Éber tudatosság

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Csüt. 13 Aug. - 16:03

Ilyenkor tevékenységeket folytatunk, nálam a paraszti munka sokat segít ebben, mert benne vagyok egy tevékenységben van amikor szúró vágó eszközzel is ( nem szoktam megsérülni), s közben nem a fizikai tudatomban kalandozok, mert azt lefoglalja a paraszti munka, kőműves munka közben eddig nemigen sikerült így lennem, de autó vezetés közben már volt ilyen élményem. Olvasva másokat ők is beszámoltak már vezetésközben átélt eseményekről, érdekessége szinte nem emlékezel hogyan is tetted meg azt a 800 méternyi útszakaszt, vagy nagyon érdekesen látod magadat vezetés közbe vissza emlékezve az eseményekre. igazából nincs válaszomra melyik tevékenység a jó, de ha veszel három vagy többféle babot és össze kevered, és válogatás közben elmélkedel azokról a dolgokról amik foglalkoztatnak igen érdekes meglátásokban tudsz látni... öröm

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Vas. 16 Aug. - 16:40

Ez érdekesnek tűnik , folytasd !
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Szomb. 22 Aug. - 20:20

Azért vezetés közben nem árt jelen lenni, mármint teljes figyelemmel kacsint

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Szer. 26 Aug. - 13:38

A homályos tükör

Háromezer esztendővel ezelőtt élt egy hétköz­napi ember, olyan, mint te vagy én, egy magas hegyekkel körülvett városban. Ez az ember sokat tanult, hogy gyógyító váljék belőle, hogy elsajá­títsa ősei tudását, de mindvégig valami fájó hi­ányérzet kínozta.

Egy éjjel, amikor egy barlangban aludt, azt ál­modta, látja saját testét. Kijött a barlangból. Újhold volt, az ég tiszta, és csillagok milliárdjai lát­szottak. Aztán történt valami, ami örökre meg­változtatta az életét. A kezére nézett, érzékelte saját testet, aztán hallotta saját hangját: „Fényből vagyok; csillagból születtem".
Újból a csillagokra nézett, és rájött, hogy nem azok sugározzák a fényt hanem inkább a fény alkotja a csillagokat. Minden fényből van — mondta és a dolgok között lévő űr nem üres " És tudta, hogy minden, ami létezik, egyetlen eleven létező és a fény az élet hírhozója, mivel az is él, és minden információt a fény tartalmaz.

Aztán rájött, bár csillagokból származik mégsem azonos velük. „Én közvetítek a csillagok között" — gondolta. A csillagokat tonálnak, a köz­tük lévő lényt nagualnak nevezte, és tudta, hogy harmóniát teremtett és a kettő közti rész az Élet vagy a Cél. Élet nélkül nem létezhetne a tonál és a nagual. Az Élet az abszolútum, a felsőbbrendű ereje, a Teremtőé, aki minden dolgok alkotója.

Felismerte hogy minden létező egyetlen élő létforma megtestesülése az, amit mi Istennek ne­vezünk Isten minden, ami csak van. Arra a következtetésre jutott, hogy az emberi érzékelés merő fény, a fény érzékelése. Azt is látta, hogy az anyag tükör — minden tükör, ami visszatükrözi a fényt és képeket alkot abból a fényből és az illúzió világa, az Álom csupán homály, ami lehetetlenné teszi hogy tisztán lássuk kik is vagyunk valójában. „Valódi lényünk csupa sze­retet csupa fény" - mondta.

Ez a felfedezés megváltoztatta az életét. Meg­tudta végre, ki is ő valójában. Körülnézett, vé­gignézett a többi emberen, a természeten, és elbűvölte, amit látott Önmagát látta mindenben - minden emberben, minden állatban, minden fá­ban, a vízben, az esőben, a felhőkben, a földben. Látta, hogy az élet különbözőképpen keverte össze a tonált és a nagualt, létrehozva ez által az élet milió változatát.

Abban a pár pillanatban megértett mindent. Nagyon izgatott volt, és szíve megtelt békével. Alig várta hogy elmondhassa az embereknek a felfedezését, de nem voltak rá szavak hogy el­magyarázhassa. Megpróbálta másoknak is elmondani, de ők nem értették. Csak annyit láttak, hogy megváltozott, valami csodálatos dolog su­gárzik a szeméből és a hangjából. Azt is észre­vették, hogy most mar nem ítélkezik senki és semmi fölött Már nem volt olyan, mint minden­ki más.

