Világunk történései
+6
fortis
Elek
Lea.
Mayra1
Blueeye
Rhea Sylvia
10 posters
7 / 7 oldal
7 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Világunk történései
Jaj, köszi Motan, nagyon kedves vagy, hogy ilyet írsz nekem.Motan írta:mindig azt mindom, megéri jónak lenni
büszke vagyok Rád
Jó emberekkel szemben nem nehéz jónak lenni, rosszakkal sokkal nehezebb...
Példának okáért a kolléganőm múlt héten az egyik napon olyan gyűlölködő szöveget nyomott... Úgy éreztem, hogy komolyan az Antikrisztus szólt belőle... Olyan mêrvű gonoszságokat mondott
Na, ő az aki nem lágyul meg akkor sem, ha jó vele valaki (nem feltétlenül magamra értem csak)
Sokkal többször gonosz, rosszindulatú, mint jó.
Na mindegy...
Lea.- Hozzászólások száma : 1211
Én ma vettem a pékségben 1 kiló szeletelt kenyeret. 500-assal fizettem, mire a nő visszafizet nekem ötszáz forintot és vagy 300 ft-nyi aprót. Simán elsétálhattam volna a pénzzel, de az ilyesmi nem szokásom.
Milyen metrópótló, nem megy a metró? Holnap mennék a pirossal a Kossuth térig!
A piros működik, de a kék hétvégente nem. Hétköznap is csak a Lehel térig, és csak este fél9ig. A Lehel tértől Újpest végállomáson metrópótló busz megy.
Esetleg hivj fel, ha van szabadidőd, hátha pont ráérek. Tudod, a Nyugatinál....Szállásra nincs szükséged? Szombat este nincs itthon a férjem, nálunk alhatsz, van hely.
Most jut eszembe, azt mondta, lehet, hogy szombat este visszajön de ez nem biztos.
Köszi szépen, estére már haza akarok jönni.
Na jó, ha a piros működik.
Ha adódna szabad időm (úgy hiszem, nem fog), megcsörgetlek.
Na jó, ha a piros működik.
Ha adódna szabad időm (úgy hiszem, nem fog), megcsörgetlek.
Közben láttam kérdeztél a metróról... :/
Igen, a pirosnál most nincs szervezett pótlás - remélem, rendkívüli se volt ma, ami érintett téged!
Zoli írta:Én ma vettem a pékségben 1 kiló szeletelt kenyeret. 500-assal fizettem, mire a nő visszafizet nekem ötszáz forintot és vagy 300 ft-nyi aprót. Simán elsétálhattam volna a pénzzel, de az ilyesmi nem szokásom.
https://index.hu/tudomany/2014/04/03/ha_igy_megy_tovabb_mind_beledoglunk/
Mit tehetünk mi, elviekben megvilágosodás felé robogó mégis e világban élő emberek a pusztulás ellen?
Vizualizáció egy jobb világért (vagy azért hogy találjunk más bolygót)?
Vagy meneküljön mindenki az önmegvalósításba és azon keresztül?
Vagy a környezetünkben tegyünk jót, s ezen kívül semmi esélyünk?
Mit tehetünk mi, elviekben megvilágosodás felé robogó mégis e világban élő emberek a pusztulás ellen?
Vizualizáció egy jobb világért (vagy azért hogy találjunk más bolygót)?
Vagy meneküljön mindenki az önmegvalósításba és azon keresztül?
Vagy a környezetünkben tegyünk jót, s ezen kívül semmi esélyünk?
Motan- Hozzászólások száma : 196
Attól tartok nincs menekvés. Az ember fejlődik, és a fejlődése új anyagok megjelenését hozza magával,ami megöli magát a természetet. Más részről ott van a természetünk, amely arra ösztökél bennünket, hogy mindennek fölébe emeljük magunkat.
igen, ez nekem is így tűnik. Ábrándok vannak arra, hogy elhagyjuk a Földet és belakjuk a gslaxist, de ez sem fog menni.
Talán egy felsőbb szférában, haladó szellemű lelkek tovább folytathatják együtt.
Talán egy felsőbb szférában, haladó szellemű lelkek tovább folytathatják együtt.
