Videószoba
+11
Motan
fortis
Veszna
Blueeye
zplus
Greywolf
Vega-42
Rhea Sylvia
nofertiti
Mayra1
opos
15 posters
16 / 29 oldal
16 / 29 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Re: Videószoba
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 15:49-kor.
Miből gondoltad ? Egy kollégám hozott egy pendrájvot , amin volt egy pár film , és ez is közöttük volt . Még február elején néztük meg ha jól emlékszem .Áprilia írta:fortis írta: Én már láttam egy pár hete .
Biztos voltam benne, hogy "pár hete."
fortis- Hozzászólások száma : 11468
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 15:50-kor.
A youtube-on nem műkszik, itt meg lehet megnézni.
Tigris és Sárkány
http://indavideo.hu/video/Tigris_es_Sarkany_2000
Tigris és Sárkány
http://indavideo.hu/video/Tigris_es_Sarkany_2000
"Törekedj a misztérium felfedezésére, mielőtt az élet elvétetik tőled. Ha életed során nem találod meg önmagad, nem ismered meg önmagad, hogyan leszel képes megérteni létezésed titkát, miután meghaltál?"
- Farid ud-Din Attar
Blueeye- Hozzászólások száma : 1129
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 15:51-kor.
Ez micsoda ?
Beírtam a googléba és azt írja a Netflixről , hogy ez valami előfizetés amivel filmeket lehet nézni . Én meg azt hittem ez valami film címe .
Írjatok már légyszi erről valamit !
Beírtam a googléba és azt írja a Netflixről , hogy ez valami előfizetés amivel filmeket lehet nézni . Én meg azt hittem ez valami film címe .
Írjatok már légyszi erről valamit !
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 15:52-kor.
Á köszi , ez felett valahogy átsiklottam !
Várom már , nagyon , hogy legyen saját netem , annyi mindent meg kellene néznem már .
Várom már , nagyon , hogy legyen saját netem , annyi mindent meg kellene néznem már .
Szuper!!
"Törekedj a misztérium felfedezésére, mielőtt az élet elvétetik tőled. Ha életed során nem találod meg önmagad, nem ismered meg önmagad, hogyan leszel képes megérteni létezésed titkát, miután meghaltál?"
- Farid ud-Din Attar
Ebben a krapekban némileg több lehet , mint amit itt most előad . Az utolsó kamerabeállításnál lehet látni a szemében , hogy spiritiszta .
A videónak az a címe: A föld hangjai ( ha jól fordítottam le.)
Így hívják: Gennady Tkachenko Papizh.
Profi.
Így hívják: Gennady Tkachenko Papizh.
Profi.
- Farid ud-Din Attar
Amúgy nekem elsőre nem is ez az örök téma jött le belőle , mert bár kétségtelen hogy lényegében arról szólhat , hanem az átváltozás , az átalakulás , mint tudatos álom lehetősége .
Bevallom egyszer láttam álmomban egy nagy macskát , aki a szemem láttára egy emberi nővé változott . Meglepő volt és érdekes , szép emlék marad .
Bevallom egyszer láttam álmomban egy nagy macskát , aki a szemem láttára egy emberi nővé változott . Meglepő volt és érdekes , szép emlék marad .
Sajnos én nem tudom megnézni , de biztosan érdekes lehet
Az anyag önmagában nem létezik, tudatunkkal, érzelmeinkkel befolyásolhatjuk világunkat, amit ismert tudósok kísérletei bizonyítanak.
A hatalmon lévő emberek:
Mindent elkövetnek,hogy ez a titok ne derüljön ki!
Mindent elkövetnek,hogy továbbra is hamis illúziókon alapuljon az emberiség értékrendje!
Mindent elkövetnek,hogy ezen illúzió alapú értékrenden ők uralkodhassanak!
Mindent elkövetnek,hogy ezt az illúziójú hatalmat fenntartsák,de a hatalmuk is csupán illúzió!
Ébredj emberiség,mert vége az álomnak!
https://vimeo.com/58914071
Az anyag önmagában nem létezik, tudatunkkal, érzelmeinkkel befolyásolhatjuk világunkat, amit ismert tudósok kísérletei bizonyítanak.
