Állatokról amit csak lehet
+4
Lea.
Blueeye
Áprilia
Mayra1
8 posters
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Állatokról amit csak lehet
Ma volt egy kis séta a Duna parton , nem fogjátok elhinni, ez a hattyú engem megtámadott. Le akartam fényképezni, de állítólag nem az volt a baj, hanem az, hogy mögötte totyogott a tojó. Na szóval még a kutya is nagy ívben kikerülte, elég vadak tudnak ezek lenni, ha éppen olyanjuk van. A távolság nem csal, valóban ilyen közel voltam hozzá, ahogyan a kép mutatja.
Az első képen talán látszik is, hogy nyitott csőrével hogyan fújtat rám.
Ilyen szép zöld ott a Duna? ... vagyis csak az a nádas rész nyilván.
Lea.- Hozzászólások száma : 1211
fortis írta:efi írta:Sírni? Gondolom vonyítani vagy szűkölni.
Lehet, hogy le volt pisilve a kereked.
Ezt azért nem tartom valószínűnek , mert nagy esélye van annak , hogy kutyák vagy más jószágok lepisilik az autók kerekeit . Viszont azt mondta a nő , hogy ilyet még sosem csinált ez a kutya . Szóval nagyon kicsi lenne az esélye , hogy az én autóm legyen az egyetlen , amit esetleg lepisil valami és az , hogy ez a kutya pont az enyémen érezzein ilyet először . Már nem egy fiatal kutya lehetett
Igen, de lehet, hogy valami rendhagyó szagú pisi volt (vesebetegséget jelzett pl.) és ez már ismeretlen volt neki
Hát hogy is mondjam, ez egy kis holtág rész nádasokkal, a Kis Duna ág pedig inkább szürkés színű. Szóval sok múlik a fényhatásokon, így hol ilyennek, hol olyannak látszódik.Lea. írta:Ilyen szép zöld ott a Duna? ... vagyis csak az a nádas rész nyilván.
fortis írta:Hát hogy is mondjam, ez egy kis holtág rész nádasokkal, a Kis Duna ág pedig inkább szürkés színű. Szóval sok múlik a fényhatásokon, így hol ilyennek, hol olyannak látszódik.Lea. írta:Ilyen szép zöld ott a Duna? ... vagyis csak az a nádas rész nyilván.
Akkor ügyesen fényképeztél a veszélyhelyzet ellenére is:)
Hát van még kép, ahol menekülőre fogom, de ugye azt nem tehetem fel, a nagy nyilvánosság miatt.
fortis írta:Hát van még kép, ahol menekülőre fogom, de ugye azt nem tehetem fel, a nagy nyilvánosság miatt.
Miért nem?
Pedig jó fotó lehet az is!
Találós kérdés, melyik a nagyobbik állat?
Nehezen tudnám eldönteni, hogy a nő vagy a pasija?
De, két hülye, egy pár az biztos! :P
De, két hülye, egy pár az biztos! :P
Ide még valami hiányzik...
A hozzászólást Lea. összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Aug. - 21:41-kor.
Aranyosak az állatok.
"Törekedj a misztérium felfedezésére, mielőtt az élet elvétetik tőled. Ha életed során nem találod meg önmagad, nem ismered meg önmagad, hogyan leszel képes megérteni létezésed titkát, miután meghaltál?"
- Farid ud-Din Attar
Blueeye- Hozzászólások száma : 1129
fortis írta:Ma volt egy kis séta a Duna parton , nem fogjátok elhinni, ez a hattyú engem megtámadott. Le akartam fényképezni, de állítólag nem az volt a baj, hanem az, hogy mögötte totyogott a tojó. Na szóval még a kutya is nagy ívben kikerülte, elég vadak tudnak ezek lenni, ha éppen olyanjuk van. A távolság nem csal, valóban ilyen közel voltam hozzá, ahogyan a kép mutatja.
Jó fotók.
"Törekedj a misztérium felfedezésére, mielőtt az élet elvétetik tőled. Ha életed során nem találod meg önmagad, nem ismered meg önmagad, hogyan leszel képes megérteni létezésed titkát, miután meghaltál?"
- Farid ud-Din Attar
Gyerekkoromban egyszer megkergettek a libák, féltem is tőlük ha kint voltak az utcán bandában.
Vagy tíz éve pedig megkergetett bennünket egy szamár is. Olyan kis sunyi volt, először csak bámult, aztán lassan elindult, a végén már futott felénk, mi meg előle, még egy nagy botot is kellett közben keresni, mert nem akarta abbahagyni a kergetőzést.
Vagy tíz éve pedig megkergetett bennünket egy szamár is. Olyan kis sunyi volt, először csak bámult, aztán lassan elindult, a végén már futott felénk, mi meg előle, még egy nagy botot is kellett közben keresni, mert nem akarta abbahagyni a kergetőzést.
- Farid ud-Din Attar
Gyerek koromban volt az udvaron egy Gyuri nevű kakas. Attól annyira féltem, hogy nem mertem kimenni az udvarra, amikor ott volt. Merem állítani, a kóbor kutyáktól nem féltem annyira, mint attól a kakastól.
Ha már baromfik...
A végén poén is van.
A végén poén is van.
Ezek a kiscsibék annyira aranyosak. Amikor kiskacsát fogtam a kezembe, akkor viszont az elég kellemetlen volt, mert egyből összefosta a markomat.
fortis írta:Ezek a kiscsibék annyira aranyosak. Amikor kiskacsát fogtam a kezembe, akkor viszont az elég kellemetlen volt, mert egyből összefosta a markomat.
Hát ez sz@r ügy!
Remélem, hogy szerencséd volt utána! ...valamiben pl lottó?
