerint próbálj meg minél türelmesebb lenni. Az élet rövid, ha folyamatosan versenyzel, lemaradsz a legizgalmasabb pillanatokról.[size=31]A fasort láttad meg először a képen[/size]
A fák a növekedést, a fejlődést, a jólétet szimbolizálják. Választásod azt fedi fel rólad, hogy gyakran várod mások tanácsát, az útmutatást, közben folyamatosan fejlődni szeretnél. Céltudatos vagy, akkor érzed magad a legjobban, amikor a feladatokat meg tudtad oldani, be tudtad fejezni. Tanuld meg értékelni a kis dolgokat is, légy végre elégedett, és érezz hálát, örömet mindazért is, amiért megdolgoztál és sokat tettél.[size=31]Az ösvényt pillantottad meg először[/size]
Az ösvény a mozgást, az előrehaladást, a bizakodást képviseli. Választásod arra hívja fel a figyelmet, hogy az utadon számos fontos dolgok mellett haladsz el, vedd észre ezeket a többi szereplővel együtt, és persze mindazt, ami akadályt jelenthet az előrejutásban. Próbálj a célodra figyelni, és ne töltsd fölöslegesen az időt olyasmivel, ami csak elterelné a figyelmet a számodra legfontosabb dolgokról. Az ösvényen mások is haladnak veled együtt, ilyenkor megtapasztalhatod, milyen jó érzés, amikor megbízhatsz a barátokban, vagy számíthatsz a segítségükre.
Én a fasort pillantottam meg, tehát a fákat.
fortis írta:Én a kígyót láttam meg, illetve vonzotta a tekintetemet . Azt hiszem ez az élethelyzet most stimmel rám.
Én is, de csak azért, mert ahogy az iPad-del lefelé görgetem a képet, nyilván a kígyó feje jelenik meg legelőször....Szoval ez így csalóka sajnos, mert nem a teljes képet látom eloször. Amit írnak, az se stimmel nálam most.
Ugyanez vonatkozott a fasoros képre is. Raadasul annál a felette levő hoszuú szövegbe pont azt nem írtad bele, hogy mi a feladat azzal a képpel, csak a válaszodat olvasva derült ki, hogy ugyanaz a feladat mint fentebb....na mindegy. Amúgy a lefelé görgetetésből kifolyólag nyilván én is a fasort láttam meg legelőször.
Mondjuk ennél a válasz meglepően stimmel.
Jópofák ezek a tesztek, nekem tetszik, bár csak játékként tekintek rá.
[size=53]Melyik arc boldogabb? Döntésed izgalmas titkot árul el rólad[/size]
És a válasz.
https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20171219/arcok-boldogsag-szemelyiseg-teszt-bal-jobb-agyfelteke/
És a válasz.
https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20171219/arcok-boldogsag-szemelyiseg-teszt-bal-jobb-agyfelteke/
Eszerint én jobb agyféltekés vagyok.
Én is a B-t láttam boldogabbnak, de azt már nem tudom hogy ez a komoly vagy komolytalan tesztek közé tartozik-e?
Hát, nem venném véresen komolyan.
"Nem egy név vagy az alsógatyádon".
asd94- Hozzászólások száma : 338
Ezt megnézem, ha este hazaértem köszönöm !
Tetszett, megcsináltam
Az én képzeletem ezeket varázsolta oda válaszként:
- Kocka: A kocka egy elég nagy fénylő tárgy volt, a felszíne tükörként tükrözte vissza a környezetét,láthattam magamat is benne, de az anyaga valamilyen fémesnek tűnő beazonosítatlan volt, így úgy döntöttem, hogy igazán nem meghatározható.
Megoldó kulcs:
- Létra: A létra stabil egyábú fából készült létra volt, erős és biztonságos nyugodtan fel lehetett rá mászni és a kockának támaszkodott.
Megoldókulcs:
Ooroszlán: Az oroszlán elől felmásztam a létrán a kocka tetejére, és felhúztam magam után a létrát, így biztonságban voltam a kocka tetején.
Megoldókulcs:
Az út: Az út lapos kövekből kirakott út volt, amilyeneket a régi rómaiak építettek. Az út nem volt egyenes , a domborzatnak megfelelően kanyargott. Az utat itt ott néha befújta homokkal a sivatagi szél, de ettől még jól kivehető volt.
