Patika
+3
Kilendin
Mayra1
Áprilia
7 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Patika
Akkor kitartás Lea.
https://www.nlcafe.hu/egeszseg/20181231/fogalmam-sincs-hogy-tudsz-igy-egyaltalan-letezni-ilyen-az-elet-migrennel/
Így néznek ki a migrén vizuális tünetei.
Meglepően valósághű.
Így néznek ki a migrén vizuális tünetei.
Meglepően valósághű.
Nekem eddig csak egyszer-kétszer volt látótérkieséses migrénes roham előtti auratünetem.
A látótér közepe homályosodott el. Be voltam ijedve, hogy csak nem most vakulok meg... :-o
Egyszer pont vásároltam, nem láttam, hogy mi van a termékek cimkéjén.
Próbáltam valahogy a látóterem szélével nézni...
Amúgy igen, tényleg kegyetlen a migrén. Én a hányingert meg a szagérzékenységet utálom a legjobban benne.
Szerencsére egy fél Daedalon általában el tudja nyomni. Sajna csak pár éve jöttem erre rá... Addig sokat kínlódtam.
A látótér közepe homályosodott el. Be voltam ijedve, hogy csak nem most vakulok meg... :-o
Egyszer pont vásároltam, nem láttam, hogy mi van a termékek cimkéjén.
Próbáltam valahogy a látóterem szélével nézni...
Amúgy igen, tényleg kegyetlen a migrén. Én a hányingert meg a szagérzékenységet utálom a legjobban benne.
Szerencsére egy fél Daedalon általában el tudja nyomni. Sajna csak pár éve jöttem erre rá... Addig sokat kínlódtam.
Lea.- Hozzászólások száma : 1211
Amikor először volt migrénem, azt hittem sztrókot kaptam... Ezért fontos, hogy alapvető dolgokkal tisztában legyünk.
Nekem csak a fénykerülés és az a félkörös prizma van, és hála istennek nagyon ritkán. Valamiért a fejem nem szereti a hirtelen éles fényeket.
Nekem csak a fénykerülés és az a félkörös prizma van, és hála istennek nagyon ritkán. Valamiért a fejem nem szereti a hirtelen éles fényeket.
Én nem is tudom, hogy mikor volt az első migrénem.
Valamikor 16 éves korom körül kezdődtek.
Nekem a klasszikus okok váltják ki, különösen, ha több is fennáll egyszerre.
Valamikor 16 éves korom körül kezdődtek.
Nekem a klasszikus okok váltják ki, különösen, ha több is fennáll egyszerre.
Citromfű tea.Lea. írta:Egy ideje szinte folyamatosan vannak gyomorfájdalmaim, már akkor sem múlik el sokszor, ha eszem valamit.
Valakivel beszélgettem egyik nap, és akkor kapcsoltam, hogy nekem lehet, hogy csak gyomoridegem van?
Utánanéztem és találtam egy 9 gyógynövényből álló kivonatot, cseppet.
Iberogast a neve. Elkezdtem szedni nagyon jót tesz, sokkal kevésbé érzem már most is a fájdalmat, nyugtatja az idegeket is szerintem. Hétvégén már, lehet semmit nem érzek majd, mert hétvégén eddig is alig voltak ilyen panaszaim
Kifejezetten a gyomor beidegzésére hat.
Reggel este langyosan. Este segít az elalvásban, ha kicsit melegében iszod.
Ha emésztési zavar van, étkezés előtt fél órával egy csésze. Nálunk szinte mindenki iszik citromfű teát időnként.
Köszi Veszna
Mostanában meditációval ügyködöm ezen.
Egyébként vettem olyan magnéziumot nem olyan régen, amiben van citromfű is.
A teázást nem nagyon szeretem, csak ha meg vagyok fázva, akkor esik jól. De akkor is csak gyümölcsös gyerektea. Gyógynövényes meg végképp nem a világom.