Ö nagyon jól megértette a többieket, de azok nem értették meg őt. Azt hitték, Isten megtes­tesülése, de ő csak mosolygott, mikor ezt hallot­ta, majd így szólt: „Igaz Isten vagyok. Egyek vagyunk, ti meg én. A fény képmásai vagyunk. Isten vagyunk." Az emberek azonban még min­dig nem értették meg.

Fölfedezte, hogy ő tükör a többi ember szá­mára, tükör, amiben láthatja önmagát. „Minden­ki tükör" - mondta Magát látta mindenkiben, de senki nem látta őt olyannak, amilyennek ő maga. Aztán rájött, hogy mindenki álmodik, Öntudatla­nul, anélkül, hogy tudná, kicsoda valójában. A többiek nem látták őt magukhoz hasonlónak, mert köd- vagy füstfal volt a tükrök közt. És azt a ködfalat a fény képeinek értelmezése alkotta - az emberek Álma.

Aztán azt is megtudta, hogy nemsokára elfe­lejt majd mindent, amit tanult. Minden egyes lá­tomására emlékezni akart, úgyhogy elhatározta, hogy Homályos Tükörnek nevezi önmagát. így aztán mindig tudja majd, hogy az anyag tükör, és a közvetítő köd nem hagyja, hogy megtudjuk, kik is vagyunk valójában. Azt mondta: „Én va­gyok a Homályos Tükör, mert magamat látom bennetek, de nem ismerünk egymásra, mert köz­tünk van a köd. A köd az Álom, és a tükör ti vagy­tok, az álmodók.''

(Don Miguel Ruiz, A négy egyezség)

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Szer. 26 Aug. - 15:19

Médea írta:Azért vezetés közben nem árt jelen lenni, mármint teljes figyelemmel kacsint

Egyszer az autópályán számomra megállt az idő . Mintha  egy képpé változott volna az egész és aztán a következő pillanatban száguldott minden tovább . Ma sem értem , hogy akkor mi történt .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Szer. 26 Aug. - 15:24

Médea írta:A homályos tükör


Hmm érdekes megközelítés .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Csüt. 17 Szept. - 10:07