Megoldókulcs:
Tengerpart: A tengerpart homokos volt, tiszta majdnem fehér homokkal. A víz csendesen hullámzott, már már mozdulatlanságba dermedten. A víz tiszta és világos kék színű volt, a part közelében akár a tiszta víz.
megoldókulcs:
A tábla: A tábla egy fatábla volt, és az volt ráírva, hogy Bodega Bay. Amúgy rákerestem a neten erre a Bodega Bay-ra ez az a hely:
https://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.bodegabay.com/wp-content/uploads/2016/08/BodegaBayOcean.jpg?ba8d89%26ba8d89&imgrefurl=https://www.bodegabay.com/&h=1361&w=2048&tbnid=3zPzGN2gshNCmM:&q=bodega+bay&tbnh=160&tbnw=241&usg=AI4_-kQcnXJCGu_AvdcIC5AxF52e2ziEug&vet=12ahUKEwjek-7rxITgAhXkMewKHXz-BR4Q_B0wCnoECAAQBg..i&docid=ewzaee2PlFPZqM&itg=1&sa=X&ved=2ahUKEwjek-7rxITgAhXkMewKHXz-BR4Q_B0wCnoECAAQBg
Megoldó kulcs
Megoldó kulcs:
A ló: A ló egy fehér kantározatlan ló volt, szép egészséges és fiatal, , amikor meglátott két lábra állva meghőkölt, de aztán lenyugodva kicsit odébb sétált, de nem ment távol, ott maradt a ház körül.
Megoldókulcs:
Az én képzeletem ezeket varázsolta oda válaszként:
- Kocka: A kocka egy elég nagy fénylő tárgy volt, a felszíne tükörként tükrözte vissza a környezetét,láthattam magamat is benne, de az anyaga valamilyen fémesnek tűnő beazonosítatlan volt, így úgy döntöttem, hogy igazán nem meghatározható.
Megoldó kulcs:
- :
- A kocka az EGO-dat jelképezi. Azt, hogy igazándiból miként látod magad, mit tartasz magadról?
Mekkora volt? (Elfért a tenyeredben? Nem gondolsz magadról kicsit keveset? Vagy akkora volt, mint egy ház? ... Na ezt már meg sem merem kérdezni.)
Milyen anyagból készült? (Könnyű volt mint a pihe, egy szél is meg tudta moccantani? Vagy olyan nehéz, amit több ember is nehezen mozdít meg? Mennyire vagy "könnyű" személyiség?)
Milyen volt a felszíne? (Sima, vagy karcos? Látszanak rajta "sérülések"?)
Milyen színű volt? Volt-e díszítése? Volt-e látható funkciója, vagy csak "szép" volt?
Hasznos tárgynak tűnt? Érezted, hogy kedveled, hogy fontos, vagy csak "úgy ott volt"?
- Létra: A létra stabil egyábú fából készült létra volt, erős és biztonságos nyugodtan fel lehetett rá mászni és a kockának támaszkodott.
Megoldókulcs:
- d:
- A létra a családodat, barátaidat jelképezi.
- Egy, vagy kétágú? Azaz megáll a saját lábán, vagy valamihez hozzá kell támasztani?
- Milyen anyagból van? Fém, fa, műanyag?
- Régi vagy új? Sokat használták? Milyen állapotban van?
- Rá mernél-e állni jó szívvel, biztos, hogy megtart?
- Egy, vagy kétágú? Azaz megáll a saját lábán, vagy valamihez hozzá kell támasztani?
Ooroszlán: Az oroszlán elől felmásztam a létrán a kocka tetejére, és felhúztam magam után a létrát, így biztonságban voltam a kocka tetején.
Megoldókulcs:
- D:
- Az oroszlán az életedben hirtelen előbukkanó problémákat jelképezi, és nagyon sokatmondó, hogy miként reagáltál rá!
- Először a kocka, vagy a létra jutott az eszedbe? Vagy egyik sem? Vagy mindkettő?
- Támadtál, védekeztél, vagy menekültél volna? Vagy egyiket sem? Felismered-e a való életbeli problémakezelésedet ezen a reakción?
Emlékezz vissza a szituációra, és ismerd fel, hogy reflexből vajon az egódra hallgatnál, vagy a családod és ismerőseid segítségére hagyatkoztál volna. - Először a kocka, vagy a létra jutott az eszedbe? Vagy egyik sem? Vagy mindkettő?
