Videószoba
+11
Motan
fortis
Veszna
Blueeye
zplus
Greywolf
Vega-42
Rhea Sylvia
nofertiti
Mayra1
opos
15 posters
24 / 29 oldal
24 / 29 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Re: Videószoba
Lea. írta:Nagyon jó, hogy ezt írod, megerősítesz vele!!!asd94 írta:Lea. írta:..nagyon jó kis összefoglaló Balogh Béla elméleteiről..
A Végső valóság című könyve nagyon jó volt. Emlékszem kicsit győzködnöm kellett magam, mert magyar írótól nem szívesen olvasok semmit, de tetszett a borítója így megvettem. Nem is okozott csalódást.
Ugyanis pont tegnap a videó nézése közben gondoltam rá, hogy el kellene olvasni!
Ez az alapműve. Biztos tetszeni fog, különösen a második része mert tisztán a reinkarnációról szól. A mesterével való beszélgetések és érdekes történetek által mutatja be az ujraszületés folyamatát.
Vendég- Vendég
Úgy rémlik, hogy már valamikor elkezdtem olvasni, de érthetetlen volt (nekem! ) vagy száraz...asd94 írta:Lea. írta:Nagyon jó, hogy ezt írod, megerősítesz vele!!!asd94 írta:
A Végső valóság című könyve nagyon jó volt. Emlékszem kicsit győzködnöm kellett magam, mert magyar írótól nem szívesen olvasok semmit, de tetszett a borítója így megvettem. Nem is okozott csalódást.
Ugyanis pont tegnap a videó nézése közben gondoltam rá, hogy el kellene olvasni!
Ez az alapműve. Biztos tetszeni fog, különösen a második része mert tisztán a reinkarnációról szól. A mesterével való beszélgetések és érdekes történetek által mutatja be az ujraszületés folyamatát.
Talán azóta kicsit okosodtam, és menni fog
Különösen így, hogy már ezt is tudom, hogy reinkarnációról is van szó benne!
Köszi a motivációt!
Lea.- Hozzászólások száma : 1211
A Balogh Béla videóról:
Eddig a felét sikerült megnéznem, szerintem nagyon jó a téma, bár sok minden olyasmiről is beszélt, ami már nem lehetett újdonság a számunkra. ( holografikus világegyetem és hasonlók) Na és akkor fennakadtam valamin egy kicsit, az olyan 35 és 40-ik perc közötti időszakban, amikor az ikerlángságról beszélt.
Ugye szó volt a holografikus világegyetemről, a mindenkiben jelen lévő isteni szikráról, az én vagyok a világ közepe elméletéről, azaz mindenki a saját világát éli, mert amivel találkozunk, amit tapasztalunk, azt mi magunk vetítjük ki saját magunk számára. Tehát az előadás feléig tulajdonképpen az énközpontúságról beszélt, ami egyáltalán nem gond, mivel hiszen én egy másik te vagyok, és ez igaz a föld lakóinak mind a hét milliárdjára. Na és akkor elkezdett beszélni az ikerlángságról. Ez is nagyon szép és jó, de itt felvetett egy fura témát, méghozzá azt, hogy a sötét erők ezeknél az eseteknél azonnal elkezdenek dolgozni, az ikerlángok szétválasztásáról, mert hiszen itt a földön azaz a sötétségben nem igazán esik jól ez a hatalmas fény, amit az ikerlángok együttléte generál.
Tehát nem az önmagunkban lévő sötét oldal kivetülésére gondolhatott, mert az ikerlángságban nincsenek negatívumok. Akkor ez valami külső erő lehet csupán, de ilyesmi meg nem létezik, mert minden belőlünk önmagunkból indul ki, és a megelőző fél órában hiszen másról sem beszélt.
Akkor mi ez a fekete mágia amit említ, ami az ikerlángság szétválasztására utalt?