Motan- Hozzászólások száma : 196
Amíg nem változik meg a hozzáállásuk, és a tudomány, addig tök mindegy hová mennénk , mert a végeredmény ugyan ez volna.
Felmerült bennem egy gondolat. Ha időutazókká válhatnánk , és megváltoztatnánk a múltunk menetét, az vajon mindenki másra is kihatna, vagy csak a saját matrixunkra? Ha csak a saját világunkra, az azt jelentené, hogy ahány gondolkodó lélek, annyi univerzum volna.
Most is minden tettünkkel alakítjuk a világ menetét. És ez sok mindenki másra hatással van.
Igen többnyire így gondoljuk, biztosan így van , de jött ide egy gondolat. Képzeld el, hogy mind a ketten ugyan azt álmodjuk. Ugyan abban a világban élünk álmunkban és ugyan azokkal az álom alakokkal találkozunk. Sőt képzeld el, hogy több milliárdan tesszük ugyan ezt egy nagy nagy álomvilágban. És itt jön a csavar. Én azt álmodom, hogy leugrok egy szikláról, és kipruccanok. Lehet a te álmod arról szól, hogy én leugrok a szikláról, de van a lábamon egy gumipók, ami visszaránt a zuhanásból. Itt valamelyest egy időre eltávolodik a két álom egymástól, és talán mind a többi milliárdé hasonló események miatt. Mindenki a maga álmát alussza, csak nem vagyunk ezzel tisztában, ezért úgy gondoljuk egyetlen álom létezik csak, a miénk, vagyis mind a több milliárd tulajdonképpen a mi álmunkat alussza.
Én nem hiszek ebben. Szerintem ugyanabban az objektíven létező világban élünk. Azért lehet mégis azt mondani, hogy ahány ember, annyi világ, mert a belsőnk különbözőségei miatt másképpen éljük meg a történéseket. Mást tartunk kellemesnek, mást tartunk szörnyűnek, mást emel ki a figyelmünk. És mivel ebből a szempontból jogos azt mondani, hogy ahány ember, annyi világ, ezt a felületesen értelmezők felkapják, már nem így mondják tovább, azt mások félreértik, és kész a téves világnézet, számtalan hívővel.
Annyi de annyi esetben láttam már, hogy az ezós körökben unalomig hangoztatott tételek milyen valós transzcendens igazság félreértéséből származnak, ezért úgy gondolom, az is ilyen tévhit, hogy annyi objektíven létező világ van, ahány ember, vagy hogy nincsenek objektíven létező világok, csak mindenkinek a maga szubjektív valósága.
Be vagyunk zárva önmagunk személyiségébe, mindenki a magáéba, de ebből ki lehet szabadulni, és az a kinti világ valóságosabb. És egységesebb.
Azt mondod, mindenki a maga álmát álmodja. De azt nem veszed figyelembe, hogy az ezotéria is beszél a felébredés lehetőségéről.
Annyi de annyi esetben láttam már, hogy az ezós körökben unalomig hangoztatott tételek milyen valós transzcendens igazság félreértéséből származnak, ezért úgy gondolom, az is ilyen tévhit, hogy annyi objektíven létező világ van, ahány ember, vagy hogy nincsenek objektíven létező világok, csak mindenkinek a maga szubjektív valósága.
Be vagyunk zárva önmagunk személyiségébe, mindenki a magáéba, de ebből ki lehet szabadulni, és az a kinti világ valóságosabb. És egységesebb.
Azt mondod, mindenki a maga álmát álmodja. De azt nem veszed figyelembe, hogy az ezotéria is beszél a felébredés lehetőségéről.
A felébredés lehetősége talán pont azt jelentené, hogy ha észlelhetnénk más dimenziókat is, ha láthatnánk, hogy a világunk nem egyedi, és nem lineáris. Persze nem állítom, hogy ez így van, mert csak az elképzelésekből tudnék meríteni, még ha a tudósok magyarázatokkal is szolgálhatnak, bizonyíték ezekre még nincs , de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne valamikor , hogy bekövetkezzen.
De mitől lenne felébredés az, hogy a tudósok felfedeznek ezt-azt? Nem érzed, hogy a felébredés merőben más? Az valami olyan dolog, ami csak egyéni szinten, az egyes emberekben következhet be.