Az út: Az út lapos kövekből kirakott út volt, amilyeneket a régi rómaiak építettek. Az út nem volt egyenes , a domborzatnak megfelelően kanyargott. Az utat itt ott néha befújta homokkal a sivatagi szél, de ettől még jól kivehető volt.
Megoldókulcs:
- D:
- A dolog innentől egyértelműbb lesz: az út az életutadat szimbolizálja, ahogy te látod magad előtt.
- Járt út, tudod hogy már mások is megtették előtted? Van rajta forgalom?
- Kicsi, vékony, kanyargós, vagy hatalmas sztráda?
- Mennyire van lebetonozva előled, vagy csak lábnyomok kuszasága?
- Mennyire tűnt biztosnak, hogy vezet valahova, és ha igen, az mennyire fontos?
- Járt út, tudod hogy már mások is megtették előtted? Van rajta forgalom?
Tengerpart: A tengerpart homokos volt, tiszta majdnem fehér homokkal. A víz csendesen hullámzott, már már mozdulatlanságba dermedten. A víz tiszta és világos kék színű volt, a part közelében akár a tiszta víz.
megoldókulcs:
- :
- A tengerpart a most jelenlegi lelkiállapotodnak a szimbóluma. Milyen színű volt a víz? Égkék, vagy szürke? Tiszta volt, vagy zavaros? Lágy homok, vagy szúrós sziklák? Barátságos, vagy vacogtató? Voltak-e emberek, milyen szívesen heveredtél volna le?
A tábla: A tábla egy fatábla volt, és az volt ráírva, hogy Bodega Bay. Amúgy rákerestem a neten erre a Bodega Bay-ra ez az a hely:
https://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.bodegabay.com/wp-content/uploads/2016/08/BodegaBayOcean.jpg?ba8d89%26ba8d89&imgrefurl=https://www.bodegabay.com/&h=1361&w=2048&tbnid=3zPzGN2gshNCmM:&q=bodega+bay&tbnh=160&tbnw=241&usg=AI4_-kQcnXJCGu_AvdcIC5AxF52e2ziEug&vet=12ahUKEwjek-7rxITgAhXkMewKHXz-BR4Q_B0wCnoECAAQBg..i&docid=ewzaee2PlFPZqM&itg=1&sa=X&ved=2ahUKEwjek-7rxITgAhXkMewKHXz-BR4Q_B0wCnoECAAQBg
Megoldó kulcs
- D:
- Ez egy kis trükk: itt a tudatalattid adhat számodra egy üzenetet, amit fontosnak látott közölni.
Ha nem láttál semmit, semmi gond!
Megoldó kulcs:
- D:
- A ház a jelenlegi vagy a számodra ideális otthon szimbóluma.
- Látszik-e hogy lakják, vagy üres kísértetház?
- Hívogató-e, szívesen mennél-e be?
- Milyen állapotban van, tipptopp, vagy rozoga?
- Csak egy hétvégi nyaraló érzete van, vagy le is telepednél?
- Látszik-e hogy lakják, vagy üres kísértetház?
A ló: A ló egy fehér kantározatlan ló volt, szép egészséges és fiatal, , amikor meglátott két lábra állva meghőkölt, de aztán lenyugodva kicsit odébb sétált, de nem ment távol, ott maradt a ház körül.
Megoldókulcs:
- D:
- És az utolsó, szintén kétfelé ágazó: a jelenlegi, vagy az ideális társ jön el hozzád a ló képében.
- Hogy viselkedik veled?
- Hogy néz ki? Mit csinál?
- Szabadon van, vagy kipányvázva?
- Hogyan viszonyultok egymáshoz, miként közelítetek?
- Rögtön megvan az egymásra hangolódás, vagy sokáig kell szelidíteni?
- Hogy viselkedik veled?
A hozzászólást Zoli összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 24 Jan. - 5:52-kor.
Egyszer már volt téma ez a teszt, lehet, hogy valahol a válaszaink is megvannak.
Csináljátok meg ti is!
Kocka: Üvegből volt, átlátszó, emberméretű.
Létra: Régies egyágú falétra, az idő már megviselte de elég erős.
Oroszlán: Beugrom előle a kockába.
