Aláírás, avatar
+9
Efi
Elek
Blueeye
zplus
Lea.
nofertiti
Méhecske
Mayra1
Greywolf
13 posters
12 / 17 oldal
12 / 17 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Aláírás, avatar
De hát a férfi nem mindig tudja , hogy a nő mit akar . Meg kell mutatni nekik .
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Feb. - 18:23-kor.
Háát nem tudom . Szerintem a férfiak döntő többsége mindig azon agyal , hogy mit akarhat ( gondolhat ) a nő .
fortis írta:Háát nem tudom . Szerintem a férfiak döntő többsége mindig azon agyal , hogy mit akarhat ( gondolhat ) a nő .
Messzemenő következtetésre jutottál az avatárból. Mondhatni, az ellenkezőjére. Ha anno Ádámot is az érdekelte volna, hogy mit akarhat Lilith, akkor ez utóbbi nem kényszerült volna arra, hogy elhagyja.
Áprilia írta:fortis írta:Háát nem tudom . Szerintem a férfiak döntő többsége mindig azon agyal , hogy mit akarhat ( gondolhat ) a nő .
Messzemenő következtetésre jutottál az avatárból. Mondhatni, az ellenkezőjére. Ha anno Ádámot is az érdekelte volna, hogy mit akarhat Lilith, akkor ez utóbbi nem kényszerült volna arra, hogy elhagyja.
De lehet ,hogy egyszerűen csak nem érte be annyival amit kaphatott . ( Ádám )
Csuda tudja ennek az egésznek mi lehet az igazság alapja .
Feltételezem , ha a teremtő egy társat adott Ádám mellé , azt társnak szánta és nem szolgának .
A hozzászólást zplus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 2 Jún. - 13:04-kor.
Zplus mindig az elevenembe taposol.
Fortis, tudnál az avatáromra szerkeszteni egy melltartót, vagy alulról levágni kb. egy centit, de úgy, hogy azért ne változzon meg teljesen a jellege és az üzenete? Remélem, érthetően fogalmaztam....
Köszi. Ha nem sikerül, nem baj. De előtte mutasd meg.
Fortis, tudnál az avatáromra szerkeszteni egy melltartót, vagy alulról levágni kb. egy centit, de úgy, hogy azért ne változzon meg teljesen a jellege és az üzenete? Remélem, érthetően fogalmaztam....
Áprilia írta:Zplus mindig az elevenembe taposol.
Oké örömmel csinálom !
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Feb. - 18:24-kor.
Mikor visszajöttem, először Lilith néven akartam regizni, de azt írta ki hogy van már ilyen nevű felhasználó...
Vendég- Vendég
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Feb. - 18:24-kor.
Vernossiel, egy tünde lázadó a Witcher világából. Itt a teljes kép:
http://i.ytimg.com/vi/OqEAPdK876M/maxresdefault.jpg
Olyan hatást kelt bennem ahogy az arcát beragyogó fény felé fordul mintha meglátna valami csodálatosat, valami áhitat keltőt és üdvözlés gyanánt a kezét nyújtja, kitárulkozik felé.
Olyan hatást kelt bennem ahogy az arcát beragyogó fény felé fordul mintha meglátna valami csodálatosat, valami áhitat keltőt és üdvözlés gyanánt a kezét nyújtja, kitárulkozik felé.
Vendég- Vendég
Médea írta:Vernossiel, egy tünde lázadó a Witcher világából. Itt a teljes kép:
Nekem a mozdulata olyan , mintha azt sugallaná , hogy gyere , vagy tedd csak nyugodtan .
A Witcher világát nem igazán ismerem , de mindenesetre szimpatikus karakternek tűnik . Gondolom némileg azonosulsz vele .
fortis- Hozzászólások száma : 11470
Médea írta:Vernossiel, egy tünde lázadó a Witcher világából. Itt a teljes kép:
Vagy csak egyszerűen köszönti a napot. Én is ezt teszem minden reggel....mondjuk arcfestés nélkül.
Néha tetszenek ezek az arcfestések . A tetkók azok nem igazán , de a lemosható arcfestés az igen .
fortis írta:Néha tetszenek ezek az arcfestések . A tetkók azok nem igazán , de a lemosható arcfestés az igen .
Csak vigyázz, a szemkörüli ív festése nem minden pasinak áll jól!
Mayra1 írta:fortis írta:Néha tetszenek ezek az arcfestések . A tetkók azok nem igazán , de a lemosható arcfestés az igen .
Csak vigyázz, a szemkörüli ív festése nem minden pasinak áll jól!