Szem lehetőségei
Másodjára sikerült végkövetkeztetéskor a fényhez jutnom, kérdést tettem fel a kundalinire értésemre adták veszélyes ne foglalkozzak vele, igen ám de spontán ébredt fel, de akkor is erőltették rám ne foglalkozzak vele. Érdekessége Indiában kis korban már a gyermekeknél elkezdik a Csakrák beindítását és a kundaliniét is, rövidre zárja a tudatosság lehetőségét ha nem kapok teljes körű tájékoztatást (nem az első ilyen esetem). Mester azt mondja vegyük használatba a „spirál formát” a kundalini is spirál forma, így sikerült már háromféle spirál formát ha részlegesen is de használatba venni ( a gyufa is veszélyes, ki mire használja)és a gondolkozásunk is pont annyira veszélyes tud lenni)). Végkövetkeztetésem során érdekes dolgokra jöttem rá, létezik a belső dolgaink, így létezik gondolat dolgaink is, de létezik a fény dolgaink is, példa ha belsőátlényegülést meg tudod tenni, akkor megfogod tudni tenni a gondolatátlényegülést is, de lehetőséged van a fényátlényegülésre is, van amikor az átjárások nem a belsőátlényegüléssel kezdődnek ha nem a fényátlényegülést elébb éled meg mint a belső vagy gondolatát lényegülést.
Keresem a gondolat és a fény dolgok lehetőségeit ami a belső dolgainkban olyan szépen le tudom vezetni, aki tud segítsen példákkal, nála vagy ő miként látja a felvetésemet (olvasni még nem olvastam róla ami nem zárja ki hogy létező dologról szól). Szemünk eseményei miatt lelkifurdalásom van azok felé kik részlegesen és egyáltalában nem tudnak látni oly módon mint ami nekünk természetes. Rengeteg lehetőségről olvastam van aki tetőt fed és úgy lépked a lapos tetőn mint a látó, nem sikerült elolvasnom az Ausztrál emberke hogyan tudta ezt sikerre vinni (nem tudok angolul ha lenne pénzem a könyve megvásárlására, de ha nem írja le a módszerét). Nemrég belsőátlényegülést sikerült átélnem a kezdetekor a rózsaszínt zöldnek láttam szemünknek van egy képessége (valamely módon ha nézzük a színt az eredeti színére vált és nem olyanra, amit a szemünk átalakít) sikerült tévénézése közben már háromszor e látásban lenni, de kint más körülmények között nem sikerült észre vennem e jelenséget. Gyakorlataim eredményére (erre tudok gondolni az események bekövetkeztében) bejött életembe a dupla látás csak úgy igen soká sikerült olyan információkhoz jutni hogy tudjam mire is lehet használatba venni, a 3 dimenziós látás módokra (szinte minden tevékenység amibe eddig bele kontárkodtam valami új érdekes dolgokra sikerült rá jönnöm, ez vonatkozik azokra a szakmákra is ami megkostáltam).
Visszatérve a tévénézésre amikor teljesen sikerült látnom a rózsaszínű nyakkendőt zöldre váltani, és sokszor részlegesen is, már esett az eső és programozni akartam rá hogy ne essen olyan mértékű mint Pesten eset rövid idő alatt (ez akkor volt amikor rengeteg eső esett az országban és felénk is nem kell ennyi). Villany lekapcsolva és a csukott szemmel sötétben programoztam úgy ahogy szoktam ilyenkor látni egy kupolát ami alatt nem esik az eső és ezt kiterjeszteni falu felé, sőt most kértem a napot is hogy segítsen, (sokan feleslegesnek tarják köztük én is a mankók használatát, mint az energiarúd, de úgy vélem csak szükség van rájuk) e gondolat közben látom, hogy a kezem helyén (jobb) könyöktől lefelé egy hatalmas kristályrúd van, és úgy érzékelem magamat mintha nem is sötétben lennék. Ezért gondolom hogy akiknek látási problémájuk van látok lehetőséget a „belsőlátásban”hogy létre tudnak hozni olyan esemény láncolatokat amiben olyan látást tudunk produkálni mint ami a látoknak természetes (ja de csak azoknak akik mernek önfejlesztéseket eszközölni) vagy észre venni a spontán történéseiket és gondolkozni a miérteken, mindig megtudjuk találni a válaszokat))? Mert az Ausztrál férfinek csak sikerült rá jönnie valamire, hisz valami hasonlót sikerült átélnem, nagyon zavart hogy most nyitva vannak a szemeim vagy nem, mert olyan volt mintha látnék és a szoba nem volt sötétben, világosan láttam mindent benne. Információim szerint az emberiség igen sok millió éves már Dinók idejében már éltek emberek rengeteg eseményt ad beszámolást róla, ki mit vesz észre ebből, ilyen a spirituális és létezésünk sőt a tudati gondolkozásunk is, csak az létezik amit észre tudunk venni, hát nem létezik rengeteg minden, de a testünkbe zárva nehezen tudjuk észre venni ezeket. Ott annak a fiúnak az esete ki be volt zárva a testébe nem tudott kommunikálni még a szemével sem pislantani (rádióban hallottam vacilláltam, hogy bekapcsoljam e jól tettem),fiú unalomig ismételt valamit nézet a tévében amikor észre vette a periférikus látás szélénél valami érdekességet, elkezdet foglalkozni vele, mára már könyvet írt a tapasztalatairól, és kitudott jönni a testébe zártságból, vannak még teendői nem vitás, de hatalmas teljesítményt produkált. Sok embernek beszéltem a periférikus látásunk szélét tudatosan figyeljük, és ott kék színű fényt tudunk látni, volt olyan ismerősöm ki másnap hívott mit tettem vele hogy ő látja azt a kék színű fényt amiről előtte lévő nap meséltem neki. Eseményeim okán azt tudom mondani ha valamely módon és módokon hatást gyakorolunk a szemünkre (lágyan és gyengéden) akkor érdekes ébredésekben tudunk benne lenni. De tudjuk kiegyenlíteni is a két kezünk közötti különbségeket (sajnos vannak kiknek már ez lehetetlenség, de elmével mindent tudunk pótolni, gondolkodóban vagyok Siva több kezének az előhívására mint elme játékra) és tudatosan törekedjünk rá, mert így lehetőségeket adunk agyunk két agyféltekéjének a szinkronba hozására (a paraszti munka sokat segít ebben, sőt a testünk középpontjának a keresztezése is igen ajánlatos torna vagy munka folyamat megélése közben). Kapunk segítségeket is gondolatban vagy tudatos álomban, így kaptam azt a lehetőséget hogy látni tudjam belsőlátásban a láthatatlan dolgokat gyakorlásra.

