Tudatkalandorok Gyűjtőpont Univerzuma .
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meditáció

3 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Meditáció - Page 2 Empty Negatív/kéretlen gondolatok

Témanyitás  Veszna Csüt. 24 Aug. - 7:46

Veszna

Hozzászólások száma : 1538

fortis likes this post

Vissza az elejére Go down

Meditáció - Page 2 Empty Akaratlan mozdulatok, forgás meditáció közben

Témanyitás  Veszna Hétf. 24 Jún. - 14:34

Veszna

fortis likes this post

Meditáció - Page 2 Empty Színek, arcok, forgó mozgás meditáció alatt

Témanyitás  Veszna Szomb. 9 Nov. - 5:21

Sokáig nem tudtam hova tenni a különböző különös jelenségeket, amik a meditációhoz kapcsolódnak, de megosztom itt, mit tanultam ezekkel kapcsolatban.

1.Színek
Nem a fény beszűrődéséről beszélek, hanem szinte önálló életet élő, intenzív örvénylő színekről.
lyenkor valójában a saját auránkat, chakráinkat érzékeljük a 3. szemünkkel.
Meditáció - Page 2 Aura_310

2. Forgó mozgás, bizonyos oldalra eldőlés
Az energia (Ki, Chi, Prana stb.) különböző kisebb és nagyobb csatornákon keresztül áramlik bennünk. A középső egyenes csatorna a Shushumna, míg mellette jobbról és balról spirálszerűen körbeveszi két másik fő csatorna, az Ida és a Pingala.
Ugyanúgy, ahogy pl.a két orrnyílásunk is ritmikusan, egymást felváltva aktív, az Ida-nak és a Pingala-nak is meg van a maga napi ritmusa.
Ami éppen aktívabb, azon az oldalon érzékelhetünk nyomást, vagy forgó mozgást.
(Én rendszeresen megtapasztalom ezt, olyan erős nyomást érzek az adott oldalon, hogy egyszerűen eldőlök.)
Meditáció - Page 2 Bb9ada11

3. Arcok, élet jelenetek
Ez nagyon sokáig zavart engem, teljesen véletlenszerű arcok, pillanatok különböző korokból villantak be egy egy másodpercre. Éreztem, hogy ezek nem az én emlékeim, azokat mindig belülről (is) látom, illetve legtöbbször erős érzelem is társul hozzájuk.
A megoldás a Föld és a tudati szintek szerkezetében rejlik.
A hely, ahol most mi élünk az anyagi világ, amit sok 'rétegben körülvesz' a Föld saját alacsonyabb és magasabb tudati szintje. A hozzánk legközelebbi az asztrális világ, aminek szintén vannak szintjei, az alsó asztrális világban a negatív energiák, gondolatok, lények vannak. De például az asztrális világban landolunk először, amikor elhagyjuk ezt az életet, és minden éjjel álmodás közben is az asztrális világban alakítjuk az álmaink.
Meditáció során eljuthatunk egy olyan szintre, amit asztrális projekcióként vagy testén kívüli tapasztalatként írhatunk le. Nézőpont kérdése, hogy hogy nevezzük, kilépünk a testünkből, vagy megnyílunk a felsőbb világokra. Ilyenkor már nem az anyagi világot, de az asztrális világ adását 'vesszük', és találkozhatunk már eltávozott emberek gondolati mintáival a saját életükből. Legtöbbször ezek a lelkek még nem kezdték el az útjukat, még ragaszkodnak a fizikai megjelenésükhöz vagy bizonyos életeikhez, és ezeket a meghatározó pillanatokat látjuk mi is.
Meditáció - Page 2 89890e10
Meditáció - Page 2 Image010

Veszna

fortis and Áprilia like this post

Meditáció - Page 2 Empty Re: Meditáció

Témanyitás  Áprilia Szomb. 9 Nov. - 20:30

Szuper, hogy ilyeneket tudsz Veszna, nekem magas, ezért nem szólok hozzá (ugyanemiatt a taohoz sem), de nagyon méltányolom, hogy megosztod velünk.

"Nem szabadulhatunk meg gondolkodással, nem szabadulhatunk meg nevetéssel, vagy sírással; csak önemlékezéssel szabadulhatunk meg. (Robert Earl Burton: Önemlékezés)
Áprilia
Áprilia

Hozzászólások száma : 6588

Veszna likes this post

Meditáció - Page 2 Empty Re: Meditáció

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.