Nekem biztosan nem , de az Ó egyiptomi férfiaknak szerintem jól állt .
Áprilia tetszik a pilléd . Az erő pilléje motivált ?
Már nem is értem, amiket beszéltek. Ezért van, hogy hiába határozom el magam újra meg újra, hogy aktív leszek, mindig visszahőkölök.
Most is azt érzem, amit Fortisnak is mondtam: foglyul estetek egy másik világban. Foglyul esett ott a gondolkodásotok, a szellemetek.
Most is azt érzem, amit Fortisnak is mondtam: foglyul estetek egy másik világban. Foglyul esett ott a gondolkodásotok, a szellemetek.
Vendég- Vendég
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Feb. - 18:25-kor.
No, akkor én?
-
Nekem toronyóra minden!
Egyáltalán nem zavar, elengedek és ennyi -> "hagy menjen"!
Amúgy ez a "csapdás" - szerintem létezik!
Hiszen Istennel Istennél Istenben "szabad" a "SZABAD"!
Minden más fogság, kemény iga!
-
Egyszerű, kézzel fogható "benső törekvés" a rabság levetése!
Akkor mért állítja bárki is az ellenkezőjét?
Úgy vélem azért mert el van hitetve, a maga szemszögéből lát - kifelé!
Olyan az ember élete mint egy folyton üzemelő vetítő gép, amin régen diafilmeztünk, s éppen ott álíítjuk meg ahol nekünk jó és kellemes!
-
A konfliktusok forrása és az is marad míg az Úr át nem veheti Uralmát!
Jogos Uralmát! És ténylegesen hálát érdemlő Uralmát!
-
Nem így értelmezitek?
...háát szabad, tegyétek...
-
És eszembe jutott a MÉK még mindég!
Az energiát mint erőt vagy bármit ami így képes "helyettesíteni" - tudat váltást, módosítani értelmet érzelmet és akaratot - VESZÉLYES ennek tükrébe állítani!
Jelentősége akár egy félkarú ember is lehetne, csak éppen a fél karja után - NÉVEN NEVEZVE; "Elek"- nek!
Hát a karom - é az én személyem?
-
IGEN!
VAN "Energia", hogy ne volna!
De!
ÍGY - VAN!
-
Azt mondja; "VAGYOK - a VAGYOK"!
-
Következésként - ÉRZÉKELNETEK KÉNE!
Mit is tesz!
Szembe nézni a Vagyok-al!
-
...nekem ennyire evidens ez?... néha tényleg nem értem a mások észjárását!
-
EZ TÖMÉNY ISTEN TAGADÁS!
Nem csak istentagadósdi!
A LÉTEZÉS TAGADÁSA!
-
...ezek mennek az égen és még mik fognak? .......hajjajajj!.......
sorry...köszi a türelmet!
-
Nekem toronyóra minden!
Egyáltalán nem zavar, elengedek és ennyi -> "hagy menjen"!
Amúgy ez a "csapdás" - szerintem létezik!
Hiszen Istennel Istennél Istenben "szabad" a "SZABAD"!
Minden más fogság, kemény iga!
-
Egyszerű, kézzel fogható "benső törekvés" a rabság levetése!
Akkor mért állítja bárki is az ellenkezőjét?
Úgy vélem azért mert el van hitetve, a maga szemszögéből lát - kifelé!
Olyan az ember élete mint egy folyton üzemelő vetítő gép, amin régen diafilmeztünk, s éppen ott álíítjuk meg ahol nekünk jó és kellemes!
-
A konfliktusok forrása és az is marad míg az Úr át nem veheti Uralmát!
Jogos Uralmát! És ténylegesen hálát érdemlő Uralmát!
-
Nem így értelmezitek?
...háát szabad, tegyétek...
-
És eszembe jutott a MÉK még mindég!
Az energiát mint erőt vagy bármit ami így képes "helyettesíteni" - tudat váltást, módosítani értelmet érzelmet és akaratot - VESZÉLYES ennek tükrébe állítani!
Jelentősége akár egy félkarú ember is lehetne, csak éppen a fél karja után - NÉVEN NEVEZVE; "Elek"- nek!
Hát a karom - é az én személyem?
-
IGEN!
VAN "Energia", hogy ne volna!
De!
ÍGY - VAN!
-
Azt mondja; "VAGYOK - a VAGYOK"!
-
Következésként - ÉRZÉKELNETEK KÉNE!
Mit is tesz!
Szembe nézni a Vagyok-al!
-
...nekem ennyire evidens ez?... néha tényleg nem értem a mások észjárását!