A hatalmon lévő emberek:
Mindent elkövetnek,hogy ez a titok ne derüljön ki!
Mindent elkövetnek,hogy továbbra is hamis illúziókon alapuljon az emberiség értékrendje!
Mindent elkövetnek,hogy ezen illúzió alapú értékrenden ők uralkodhassanak!
Mindent elkövetnek,hogy ezt az illúziójú hatalmat fenntartsák,de a hatalmuk is csupán illúzió!
Ébredj emberiség,mert vége az álomnak!
https://vimeo.com/58914071
Doktor Strange trailer Tilda Swintonnal, 2016. novemberben lesz a film:
https://youtu.be/j0kHDGnLAtI
Hogy kiütötte a testéből a dupláját!
A pasi utána ránézett a kezeire.
https://youtu.be/j0kHDGnLAtI
Hogy kiütötte a testéből a dupláját!
A pasi utána ránézett a kezeire.
wikipédia:
" Doktor Strange egy kitalált szereplő, szuperhős a Marvel Comicsképregényeiben. A szereplőt Stan Lee író és Steve Ditko társíró és rajzoló alkotta meg. Első megjelenése a Strange Tales 110. számában volt 1963júliusában. Dr. Stephen Strange a Föld Legfőbb Varázslója és védelmezője a világot fenyegető természetfeletti erőktől és lényektől. A magyarul fordították már Csoda doktornak, Doktor Különcnek, de lefordítása fölösleges, hisz Strange a vezetékneve."
Szeretem amikor van a videókhoz fűzve némi leírás , hogy mégis mi a lényege .
" Doktor Strange egy kitalált szereplő, szuperhős a Marvel Comicsképregényeiben. A szereplőt Stan Lee író és Steve Ditko társíró és rajzoló alkotta meg. Első megjelenése a Strange Tales 110. számában volt 1963júliusában. Dr. Stephen Strange a Föld Legfőbb Varázslója és védelmezője a világot fenyegető természetfeletti erőktől és lényektől. A magyarul fordították már Csoda doktornak, Doktor Különcnek, de lefordítása fölösleges, hisz Strange a vezetékneve."
Szeretem amikor van a videókhoz fűzve némi leírás , hogy mégis mi a lényege .
Tudtok olyan linket ajánlani ahol meg lehetne nézni a Trónok harcának VI évadát ? Fontos lenne , hogy ingyenes oldal legyen és online nézhető
fortis írta:Tudtok olyan linket ajánlani ahol meg lehetne nézni a Trónok harcának VI évadát ? Fontos lenne , hogy ingyenes oldal legyen és online nézhető
Én itt nézem:
http://www.sorozat-barat.club/video/series/350/Tronok_harca_online_sorozat
Jó kis sorozat, láttam minden részét.
Vendég- Vendég
Médea írta:fortis írta:Tudtok olyan linket ajánlani ahol meg lehetne nézni a Trónok harcának VI évadát ? Fontos lenne , hogy ingyenes oldal legyen és online nézhető
Én itt nézem:
http://www.sorozat-barat.club/video/series/350/Tronok_harca_online_sorozat
Jó kis sorozat, láttam minden részét.
Regiztem az oldalra , de még accountot is kérne . Azt is muszáj ?
Nem kell semmilyen regisztráció, alul az adott résznél rákattintasz a linkek megtekintésére, majd kiválasztod melyiken szeretnéd megnézni.
Vendég- Vendég
Médea írta:Nem kell semmilyen regisztráció, alul az adott résznél rákattintasz a linkek megtekintésére, majd kiválasztod melyiken szeretnéd megnézni.
Köszi , sikerült már , csak 50 db reklámot törölnöm kellett még előtte !
Használj adblock plus-t ez blokkolja a legtöbb reklámot és a Flashx.tv-n érdemes nézni.
Vendég- Vendég
Médea írta:Használj adblock plus-t ez blokkolja a legtöbb reklámot és a Flashx.tv-n érdemes nézni.
Oké köszi !
16 / 29 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
16 / 29 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.