Egyes emberekben egyes szinteken következik be. De ami bekövetkezik, azt meg kell tudni valahogy magyarázni, mi is ez tulajdonképpen. Előbb utóbb mindent meg lehet mérni, előidézni, figyelemmel kísérni. A tudósok itt lépnek a képbe.
Belefutottam ebbe az idézetbe ma Az egység törvénye című könyvből (The Law of one) és gondoltam itt is megosztom.
'A tudatos beindítás igazi lehetősége nem a földi változások hatásköre, hanem a megtestesülések rangidősségi rendszerének eredményéé, mely a szüret idejére azokat helyezte testbe, akiknek legjobb esélyük van az élettapasztalatok felhasználására a begyűjthetővé váláshoz.' 33.12
Ez egy kiragadott részlet, de a lényeg, hogy Don (a kérdező) a növekvő katasztrófákról (természeti és ember által okozott) kérdezte Ré-t a mesterciklus vége felé.
Ré nem akart bele menni a részletekbe (sosem osztott meg végitélet típusú üzeneteket, csak olyat, amiből tanulhatunk).
Az idézet lényege, hogy azok, akik most élnek(1981-ben hangzottak el ezek az üzenetek), azok mindannyian a rangidősségi szerinti legjobb pozícióban voltak, hogy 'felébredjenek', döntésre jussanak ebben az életben.
Mi, akik itt vagyunk/voltunk/leszünk ezekben az időkben, a legtöbbet tudjuk kihozni az életünkből...mindkét irányba,negatív vagy pozitív irányba egyaránt.
Így felesleges pánikolni, hogy most felébredek vagy sem, New ages kifejezéssel élve, mert mindannyian 'vizsgaérettek' vagyunk.
Mégha ez innen nem is sokszor látszik.
Ha itt vagy, azért vagy itt mert megértél rá.
Minden ami veled történik azt a célt szolgálja, hogy fejlődj és dönts...ahogy tervezted is.
(Ezekről az üzenetekről részletesebben majd az ablakomban.)
'A tudatos beindítás igazi lehetősége nem a földi változások hatásköre, hanem a megtestesülések rangidősségi rendszerének eredményéé, mely a szüret idejére azokat helyezte testbe, akiknek legjobb esélyük van az élettapasztalatok felhasználására a begyűjthetővé váláshoz.' 33.12
Ez egy kiragadott részlet, de a lényeg, hogy Don (a kérdező) a növekvő katasztrófákról (természeti és ember által okozott) kérdezte Ré-t a mesterciklus vége felé.
Ré nem akart bele menni a részletekbe (sosem osztott meg végitélet típusú üzeneteket, csak olyat, amiből tanulhatunk).
Az idézet lényege, hogy azok, akik most élnek(1981-ben hangzottak el ezek az üzenetek), azok mindannyian a rangidősségi szerinti legjobb pozícióban voltak, hogy 'felébredjenek', döntésre jussanak ebben az életben.
Mi, akik itt vagyunk/voltunk/leszünk ezekben az időkben, a legtöbbet tudjuk kihozni az életünkből...mindkét irányba,negatív vagy pozitív irányba egyaránt.
Így felesleges pánikolni, hogy most felébredek vagy sem, New ages kifejezéssel élve, mert mindannyian 'vizsgaérettek' vagyunk.
Mégha ez innen nem is sokszor látszik.
Ha itt vagy, azért vagy itt mert megértél rá.
Minden ami veled történik azt a célt szolgálja, hogy fejlődj és dönts...ahogy tervezted is.
(Ezekről az üzenetekről részletesebben majd az ablakomban.)
Áprilia likes this post
DNS
“Az oroszok meglepő felfedezése sok "paranormális" jelenséget magyaráz... - Új felfedezések a DNS-ünkről
Az oroszok meglepő felfedezése sok "paranormális" jelenséget magyaráz... Orosz tudósok szavak és frekvenciák segítségével újraprogramozták az emberi DNS-t. A genetika végre megmagyarázta az olyan korábban rejtélyes jelenségeket, mint a tisztánlátás... intuíció... felépülés... a "természetfeletti" fény... Aura... és így tovább.