Eddig a felét sikerült megnéznem, szerintem nagyon jó a téma, bár sok minden olyasmiről is beszélt, ami már nem lehetett újdonság a számunkra. ( holografikus világegyetem és hasonlók) Na és akkor fennakadtam valamin egy kicsit, az olyan 35 és 40-ik perc közötti időszakban, amikor az ikerlángságról beszélt.
Ugye szó volt a holografikus világegyetemről, a mindenkiben jelen lévő isteni szikráról, az én vagyok a világ közepe elméletéről, azaz mindenki a saját világát éli, mert amivel találkozunk, amit tapasztalunk, azt mi magunk vetítjük ki saját magunk számára. Tehát az előadás feléig tulajdonképpen az énközpontúságról beszélt, ami egyáltalán nem gond, mivel hiszen én egy másik te vagyok, és ez igaz a föld lakóinak mind a hét milliárdjára. Na és akkor elkezdett beszélni az ikerlángságról. Ez is nagyon szép és jó, de itt felvetett egy fura témát, méghozzá azt, hogy a sötét erők ezeknél az eseteknél azonnal elkezdenek dolgozni, az ikerlángok szétválasztásáról, mert hiszen itt a földön azaz a sötétségben nem igazán esik jól ez a hatalmas fény, amit az ikerlángok együttléte generál.
Tehát nem az önmagunkban lévő sötét oldal kivetülésére gondolhatott, mert az ikerlángságban nincsenek negatívumok. Akkor ez valami külső erő lehet csupán, de ilyesmi meg nem létezik, mert minden belőlünk önmagunkból indul ki, és a megelőző fél órában hiszen másról sem beszélt.
Akkor mi ez a fekete mágia amit említ, ami az ikerlángság szétválasztására utalt?
Háát... a holográfia, magán a fogalmon túlmenően, nekem újdonság volt, mivel egyáltalán nem foglalkoztam ezzel a témával eddig... egy darabig biztos nem is fogok.
Én ilyenről, hogy fekete mágia szó szerint nem hallottam a videóban, fehér mágust említ a végén...
Na most akkor újra meghallgatom, lehet csak nem figyeltem.
Sötét erők, mint olyan, oké... de nem ember általi fekete mágiát ért.alatta szerintem...
Én ilyenről, hogy fekete mágia szó szerint nem hallottam a videóban, fehér mágust említ a végén...
Na most akkor újra meghallgatom, lehet csak nem figyeltem.
Sötét erők, mint olyan, oké... de nem ember általi fekete mágiát ért.alatta szerintem...
Más ikerláng könyvben is olvastam és nála is, hogy a szétválasztás lehet egy jelen házasság miatt, vagyis a nem egymásra találás. (Na, itt nem tudom, hogy mikor "szent" az a házasság és mikor nem, valószínűleg akkor ha jól működik)
A másik a sötét erők megnyilvánulása. Azt kell érteni,alatta, hogy pl az ismerősök, rosszallása, értetlensége és hogy le akarják egymásról beszélni a feleket... mert látszólag nem illenek egymáshoz és ez jó ürügy
A másik a sötét erők megnyilvánulása. Azt kell érteni,alatta, hogy pl az ismerősök, rosszallása, értetlensége és hogy le akarják egymásról beszélni a feleket... mert látszólag nem illenek egymáshoz és ez jó ürügy
Ezt értem, de az ikerlángságnál ahogy értelmeztem, pont az a lényeg, hogy mindenben egybe passzolnak.
Elvileg csak lélek és energetika szinten... az ego pedig igen be tud kavarni.fortis írta:Ezt értem, de az ikerlángságnál ahogy értelmeztem, pont az a lényeg, hogy mindenben egybe passzolnak.
Lásd pl ideálosdi... már ott is az akadály és a másik nem elfogadása...
Majd írok az ablakomba erről.Fortis, ha érdekel. ... mármint titeket
Irj nyugodtan, ez a téma mindig is érdekes.
