Gabonakörökről általában
2 posters
Tudatkalandorok Gyűjtőpont Univerzuma . :: Ezoterikus :: Kultúrák, misztikus földrajz, földönkívüliek
1 / 1 oldal
Gabonakörökről általában
Bevezetésként a a legjobb videó arról, hogyan készül egy gabonakör.
A videó 1996-os, akkor még messze nem lehetett variálni az elkészült képeken, főleg nem egy éjszaka alatt. Ugyanis jól dokumentáltan este még semmi sem volt ott a gabona földön, de reggelre megjelent ez a minta.
Ez egy hiteles videó.
Re: Gabonakörökről általában
Valyon mit üzenhetnek vele?
fortis írta:Valyon mit üzenhetnek vele?
Ez az én elméletem, de ezek a jelek olyasmik lehetnek, mint a tetoválás, csak energiával.
A legtöbb gabonakör (a név megtévesztő, mert van olyan is amit erdőben fedezek fel, fa-kör, és így tovább) ősrégi energiaközpontok körül jelennek meg. Lásd Wiltshire, az első idei angol gabonakör Stonehedge mellett.
Szerintem már nem gyakorolják az ősi energiakiegyenlítő szertartásokat (nincs aki, vagy elveszett a tudás) de a felsőbb dimenzióbeli lények továbbra is segítenek egyensúlyban tartani. Ez csak egy elmélet.
Nem gondolgom, hogy általában véve ezek üzenetek.
Én egyetlen esetről tudok, ami egyértelműen hiteles gabonakör és üzenettel bír. Nagyon konkrét üzenettel.
Később megosztom azt is itt.
fortis and Áprilia like this post
Tudatkalandorok Gyűjtőpont Univerzuma . :: Ezoterikus :: Kultúrák, misztikus földrajz, földönkívüliek
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.