A felfedezést orosz tudósok tették, akik olyan DNS-területre mertek belépni, amelyet a nyugati kutatók nem tudtak felfedezni. A nyugati tudósok kutatásaikat DNS-ünk 10%-ára korlátozták, amely a fehérjék felépítéséért felelős rész. A DNS fennmaradó 90%-át genetikai "hulladéknak" tekintették.
Ellenkezőleg, egy orosz tudóscsoport Pjotr Garjajev biofizikus és molekuláris biológus vezetésével úgy döntött, hogy a DNS nagy része csak értékes információt tartalmazhat. Ennek a feltáratlan kontinensnek a rejtelmeinek feltárása érdekében nyelvészekkel és genetikusokkal közösen végeztek egy szokatlan vizsgálatot, melynek célja a vibráció és a szavak emberi DNS-re gyakorolt hatásának vizsgálata volt.
Teljesen váratlan dolgot fedeztek fel: az adatokat ugyanúgy tárolják a DNS-ünkben, mint a számítógép memóriájában. Továbbá kiderül, hogy genetikai kódunk az emberi nyelvhez nagyon közeli módon használja a nyelvtani és szintaktikai szabályokat! Azt is felfedezték, hogy még a DNS-bázispár szerkezetek is követik a nyelvtani és szintaxis szabályait. Úgy tűnik, minden emberi nyelvünk csak DNS-ünk verbalizációja.
Változtasd meg a DNS-t kimondott szavakkal és kifejezésekkel!
A legmeglepőbb felfedezés, amelyet egy tudóscsoport tett, az, hogy az élő emberi DNS módosítható és átrendezhető kimondott szavakkal és kifejezésekkel. A DNS szavakkal és kifejezésekkel történő megváltoztatásának kulcsa a megfelelő frekvencia használatában rejlik. A rádiófrekvenciák és a modulált fényfrekvenciák segítségével az oroszok képesek voltak befolyásolni a sejtek anyagcseréjét, és még a genetikai hibákat is korrigálni tudták. A frekvenciák és a nyelv használatával a csoport elképesztő eredményeket ért el. Például sikerült információmintákat átvinniük egyik DNS-készletből a másikba. Végül még sejteket is át tudtak programozni egy másik genomra, szike nélkül, egyetlen vágás nélkül, békaembriókat alakítottak szalamandra embriókká.
Orosz tudósok munkája tudományos magyarázatot ad arra, hogy a szuggesztió és a hipnózis miért van olyan erős hatással az emberekre. A DNS-ünk természetesen úgy van programozva, hogy "reagáljon" a szavakra. Az ezoterikusok és a spirituális vezetők ezt mindig is tudták. A szuggesztió és a "gondolkodó energia" minden formája nagyrészt ezen a jelenségen alapul.
Az orosz tudósok által végzett tanulmány azt is segít megmagyarázni, hogy ezek a titokzatos módszerek miért nem működnek egyformán jól mindenki számára, aki használja őket. Mivel a DNS-sel való jó „kommunikációhoz” megfelelő frekvencia szükséges, a fejlett belső folyamatokkal rendelkező emberek jobban képesek tudatosan „kommunikációs” csatornát létrehozni a DNS-sel.
A fejlett tudatú embereknek kevesebb eszközre lesz szükségük (rádió- vagy fényfrekvenciák használatához). A tudósok úgy vélik, hogy a tudat fejlődésével az emberek képesek lesznek eredményeket elérni pusztán szavaik és gondolataik használatával.
DNS és intuíció: hogyan működik az intuíció, és miért használhatják most az emberek.
Orosz tudósok felfedezték az intuíció – vagy más néven a „hiperkommunikáció” – genetikai alapját is. A hiperkommunikáció olyan helyzet leírására szolgál, amikor egy személy hirtelen külső forrásból kap információt, nem pedig személyes tudásbázisából. Manapság ez a jelenség egyre ritkább. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a hiperkommunikációt gátló három fő tényező (feszültség, szorongás és agyi hiperaktivitás) rendkívül általánossá vált.Egyes élőlények, például a hangyák számára a hiperkommunikáció szorosan „beszőtt” mindennapi létükbe.