-
EZ TÖMÉNY ISTEN TAGADÁS!
Nem csak istentagadósdi!
A LÉTEZÉS TAGADÁSA!
-
...ezek mennek az égen és még mik fognak? .......hajjajajj!.......
sorry...köszi a türelmet!
Vendég- Vendég
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Feb. - 18:25-kor.
Igen - kedves Áprilia...nagyon nagy igenlés...
mert nem, én nem - megtagadni kívánom azt amit elmondotok csak azt, h mért menjek Nagykanizsára aztán Pestre, ha az M5.- ön egyből oda érek! Pestre!
-
Nekem ezek azok az "édes" élmények, tudomásul vételek, érzékelések melyekben ott rejtőzködik a "Kegyelem"!
Nem domborítja ki "Magát"!
-
VAN!
-
Mérhetetlen mélységei a szeretetnek!
A "Szeretet" - őrűlten nagy vágy "A" Nagy - VÁGY - lelkemben!
Mögöttese az a várakozás - a bizalommal telt, garanciát hordozó - Isten!
-
Sőt, bónusz, JÉZUSBAN - már itt - e földi közegben, jobban mondva az Apostoli Szentek Közösségében - "megfoghatom"!
-
A "Hiszekegy" is ezt aposztrofálja - HISZEK! - Az Apostoli Egyházban! - AZ EGYEK HÁZÁBAN!
"A" KENYÉR HÁZÁBAN!
...hallelujah, ... hallelujah,... ...
mert nem, én nem - megtagadni kívánom azt amit elmondotok csak azt, h mért menjek Nagykanizsára aztán Pestre, ha az M5.- ön egyből oda érek! Pestre!
-
Nekem ezek azok az "édes" élmények, tudomásul vételek, érzékelések melyekben ott rejtőzködik a "Kegyelem"!
Nem domborítja ki "Magát"!
-
VAN!
-
Mérhetetlen mélységei a szeretetnek!
A "Szeretet" - őrűlten nagy vágy "A" Nagy - VÁGY - lelkemben!
Mögöttese az a várakozás - a bizalommal telt, garanciát hordozó - Isten!
-
Sőt, bónusz, JÉZUSBAN - már itt - e földi közegben, jobban mondva az Apostoli Szentek Közösségében - "megfoghatom"!
-
A "Hiszekegy" is ezt aposztrofálja - HISZEK! - Az Apostoli Egyházban! - AZ EGYEK HÁZÁBAN!
"A" KENYÉR HÁZÁBAN!
...hallelujah, ... hallelujah,... ...
Vendég- Vendég
Én úgy látom, már nem tudsz másról beszélgetni. Az antropozófia topikokban is csak a tonálról, álomtestről meg gyűjtőpontról beszéltek.Áprilia írta:efi írta:Már nem is értem, amiket beszéltek. Ezért van, hogy hiába határozom el magam újra meg újra, hogy aktív leszek, mindig visszahőkölök.
Attol, hogy te nem érted, nem biztos, hogy mi estünk csapdába.
By the way, én sem értem, amiket az antropozófia topikjaidba írsz, mégsem állítom, hogy csapdába esett a gondolkodásod.
Egyébként mindenevő vagyok, sokminden másról is tudok beszélgetni, azt hiszem ezt már bizonyítottam ezen a forumon. És te?
(A dupla egyébként az álmodó test. Már rengetegszer volt szó erről (is) ).
Én meg egyáltalán nem tudok bármiről beszélgetni. Mert nem érdekel a sok hamisság, amivel az úgynevezett ezoterikus emberek foglalkoznak. Ezért olyan reménytelen a szándékom, hogy jelen legyek itt. Mintha nem lenne közös témánk. Közös fogalmaink, amikkel megérthetnénk egymást.
A hozzászólást efi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 31 Okt. - 5:25-kor.
Vendég- Vendég
Áprilia írta:(A dupla egyébként az álmodó test. Már rengetegszer volt szó erről (is) ).
Rengetegszer, az igaz, de én egyszer sem voltam rá kíváncsi.
Vendég- Vendég
Ugyan már Efi , azért van itt még sok közös téma , és játszani is milyen jókat szoktunk .
Attól,hogy legyintesz rá, még nem múlik el, amit érzek. Ha rengeteg közös téma lenne, amiről beszélgetni tudnék veletek (úgy, hogy meg is hallgatjuk egymást), akkor nem nyűglődnék.
A játékok, azok maradtak csak.
A játékok, azok maradtak csak.
Vendég- Vendég
12 / 17 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
12 / 17 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.