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Pént. 18 Szept. - 20:48

Úgy tűnik , hogy nagyon ügyes lehetsz . 
A látással kapcsolatosan az szokott az eszembe jutni , hogy  tulajdonképpen nem a szemünkkel látunk , hanem az agyunkkal . Hogy az agy ebből kifolyólag mikor miért lát különböző módon , ennek talán szellemi hatásra utaló magyarázatai lehetnek .  Hogy ezek melyek  lehetnek , ahhoz sokat kellene az embernek tapasztalnia , hogy képes legyen besorolni vagy osztályozni a jelenséget , ehhez viszont nem biztos , hogy egy emberöltő élet elég lehetne . Lehet , hogy az adott illetőnek elég , de  nem biztos , hogy minden ember ugyan úgy működne .  Lehet amit valaki kéknek lát , azt más zöldnek , és aztán kezdődhet a vita , hogy kinek lehet igaza .  öröm
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Szomb. 19 Szept. - 10:57

ionon ha elfogadsz tőlem egy kis technikai tanácsot, mert írásod leginkább egy belső monológhoz hasonlít:

- ne kalandozz el, maradj a témánál
- hosszabb írásokat érdemes bekezdésekre osztani, illetve sorközzel elválasztani a könnyebb olvasás kedvéért
- használj hétköznapi, egyszerű nyelvezetet, a beavatottak talán félszavakból is megértik egymást, de a többség nem
- a köznyelv számára ismeretlen fogalmakat, például fényátlényegülés vagy bizonyos személyre való utalás (ausztrál férfi) magyarázattal látni el
- hármas tagolás: bevezetés, tárgyalás, befejezés, a fentieket figyelembe véve

A látással kapcsolatban úgy vettem ki foglalkozol az aura érzékelésével, vannak esetleg ezzel kapcsolatban terveid, gondolok itt elsősorban az orvoslásra.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Vas. 20 Szept. - 19:30

Itt felmerült a látás . 
Szóval amit nem tudok és érdekesnek tartanék , az a bizonyos kísérlet , hogy miért lehet az , hogy a látók látják az ember auráját , de ha az embert eldugják egy paraván  mögé ami mellett fölött  elvileg túl kéne hogy áradjon az aura része , akkor már nem látnak csak találgatnak , hol lehet az aura ?

http://szkeptikus.blog.hu/2011/08/11/auralatot_teszteltunk
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Hétf. 21 Szept. - 17:31

Igazából színek sincsenek, csak a fény különböző hullámhosszai amit a szem érzékelni képes. A látók megtanulták a finomabb frekvenciák észlelését, melyeknek az emberi test a fókusza, de mivel ez is fény, ha a testet elrejtik, a látás nehézségekbe ütközik. Fény nélkül nincs látás, amit látunk az a tárgyakról visszaverődő fény. De vegyük figyelembe hogy az aura látása nem azonos az igazi látással, donjuani értelemben itt sokkal többről van szó.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Kedd 22 Szept. - 6:53

Igen természetesen itt nem a varázslói látásról volna szó.
Ami az aurát illeti mint energia kisugárzás , ha valaki képes ezt érzékelni , akkor azt szerintem teljes sötétségben is látnia kellene , akár csak a kígyó a hőképet , mert a fény elvileg csak az anyagi részecskékről tükröződik vissza , az attól finomabb részecskékről már nem .
Ha az aura pedig egy önálló energia kisugárzása , akkor az aura látónak észlelnie kellene a paraván fölött is ha már annak magasságát meghaladja .
Szerintem .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Kedd 22 Szept. - 8:53