Tudtad, hogy amikor a hangyák "királynőjét" fizikailag eltávolítják a kolóniáról, "alanyai" a tervek szerint tovább dolgoznak és építenek? Ha azonban megölik, minden munka azonnal leáll. Nyilvánvaló, hogy amíg a hangyák "királynője" él, hiperkommunikáción keresztül hozzáfér a kolóniája tagjainak tudatához.
Most, hogy az orosz tudósok felfedezték a hiperkommunikáció biológiai alapjait, az emberek valószínűleg képesek lesznek pótolni az elveszett készségeket, és újra megtanulhatják, hogyan használják azt. A tudósok felfedezték, hogy a DNS-ünk képes létrehozni az úgynevezett "mágneses féreglyukakat". Ezek a "féreglyukak" a majdnem kihalt csillagokat alkotó hidak miniatűr változatai (ezeket Einstein-Rosen hídnak hívják).
Az Einstein-Rosen hidak az univerzum különböző régióit kötik össze, és lehetővé teszik az információk téren és időn túli továbbítását. Ha ezeket a kapcsolatokat tudatosan aktiválni és kezelni tudnánk, akkor DNS-ünk segítségével információkat továbbíthatunk és fogadhatunk az univerzum adathálózatából. Megkereshetnénk a hálózat többi tagját is.
Az orosz tudósok és kutatók eredményei annyira forradalmiak, hogy egyszerűen lehetetlen elhinni. Jelenleg már vannak elszigetelt példáink arra, hogy bizonyos módszereket, legalábbis bizonyos mértékig használnak az emberek. Például azok, akik a gyógyításban vagy a telepátiában jeleskednek. Számos tudós szerint, akik aktívan érdeklődnek az orosz DNS-kutatás iránt, ezeknek a vizsgálatoknak az eredményei a Földünkön, a Napunkon és a Galaxisunkban végbemenő fontos változásokat tükrözik. Ezek a változások olyan módon érintik az emberi DNS-t és az emberi tudat fejlődését, hogy csak a távoli jövőben érthetjük meg teljesen.”
(forrás: Russia Vedic Group, Oroszország).
https://t.me/leurplan
“Az oroszok meglepő felfedezése sok "paranormális" jelenséget magyaráz... - Új felfedezések a DNS-ünkről
Az oroszok meglepő felfedezése sok "paranormális" jelenséget magyaráz... Orosz tudósok szavak és frekvenciák segítségével újraprogramozták az emberi DNS-t. A genetika végre megmagyarázta az olyan korábban rejtélyes jelenségeket, mint a tisztánlátás... intuíció... felépülés... a "természetfeletti" fény... Aura... és így tovább.
A felfedezést orosz tudósok tették, akik olyan DNS-területre mertek belépni, amelyet a nyugati kutatók nem tudtak felfedezni. A nyugati tudósok kutatásaikat DNS-ünk 10%-ára korlátozták, amely a fehérjék felépítéséért felelős rész. A DNS fennmaradó 90%-át genetikai "hulladéknak" tekintették.
Ellenkezőleg, egy orosz tudóscsoport Pjotr Garjajev biofizikus és molekuláris biológus vezetésével úgy döntött, hogy a DNS nagy része csak értékes információt tartalmazhat. Ennek a feltáratlan kontinensnek a rejtelmeinek feltárása érdekében nyelvészekkel és genetikusokkal közösen végeztek egy szokatlan vizsgálatot, melynek célja a vibráció és a szavak emberi DNS-re gyakorolt hatásának vizsgálata volt.
Teljesen váratlan dolgot fedeztek fel: az adatokat ugyanúgy tárolják a DNS-ünkben, mint a számítógép memóriájában. Továbbá kiderül, hogy genetikai kódunk az emberi nyelvhez nagyon közeli módon használja a nyelvtani és szintaktikai szabályokat! Azt is felfedezték, hogy még a DNS-bázispár szerkezetek is követik a nyelvtani és szintaxis szabályait. Úgy tűnik, minden emberi nyelvünk csak DNS-ünk verbalizációja.
Változtasd meg a DNS-t kimondott szavakkal és kifejezésekkel!