Most ez a nő a példaképem. Kitartó, kemény, okos, szívós. Láttam a filmet, de simán megnézném mégegyszer. Elit játszma:
https://youtu.be/C4qGsNRL81w
https://youtu.be/C4qGsNRL81w
Ez a film egy igazi álmodóról szól. De ő meg is valósította az álmait.
A legnagyobb showman c. film trailere. És egy igaz szerelem is van benne.
https://youtu.be/UlA0__qrTOY
A legnagyobb showman c. film trailere. És egy igaz szerelem is van benne.
https://youtu.be/UlA0__qrTOY
Nektek mi jut az eszetekbe ennek a videónak a láttán?
Oké, akkor én elmondom.
Engem semmi negatív érzés nem ért ennek a videónak a láttán. Szép vége lenne egy ilyen katasztrófa a földi pályafutásnak, Szép is volt, és gyors is. Nem hinném, hogy az élővilág sokat szenvedne mielőtt eltűnne erről a bolygóról.
Engem semmi negatív érzés nem ért ennek a videónak a láttán. Szép vége lenne egy ilyen katasztrófa a földi pályafutásnak, Szép is volt, és gyors is. Nem hinném, hogy az élővilág sokat szenvedne mielőtt eltűnne erről a bolygóról.
Ja, felküldik az olajfúrókat?asd94 írta:Bruce Willis az utolsó pillanatban megmenti majd a világot.
Amúgy meglepően kis hányadát veszik csak észre az efféle veszêlyes aszteroidáknak.
asd94 írta:Az idő kereke
https://www.youtube.com/playlist?list=PLWjH2IOheOhd3leBKe5R99F37O-KbH-g-
Jó lesz ez a kis összefoglaló. Köszi, hogy feltetted.
Amikor már azt hinné az ember, hogy elért egy szintet a kutatásban, akkor történik valami, amiből kiderülhet, hogy a szint amit elérhettünk, az nem más, mint a kőkorszak.
Ez pedig ismét egy nagyon érdekes találkozás, amikor előszór látnak fehér embert.
Ez akkor ez most tényleg igaz?
https://youtu.be/iak23opezRg
Egy kis Univerzum...
érdekességnek illetve audiovizuális élménynek sem utolsó. Tudom ajánlani elmerengéshez, nagyképernyőn
Egy kis Univerzum...
érdekességnek illetve audiovizuális élménynek sem utolsó. Tudom ajánlani elmerengéshez, nagyképernyőn
Motan- Hozzászólások száma : 196
Klassz!
igen, imádom nézni.
a fenti analóg órás videóról pedig csak annyit hogy sztem mindig is lesz olyan aki nem tudja leolvasni az időt. főleg ha a kamera miatt egyébként is zavarban van, meg persze gyerek, meg persze úgy van megvágva a videó. mindent fenntartásokkal kell kezelni
a fenti analóg órás videóról pedig csak annyit hogy sztem mindig is lesz olyan aki nem tudja leolvasni az időt. főleg ha a kamera miatt egyébként is zavarban van, meg persze gyerek, meg persze úgy van megvágva a videó. mindent fenntartásokkal kell kezelni
Szép
Nem semmi az a kastély, ahol a végén a nő mászkál. Nagyon misztikus.
A régiek talán azt mondanák , ' A szörnyeteg. "
A maiak inkább csak annyit, hogy egy másik faj.
A maiak inkább csak annyit, hogy egy másik faj.
Ezen olyan jót röhögtem, nem hosszú érdemes megnézni.
Zoli írta:Ezen olyan jót röhögtem, nem hosszú érdemes megnézni.
ht persze hogy ez jutottt róla eszembe
https://www.youtube.com/watch?v=nWfyw51DQfU
Mókásak ezek a madarak.
Annyira sokfélék vagyunk. Ez egy rövid film, a történet egy liftben játszódik egy iszlám nő és feltehetően egy keresztény férfi között.
https://www.youtube.com/watch?v=QjtCmHoJPwk
https://www.youtube.com/watch?v=QjtCmHoJPwk
24 / 29 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.