Én nem szeretem a szkeptikus fórumokat (és a túl hívőket sem) mert sok esetben cinikusan meg gunyorosan állnak hozzá a misztikus jelenségekhez. Az értelem embereiként nem szabadna így viselkedniük, hiszen ahhoz hogy egy jelenséget megismerjünk komoly hozzáállás kell és nem lehet beskatulyázni személyeket és degradálni amit csinálnak. Nem is mindig a megfelelő embereket választják ki a kísérlethez, a magukat látóknak hívók sok esetben csalók vagy önbecsapás áldozatai. Aki igazán tudja, az szerintem meghúzódik a háttérben, nem üzletel a képességével és nincs benne szándék hogy a tudomány elismerje. És persze az is lehetséges hogy egyszerűen rossz napja van az illetőnek, lámpalázas és nem megy a bemutató. Ha az ember nyomás alá van helyezve vagy kimagaslón teljesít vagy elbukik.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Kedd 22 Szept. - 9:21

Igen ez valóban így lehet , jó példa volt erre a legyen ön is milliomos műsor .
A szkeptikussággal akkor van igazán baj , ha a meggyőző bizonyítékok sem elegendőek . Pl ha bemutatnak egy működő eszközt , és elutasítják , mert azt mondják ez nem lehetséges . Pl találmányi hivataloknál .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Pént. 25 Szept. - 14:07

Médea írta:ionon ha elfogadsz tőlem egy kis technikai tanácsot, mert írásod leginkább egy belső monológhoz hasonlít:

- ne kalandozz el, maradj a témánál
- hosszabb írásokat érdemes bekezdésekre osztani, illetve sorközzel elválasztani a könnyebb olvasás kedvéért
- használj hétköznapi, egyszerű nyelvezetet, a beavatottak talán félszavakból is megértik egymást, de a többség nem
- a köznyelv számára ismeretlen fogalmakat, például fényátlényegülés vagy bizonyos személyre való utalás (ausztrál férfi) magyarázattal látni el
- hármas tagolás: bevezetés, tárgyalás, befejezés, a fentieket figyelembe véve

A látással kapcsolatban úgy vettem ki foglalkozol az aura érzékelésével, vannak esetleg ezzel kapcsolatban terveid, gondolok itt elsősorban az orvoslásra.
Na ja nem vagy az első sem az utolsó aki próbálkozik a helyes akármivel. Magyart írom amit gondolok azt írom a latin nyelv akármijei nem érdekelnek. Nem foglalkozom aura érzékelésével. Mester azt mondja fizikai munka növeli az energia szintünket, hozzá teszem a gyakorlataink még talán jobban...

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Pént. 25 Szept. - 14:14

Médea írta:Igazából színek sincsenek, csak a fény különböző hullámhosszai amit a szem érzékelni képes. A látók megtanulták a finomabb frekvenciák észlelését, melyeknek az emberi test a fókusza, de mivel ez is fény, ha a testet elrejtik, a látás nehézségekbe ütközik. Fény nélkül nincs látás, amit látunk az a tárgyakról visszaverődő fény. De vegyük figyelembe hogy az aura látása nem azonos az igazi látással, donjuani értelemben itt sokkal többről van szó.
Fényben utazás akarom elérni nem 1-3 másodpercnyit vagy 1-2 percnyit hanem sokkal többet, adott színekben fehérben más sikerült utazni, meditációban, révülésben és gondolatlátásban, de hosszabb időben még nem igaz ha a fényben vagyunk utazásilag csak akkor tudjuk észlelni az utazást ha valamely más szín is megjelenik. Majd ha sikerült terveimben van a fizikai test elvitele e földi térből...

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Pént. 25 Szept. - 14:21

fortis írta:Igen természetesen itt nem a varázslói látásról volna szó.
Ami az aurát illeti mint energia kisugárzás , ha valaki képes ezt érzékelni , akkor azt szerintem teljes sötétségben is látnia kellene , akár csak a kígyó a hőképet , mert a fény elvileg csak az anyagi részecskékről tükröződik vissza , az attól finomabb részecskékről már nem .
Ha az aura pedig egy önálló energia kisugárzása , akkor az aura látónak észlelnie kellene a paraván fölött is ha már annak magasságát meghaladja .
Szerintem .
Adottságunktól függően lehetőségünk van segítőket kapni, ilyen volt részemre a piros, zöld, fehér és a kék szín megjelenése, vagy 10 évembe került mire csukott szemmel sikerült látnom őket, ja csak akkor amikor olyan gondolatom van akkor jelennek meg helyeslésileg vagy a piros tiltásilag, mára sikerült nemrég elérnem a teljes látótért kitölti a szín amikor megjelenik csukott szemmel, de néha nyitott szemmel is hatalmasra tud nőni az adott színem (zöldnél vettem elsőnek észre), megjelenésüknek is van térbeli elhelyezkedése de fogalmam sincs az okáról (mester azt mondja nekem kell rájönnöm az egészre). De sikerült még több szín bevonzani amióta itt vagyok a netten és osztom a sok sületlenségemet meg (akik autodidakta módokon fejlesztik magukat szokták érteni miről is beszélek... Aura nem érdekel igazából...