Út: Kanyargós karavánút, nincs kikövezve, sőt, alig látszik, a szél folyton homokkal takarja el. De az emberek akik már régóta járják magabiztosan haladnak rajta, nem félnek hogy eltévednek.
Tengerpart: Lágyan hullámzó víz, homokos föveny, csak pár kósza felhő a kék égen. Napernyők alatt hűsölő emberek. Nincsenek sokan és régies, színes fürdőruhákat hordanak. Pihenni járnak ide nem a testüket mutogatni.
Tábla: A házszámunk.
Ház: Családi ház, kis kerttel, sok virággal. A növények fel vannak futtatva a rácsos homlokzatra. A ház kicsi, fából épült, a fehér szín dominál mindenütt. Nyugalom és béke, igazi OTTHON érzetét kelti.
Ló: Szabad, kantár és nyereg nélküli, barna szőrű. Még bizalmatlan, érezni a vadságát de hagyja magát megsimogatni.
Létra: Régies egyágú falétra, az idő már megviselte de elég erős.
Oroszlán: Beugrom előle a kockába.
Út: Kanyargós karavánút, nincs kikövezve, sőt, alig látszik, a szél folyton homokkal takarja el. De az emberek akik már régóta járják magabiztosan haladnak rajta, nem félnek hogy eltévednek.
Tengerpart: Lágyan hullámzó víz, homokos föveny, csak pár kósza felhő a kék égen. Napernyők alatt hűsölő emberek. Nincsenek sokan és régies, színes fürdőruhákat hordanak. Pihenni járnak ide nem a testüket mutogatni.
Tábla: A házszámunk.
Ház: Családi ház, kis kerttel, sok virággal. A növények fel vannak futtatva a rácsos homlokzatra. A ház kicsi, fából épült, a fehér szín dominál mindenütt. Nyugalom és béke, igazi OTTHON érzetét kelti.
Ló: Szabad, kantár és nyereg nélküli, barna szőrű. Még bizalmatlan, érezni a vadságát de hagyja magát megsimogatni.
Én ezekből a megoldásokból még nem igazán tudok következtetni.
Hitelesnek éreztem a tesztet, a megoldókulcs alapján abszolút jellemzőnek találtam a válaszaimat. De ezt mindenki csak maga döntheti el.
Efi írta:Egyszer már volt téma ez a teszt, lehet, hogy valahol a válaszaink is megvannak.
Japán kockateszt néven pár éve csináltuk, a topik előző oldalán van. De nem teljesen ugyanaz, a kérdések fele más.
1.Kocka: az alsó része a homokba ágyazva. Üvegből van, de nem lehet belelátni,be van vonva egy anyaggal, ami hasonlít a kagyló belső színére. Közepes méretű, kb. 1 méteresek az oldalai.
2.Létra:1 ágú, a semmibe támaszkodik, de stabil. Vastag ágakból csinálták, finom a tapintása , a fa sima kérge is rajta van. Néhol levelek nőnek ki belőle.
3.Persze gyorsan felmászok a létrára.
4. Út:a létráról látom a tengert,az út odavezet a homokon keresztül. Nem egyértelmű a vonala lentről, de mivel odafenn láttam, merre kell menni, így már könnyű.
5. Tenger: közepes hullámok, tiszta kellemes idő. Jó hallgatni a tenger zúgását. Madarak a levegőben, kagylókat mos ki a tenger. A jobb oldalamon fák. Az ég kék-rózsaszín, mintha hajnal lenne. Csak én vagyok ott, nagyon jól érzem magam.
6.Tábla: piros betűkkel-KEEP WARNING
7.Ház:cölöpökön áll, fából épült, ökoház. Körben verenda. Pálmalevelek a tetőn. Otthonos.
8.Ló:lassítva látom ahogy vágtat felém, fehér, gyönyörű. Odajön hozzám, és velem marad. Szabad, nincs kantár rajta,összetartozunk.
Most megnézem mit jelent. Aztán elolvasom a titeket is
2.Létra:1 ágú, a semmibe támaszkodik, de stabil. Vastag ágakból csinálták, finom a tapintása , a fa sima kérge is rajta van. Néhol levelek nőnek ki belőle.
3.Persze gyorsan felmászok a létrára.
4. Út:a létráról látom a tengert,az út odavezet a homokon keresztül. Nem egyértelmű a vonala lentről, de mivel odafenn láttam, merre kell menni, így már könnyű.