Hát a tapasztalatban. vagyis megtudtam, hogy kiskacsákat ne akarjon megfogdosni az ember.
Szerintem már meséltem, hogy én egy kiskacsát agyonütöttem. Teljesen szándékomon kívül.
Nagymamáméknál egyszer, amikor kiskacsák voltak akkor történt. Mentek egymás után. Szerettem volna egyet elkapni hogy megszeretgessem, de féltem is tőlük. Egy bottal próbálkoztam lefogni, hogy utána megfoghassam. Ez így volt naponta többször. Persze mindig kis szegény legkisebb utolsót néztem ki. Aztán egyszer talán nagyot ütöttem vagy már sérült addigra, de szegény ottmaradt egyszer. Életem végéig kísérteni fog a bűntudat...
Nagymamáméknál egyszer, amikor kiskacsák voltak akkor történt. Mentek egymás után. Szerettem volna egyet elkapni hogy megszeretgessem, de féltem is tőlük. Egy bottal próbálkoztam lefogni, hogy utána megfoghassam. Ez így volt naponta többször. Persze mindig kis szegény legkisebb utolsót néztem ki. Aztán egyszer talán nagyot ütöttem vagy már sérült addigra, de szegény ottmaradt egyszer. Életem végéig kísérteni fog a bűntudat...
Ha már bűntudat.
Én nem szeretem a galambokat, olyan gusztustalan, hogy mindent összefosnak. Egy egy még elmegy, de amikor tömegével vannak, azt nagyon nem bírom.
Nos történt egyszer, hogy a szomszéd néni még az egyik előző helyen megkért, hogy vigyázzak a lakására, viráglocsolás, erkélyről a galambok elkergetése, és hasonlók. Azt hiszem 2 hónapig volt távol.
Nos az egyik alkalommal, odafészkelt egy galambpár az erkélyre, én meg átmentem, és lesöpörtem a fészküket onnan. Volt benne egy tojás is, sajnáltam nagyon, na de mit kezdhettem volna vele? Aztán amikor kint könyököltem az ablakunkba, megérkezett a galamb lány, ez még elég fiatal volt, de tudtam egyből, hogy ő volt a tojó. Kereste a fészket, majd olyan szemrehányóan nézett rám a szomszéd néni erkély korlátjáról, mintha tudta volna, hogy én voltam a tettes. Olyan lelkiismeret furdalásom volt, még az is eszembe jutott, hogy lehet hagyni kellett volna, azt mire haza jön a néni a világ körüli utazásából, talán addigra a kis galamb is megnőtt volna, és akkor kirepült volna mire el kellett hogy onnan tűnve legyen.
Én nem szeretem a galambokat, olyan gusztustalan, hogy mindent összefosnak. Egy egy még elmegy, de amikor tömegével vannak, azt nagyon nem bírom.
Nos történt egyszer, hogy a szomszéd néni még az egyik előző helyen megkért, hogy vigyázzak a lakására, viráglocsolás, erkélyről a galambok elkergetése, és hasonlók. Azt hiszem 2 hónapig volt távol.
Nos az egyik alkalommal, odafészkelt egy galambpár az erkélyre, én meg átmentem, és lesöpörtem a fészküket onnan. Volt benne egy tojás is, sajnáltam nagyon, na de mit kezdhettem volna vele? Aztán amikor kint könyököltem az ablakunkba, megérkezett a galamb lány, ez még elég fiatal volt, de tudtam egyből, hogy ő volt a tojó. Kereste a fészket, majd olyan szemrehányóan nézett rám a szomszéd néni erkély korlátjáról, mintha tudta volna, hogy én voltam a tettes. Olyan lelkiismeret furdalásom volt, még az is eszembe jutott, hogy lehet hagyni kellett volna, azt mire haza jön a néni a világ körüli utazásából, talán addigra a kis galamb is megnőtt volna, és akkor kirepült volna mire el kellett hogy onnan tűnve legyen.
Végül is lehetséges, hogy tényleg tudta, hogy te voltál az elkövető.
Nekem, pár hónapja egy fekete kisebb madár - valószínűleg lezuhant - repült az arcomba.
Eléggé averzióm van az ilyen tollas, csőrös, karmos állatokra, úgyhogy azon kívül, hogy megijedtem, nem is esett jól, hogy rám esett.
Abban reménykedtem, hogy talán így úszta meg a komolyabb sérülést, hogy nem egyből a járdára esett.
Látszólag nem lett baja, csak nagyokat pislogott a földön állva.
(Egy nő jött mögöttem, ő mondta, hogy szerinte leesett a madár)
Én nem fiókának láttam, úgyhogy lehet, hogy így megúszta.
Eléggé averzióm van az ilyen tollas, csőrös, karmos állatokra, úgyhogy azon kívül, hogy megijedtem, nem is esett jól, hogy rám esett.
Abban reménykedtem, hogy talán így úszta meg a komolyabb sérülést, hogy nem egyből a járdára esett.
Látszólag nem lett baja, csak nagyokat pislogott a földön állva.
(Egy nő jött mögöttem, ő mondta, hogy szerinte leesett a madár)
Én nem fiókának láttam, úgyhogy lehet, hogy így megúszta.
Lea. írta:fortis írta:Ezek a kiscsibék annyira aranyosak. Amikor kiskacsát fogtam a kezembe, akkor viszont az elég kellemetlen volt, mert egyből összefosta a markomat.
Hát ez sz@r ügy!
Remélem, hogy szerencséd volt utána! ...valamiben pl lottó?
- Farid ud-Din Attar
- Farid ud-Din Attar
Hú ilyen kicsi is voltál? !
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.