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Pént. 25 Szept. - 16:55

Ágyon fekszel a hátadon (ébren) ami foglalkoztat képzeld el és lásd, majd bal oldaladon folytasd a látást, majd a jobbon és végül a hasadon, de a kezdeti pozíciótól ahogyan a fejünk helyezkedik el az első gondolat idején ahogy a fejünk helyzete változik úgy változik a gondolatra látási szögünk is, van lehetőségünk ezt begyakorolni és tudjuk vele látni a láthatatlant is...
Gondolatban kaptam ezt a gyakorlat sort, egy utcában lévő autót kellet elképzelnem, és e gyakorlatot sikerült sokfélére hoznom.
Sikerült forgás közben látnom az elképzelt tárgyat, mára minden fejlesztésemkor ezt használom benne vagyok az épületben szabályosan, és ha átkel szerkesztenem mert elfogyott a pénzem rá igen gyorsan sikerülnek a meglátások...  öröm 90 évek elején kaptam rengeteg embernek elmeséltem már, használják öröm

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Pént. 25 Szept. - 22:38

@ionon írta:Na ja nem vagy az első sem az utolsó aki próbálkozik a helyes akármivel. Magyart írom amit gondolok azt írom a latin nyelv akármijei nem érdekelnek.
Végül is ha nem érdekel, hogy értik-e azt, amit írsz, akkor írhatod úgy. ahogy akarod. Csak akkor minek.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Kedd 29 Szept. - 12:37

Nagyon érdekeseket írsz , ha lesz időm és alkalmam megpróbálok jobban erre a témára odafigyelni .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Pént. 2 Okt. - 11:55

A mestered szellemi , vagy anyagi megnyilvánulás ? A fényben utazással hová szeretnél eljutni ?
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Kedd 6 Okt. - 12:13

@efi írta:
@ionon írta:Na ja nem vagy az első sem az utolsó aki próbálkozik a helyes akármivel. Magyart írom amit gondolok azt írom a latin nyelv akármijei nem érdekelnek.
Végül is ha nem érdekel, hogy értik-e azt, amit írsz, akkor írhatod úgy. ahogy akarod. Csak akkor minek.
Azt tudom erre mondani, volt olyan aki fél évig nem értette amiket írok az ő szavai, amikor elkezdte szívével látni az írásaim lényegét megtudta érteni azt. Vannak könyvek amikből egy mondat a fontos számomra, vagy egy szó, akinek nem fontos nem olvassa úgysem. A magyar a tudás nyelve a latin bekorlátozza, rovás írásunk  jobbról balra írjuk, nem hiszem hogy ha a latin nem erőltetik ránk balról jobbra írnánk mostanságilag is. Írtam már gondolatokat fénypostán érkezésileg is (ha a személy oda ér feltudja használni)...

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Kedd 6 Okt. - 12:15

fortis írta:A mestered szellemi , vagy  anyagi megnyilvánulás ?  A fényben utazással hová szeretnél eljutni ?

http://paranormal.hu/kobe-zart-allatok/
Feltételezéseim szerint lehetségesnek tartom majd a jövőben amikor energia szakemberek fogadják a betegeket a kórházakban, akkora jobban elfogadod lesz e téma mint mostanság, hogy e helyeket amikben a békák és más élőlények ennyi időt kibírtak emberi alkalmatosságra is szolgálhatnak fényben utazásnál (fizikai testünk számára), hisz itt kopogtat az ajtóinkon e lehetőség, ja csak olyan 15-20 év a gyakorlatok elvégzésének az ideje, hiszem hogy megéri a várakozás... smile