De egyébként pont most vettem egy újfajta teát. Pont most ittam egy olyat belőle, ami citromfüves, úgyhogy bingó
Még egy bögrével képes leszek meginni belőle (azt hiszem) aztán annyi...
Mostanában meditációval ügyködöm ezen.
Egyébként vettem olyan magnéziumot nem olyan régen, amiben van citromfű is.
A teázást nem nagyon szeretem, csak ha meg vagyok fázva, akkor esik jól. De akkor is csak gyümölcsös gyerektea. Gyógynövényes meg végképp nem a világom.
De egyébként pont most vettem egy újfajta teát. Pont most ittam egy olyat belőle, ami citromfüves, úgyhogy bingó
Még egy bögrével képes leszek meginni belőle (azt hiszem) aztán annyi...
Csinálhatsz belőle limonádé is, csapd be az agyad és az ízlelőbimbóid
Nem találtam olyan helyet, ahol az egészséges testmozgással foglalkozunk.
Ez a YouTube csatorna nagyon hasznos (Taichi, Qigong), rövid gyakorlatok.
Ez a YouTube csatorna nagyon hasznos (Taichi, Qigong), rövid gyakorlatok.
Nagyon szuper !
Anyósom azt mondja , öreg koromra bolondultam meg ? Eljárok egy ideje karate edzésekre, és élvezem a mozgást. Edzés után nem fáradtságot, hanem felfrissülést érzek.
Mondjuk ez is különös, mert azért megizzasztanak rendesen.
Anyósom azt mondja , öreg koromra bolondultam meg ? Eljárok egy ideje karate edzésekre, és élvezem a mozgást. Edzés után nem fáradtságot, hanem felfrissülést érzek.
Mondjuk ez is különös, mert azért megizzasztanak rendesen.
Van valami házi praktika övsömörre... (belső, nincsenek hólyagok) a szeppukun és imán kívül?
“Láttam egyszer egy viccesnek szánt rajzot, amin egy pasas vödörrel próbálta kimerni a vizet a csónakjából, de nem törődött azzal a hatalmas lékkel, melyen át ömlött be a víz. A világban nagyon sok minden pontosan így működik.
Tehát alapszabály, hogy míg a társadalom egyik része folyamatosan előállít egy problémát, a másik része próbálja azt kezelni.
Mielőtt belemerülnénk az egészségügy és az orvostudomány erőfeszítéseibe, hogy kezeljék a betegek egyre növekvő számát, vessünk egy pillantást a lékekre is, melyek rendre kezeletlenek maradnak, sőt sok esetben meg sem említik azokat, legfeljebb néhányan halkan morfondíroznak egy sort, hogy azért azzal is kellene valamit kezdeni, de ennek nincs nagy foganatja.
Nézzük a lékeket, melyeken át ömlik be a víz, és amikkel foglalkozni kellene.
1. deformációt okozó testtartás
Olyan tevékenységek tartoznak ebbe a csoportba, amelyek egyoldalú erőfeszítést kívánnak (például sokat kell görnyedni vagy ülni órákon át).
2. mozgásszegény életmód
Testünk az állatvilág terméke, amely kétségtelenül napi több és változó sebességű mozgásra lett optimalizálva.
3. rossz táplálkozás
A táplálkozás a test táplálása, ami talán soha nem valósult meg igazán. Az ősi időkben azt ettük, amit találtunk, ami elérhető volt, azután, amit meg lehetett termelni, ma pedig, ami megfizethető és finom.
4. stressz
A társadalom folyamatosan gondoskodik a magas fokú stresszről, ami azt eredményezi, hogy a vérnyomásunk és a hormonháztartásunk szélsőségek között ingázik.
Ez az a 4 lék, amelyen át ömlik be a víz, mi pedig kanállal vagy vödörrel küzdve próbálunk a felszínen maradni. Kilátástalan erőfeszítés.
Az a gondolat, hogy „a testnek minden körülmények között tökéletesen kell működnie, de a test igényei lényegtelenek”, soha nem működött, és soha nem fog.”
(Julius Andan)
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.