5. Tenger: közepes hullámok, tiszta kellemes idő. Jó hallgatni a tenger zúgását. Madarak a levegőben, kagylókat mos ki a tenger. A jobb oldalamon fák. Az ég kék-rózsaszín, mintha hajnal lenne. Csak én vagyok ott, nagyon jól érzem magam.
6.Tábla: piros betűkkel-KEEP WARNING
7.Ház:cölöpökön áll, fából épült, ökoház. Körben verenda. Pálmalevelek a tetőn. Otthonos.
8.Ló:lassítva látom ahogy vágtat felém, fehér, gyönyörű. Odajön hozzám, és velem marad. Szabad, nincs kantár rajta,összetartozunk.
Most megnézem mit jelent. Aztán elolvasom a titeket is
Kijavítottam a létrámat egyágúra, mert számomra a megnevezés nem volt nyilvánvaló. Én az egyágú létra hallatán egy oszlopra vagy gerendaszerű testre gondolnék , amire keresztbe lécek vannak kapaszkodóként rögzítve.
A kétlábú a hagyományos, amit neki támasztunk valaminek, a négylábú pedig a szétnyitható lábú. A megoldásokról viszont látom, hogy mások a fogalmak, ezért utólag ahhoz alkalmazkodtam és javítottam.
A kétlábú a hagyományos, amit neki támasztunk valaminek, a négylábú pedig a szétnyitható lábú. A megoldásokról viszont látom, hogy mások a fogalmak, ezért utólag ahhoz alkalmazkodtam és javítottam.
Lehet hogy túl fáradt vagyok de a megoldókulcs alapján nem jutottam semmire. Vagy csak lusta vagyok. A kulcs Nem ad válaszokat csak kérdések vannak ott ha jól emlékszem. (És igen, csináltunk már egyszer hasonló tesztet, az előző oldalon vannak azok a válaszok.)
Kocka: világoskék színű hiperkockaszerű, átlátszó, kristályból van. Olyasmi nagy mint egy labda.
Létra: egy ágú, fából van, és a sivatagban a levegőnek támaszkodik. Szoval ki van támasztva, nem áll meg egyedül.
Oroszlán: rohanva közeleg én pedig egy helyben állok, de hátrahőkölve. Amikor a közelembe ér, lefékez és megtorpan.
Út: egyenes, kövekkel kirakott (olyan nagyságú és kinézetű kövekkel, mint amilyen a macskakő.) Kb. 1 méter széles.
Tenger: klasszikus romantikus pálmafás homokos tengerpart, világoskéken fodrozódó víz.
Tábla: fehér, semmi sincs ráírva.
Ház: fehéres szürkés kisebbfajta gótikus középkori épület. Nem lakja senki.
Ló: barna szőrű, oldalról látom, ő még nem lát, megrázza egész testét. Amikor megneszeli, hogy hátulról közeledek felé, a fejével hátranéz rám, sörényét megrázva. Érdeklem. Nagyon szép, szilaj ló, tetszik nekem. Mintha ki lenne kötve.
Kocka: világoskék színű hiperkockaszerű, átlátszó, kristályból van. Olyasmi nagy mint egy labda.
Létra: egy ágú, fából van, és a sivatagban a levegőnek támaszkodik. Szoval ki van támasztva, nem áll meg egyedül.
Oroszlán: rohanva közeleg én pedig egy helyben állok, de hátrahőkölve. Amikor a közelembe ér, lefékez és megtorpan.
Út: egyenes, kövekkel kirakott (olyan nagyságú és kinézetű kövekkel, mint amilyen a macskakő.) Kb. 1 méter széles.
Tenger: klasszikus romantikus pálmafás homokos tengerpart, világoskéken fodrozódó víz.
Tábla: fehér, semmi sincs ráírva.
Ház: fehéres szürkés kisebbfajta gótikus középkori épület. Nem lakja senki.
Ló: barna szőrű, oldalról látom, ő még nem lát, megrázza egész testét. Amikor megneszeli, hogy hátulról közeledek felé, a fejével hátranéz rám, sörényét megrázva. Érdeklem. Nagyon szép, szilaj ló, tetszik nekem. Mintha ki lenne kötve.
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 24 Jan. - 19:51-kor.
6 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.