Radiesztézia könyvek olvasása közben sok mindent elolvastam, és a fontosak elraktárózodtak, nem tudtam aludni és újra fogalmaztam az mondani valómat ekkor jöttem rá. A fa ha beteg körben spirál formában rátekernek egy vörösrézdrótot azt hogy a földbe dugják nem emlékszem rá, de azt hiszem betájolják észak irányba, ha a fában vígan élnek a békák, úgy tudom a fa 4-5 év alatt bevonzza a Hartman-háló kereszteződését, az energia hálók spirálformában vannak (sikerült látni programozás közben) de így olvastam róla, hogy melyik azt má nem tudom. Olvastam egy szerkezetről ezen is spirál formában van a vörösrézdrót rajta papírhengeren igen érdekes anomáliákat sikerült felfedeznem, pozitívvá teszi a teret disznókra lett ki találva, de ettől független eseményeket is tud generálni. Igen régóta tervezek egy hatalmasat építeni állandó pénz hiányában éldegélek, így marad a leleményesség, terv csak jó ha a fát tudja gyógyítani a spirál forma, mit tudna tenni velünk emberekkel, sajna eddig mindig magamon próbálom ki a dolgokat gyógymódokkal is így voltam amire sikerült rá jönnöm, vagy mások módjait tovább adva ki próbálva azokat. Késztetéseinkre figyeljünk oda általában 5 év késéssel szoktam megépíteni, vagy létre hozni azokat ezzel már sikerült kifutnom eme időből de soha nem késő.

Ahová sikerül, kitudja ezt smile

Mester anyagi ha még él, azóta hívom mesternek amióta nem olvasom a könyveit és abba hagytam a követését minde féle téren, kérdések feltevése miatt mentem el a radiesztézia tanfolyamára, volt amire kaptam, de a lényegesekre nekem kell rá jönnöm, ezeken dolgozok mások szoktak ötleteket adni rá...

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Kedd 6 Okt. - 18:01

Végül is akkor bár ki lehet mester ,akinek a tanításait befogadván az hasznos lehet a számunkra.
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  ionon on Csüt. 8 Okt. - 10:50

fortis írta:Végül is akkor bár ki lehet mester ,akinek a tanításait befogadván az hasznos lehet a számunkra.
Igen teljes mértékben igazad van, tőled is tanultam már amit hoztál, mint ahogy másoktól is, azt hogy nem tudom a rendes nevüket nincs jelentősége olyan ez mint ( Muzurud Uzuru) úgysem mond számodra semmit e név... smile

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Tudatosság

Témanyitás  ionon on Csüt. 8 Okt. - 11:42

Tudatosság

Tudatosság az, amikor tudatában vagy, azaz tudod, mi történik veled éppen. Aki tudatos, az autonom személy. Mit jelent autonom személynek lenni? Autonom az, aki képes önmagát irányítani, képes felelősséget vállalni sorsáért, érzelmeiért, viselkedéséért, gondolataiért, tetteiért. Az ilyen ember meg tud szabadulni az adott helyzethez nem tartozó, és azzal össze nem egyeztethető érzéseitől, vélekedésektől és hiedelmektől. Független emberként lát, hall, szagol, tapint, ízlel, vizsgál és értékel. Nem befolyásolják a régi beidegződések, képes ezeken felül emelkedni, képes a világot a saját tapasztalatain, érzékelésén keresztül vizsgálni, szemlélni. Úgy lát, ahogy éppen lát, és nem aszerint lát, ahogy megtanították őt látni.
A tudatos ember tisztában van az élet nagyságával és értékeivel. Csodálja a természetet és az élőlényeket. Tudatosság az is, hogy megtapasztaljuk az Univerzumnak a számunkra már megtapasztalható és elérhető részét és tudjuk, hogy a Mindenségnek vannak még felfedezésre váró titkai. A tudatos ember képes meglátni az élet apró titkait, csodáit, képes ezeken elidőzni.
A tudatos ember odafigyel önmagára, teste jelzéseire: tudatában van, hogy mikor feszült vagy éppen laza, mikor nyitott a világ felé és mikor zárkózott. Ismeri érzései és képzelete belső világát, nem fél tőle és nem érez szégyent emiatt.
A tudatos ember odafigyel másokra, meghallgatja őket, megértő visszajelzésekkel támogatja a másikat. Energiáit nem arra használja, hogy kérdéseket tegyen fel, ellentmondjon, hanem megpróbál valódi kapcsolatot kialakítani a másikkal, figyel rá, részt vesz a beszélgetésben és keresi azt az új nézőpontot amit odaadhat a másiknak, hogy azáltal ő is rálásson valamire, saját igazsága helyességére vagy éppen helytelenségére.
A tudatos ember teljes lényével a jelen pillanatban van. A teste és az értelme összhangban reagál a pillanatra, nem jellemző rá, hogy miközben csinál valamit, gondolatai elkalandoznának.
Aki igazán tudatos, az tisztában van vele, hogy hol van, mit csinál, és hogyan érez mindezzel kapcsolatosan.
Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy tudatában vagyok önmagam nagyságának, tudom, hogy Szellemi létező vagyok, aki emberi testben tapasztal éppen. Ha ezzel azonosulok, akkor tudom, hogy nem csak a testem vagyok, nem csak az érzéseim vagyok, nem csak a gondolataim vagyok…ennél jóval több és kerek egész vagyok!
Lélek vagyok, Fényemmel világítok, gondolataimmal megértek és tovább gondolok, érzéseimmel támogatok, és fizikai testemmel szolgálok. S mindezt úgy teszem, hogy önmagammal egységben vagyok, elégedett vagyok és boldog.
A tudatos ember valódi kincs a világunkban. Ők azok, akik ismerik a titkokat, látják, a láthatatlan, megértik az érthetetlent, felismerik a felismerhetetlent. Tudnak és befogadnak mindent. Ők azok, akik képesek továbblépni, elengedni, újra kezdeni, másokat szolgálni, segíteni, bátorítani, erőt adni.
Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy jelen vagyok az adott pillanatban, nyitott szívvel, készen arra, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténjen.
Váradi Andrea és Dömötör Aletta

ionon

Hozzászólások száma : 96

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Áprilia on Csüt. 8 Okt. - 12:53

törlés


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 9:26-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Zoli on Csüt. 19 Nov. - 8:23

Reggel azzal a gondolattal keltem , hogy a helyzetünk olyan mint annak az embernek , aki egy ablaktalan koszos falú üres szobában kapargálja a falat és egyszer csak azt veszi észre , hogy a fal tulajdonképpen egy  vastag  üvegből van és hiába törölgeti törölgeti képtelen átlátni rajta , mert az üveg nem csak belülről , de kívülről is koszos . Az egyetlen eszköze arra , hogy mégis kilásson vagy áttörje ezt az üveg falat maga az elméje , mert semmi más eszköz nem áll a rendelkezésére .
avatar
Zoli

Hozzászólások száma : 9342

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Áprilia on Csüt. 19 Nov. - 11:18

törlés


A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 9:27-kor.

______________________________________________________
"Amit nem tudsz magad megcsinálni/megtermelni, az nincs.”

Áprilia

Hozzászólások száma : 4928

Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Vendég on Pént. 20 Nov. - 17:30

fortis írta:Reggel azzal a gondolattal keltem , hogy a helyzetünk olyan mint annak az embernek , aki egy ablaktalan koszos falú üres szobában kapargálja a falat és egyszer csak azt veszi észre , hogy a fal tulajdonképpen egy  vastag  üvegből van és hiába törölgeti törölgeti képtelen átlátni rajta , mert az üveg nem csak belülről , de kívülről is koszos . Az egyetlen eszköze arra , hogy mégis kilásson vagy áttörje ezt az üveg falat maga az elméje , mert semmi más eszköz nem áll a rendelkezésére .

Már nagyon sokszor álmodtál a közelmúltban ezzel az üvegpalackkal, amibe be vagy(unk) zárva. (Először a lila füstös álomban, ha jól emlékszem.)
Ezzel a mostani esettel szerintem jóval közelebb kerültünk ezeknek az álmoknak a megértéséhez. Hogy a látszatvilágon, a Mayán csak a gondolkodás segítségével láthatunk át. Mellesleg ez (az egyetlen) az antropozófiai út. öröm
Lám-lám!
Gondolkodás alatt nem a puszta logikát értve alatta, pláne nem a spekulációt vagy a fantáziálgatást, hanem a gondolatoknak azt a szintjét, amelyeknél a szellemi világból kapod az inspirációt.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Éber tudatosság

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.