A legmeglepőbb felfedezés, amelyet egy tudóscsoport tett, az, hogy az élő emberi DNS módosítható és átrendezhető kimondott szavakkal és kifejezésekkel. A DNS szavakkal és kifejezésekkel történő megváltoztatásának kulcsa a megfelelő frekvencia használatában rejlik. A rádiófrekvenciák és a modulált fényfrekvenciák segítségével az oroszok képesek voltak befolyásolni a sejtek anyagcseréjét, és még a genetikai hibákat is korrigálni tudták. A frekvenciák és a nyelv használatával a csoport elképesztő eredményeket ért el. Például sikerült információmintákat átvinniük egyik DNS-készletből a másikba. Végül még sejteket is át tudtak programozni egy másik genomra, szike nélkül, egyetlen vágás nélkül, békaembriókat alakítottak szalamandra embriókká.
Orosz tudósok munkája tudományos magyarázatot ad arra, hogy a szuggesztió és a hipnózis miért van olyan erős hatással az emberekre. A DNS-ünk természetesen úgy van programozva, hogy "reagáljon" a szavakra. Az ezoterikusok és a spirituális vezetők ezt mindig is tudták. A szuggesztió és a "gondolkodó energia" minden formája nagyrészt ezen a jelenségen alapul.
Az orosz tudósok által végzett tanulmány azt is segít megmagyarázni, hogy ezek a titokzatos módszerek miért nem működnek egyformán jól mindenki számára, aki használja őket. Mivel a DNS-sel való jó „kommunikációhoz” megfelelő frekvencia szükséges, a fejlett belső folyamatokkal rendelkező emberek jobban képesek tudatosan „kommunikációs” csatornát létrehozni a DNS-sel.
A fejlett tudatú embereknek kevesebb eszközre lesz szükségük (rádió- vagy fényfrekvenciák használatához). A tudósok úgy vélik, hogy a tudat fejlődésével az emberek képesek lesznek eredményeket elérni pusztán szavaik és gondolataik használatával.
DNS és intuíció: hogyan működik az intuíció, és miért használhatják most az emberek.
Orosz tudósok felfedezték az intuíció – vagy más néven a „hiperkommunikáció” – genetikai alapját is. A hiperkommunikáció olyan helyzet leírására szolgál, amikor egy személy hirtelen külső forrásból kap információt, nem pedig személyes tudásbázisából. Manapság ez a jelenség egyre ritkább. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a hiperkommunikációt gátló három fő tényező (feszültség, szorongás és agyi hiperaktivitás) rendkívül általánossá vált.Egyes élőlények, például a hangyák számára a hiperkommunikáció szorosan „beszőtt” mindennapi létükbe.
Tudtad, hogy amikor a hangyák "királynőjét" fizikailag eltávolítják a kolóniáról, "alanyai" a tervek szerint tovább dolgoznak és építenek? Ha azonban megölik, minden munka azonnal leáll. Nyilvánvaló, hogy amíg a hangyák "királynője" él, hiperkommunikáción keresztül hozzáfér a kolóniája tagjainak tudatához.
Most, hogy az orosz tudósok felfedezték a hiperkommunikáció biológiai alapjait, az emberek valószínűleg képesek lesznek pótolni az elveszett készségeket, és újra megtanulhatják, hogyan használják azt. A tudósok felfedezték, hogy a DNS-ünk képes létrehozni az úgynevezett "mágneses féreglyukakat". Ezek a "féreglyukak" a majdnem kihalt csillagokat alkotó hidak miniatűr változatai (ezeket Einstein-Rosen hídnak hívják).
Az Einstein-Rosen hidak az univerzum különböző régióit kötik össze, és lehetővé teszik az információk téren és időn túli továbbítását. Ha ezeket a kapcsolatokat tudatosan aktiválni és kezelni tudnánk, akkor DNS-ünk segítségével információkat továbbíthatunk és fogadhatunk az univerzum adathálózatából. Megkereshetnénk a hálózat többi tagját is.
Az orosz tudósok és kutatók eredményei annyira forradalmiak, hogy egyszerűen lehetetlen elhinni. Jelenleg már vannak elszigetelt példáink arra, hogy bizonyos módszereket, legalábbis bizonyos mértékig használnak az emberek. Például azok, akik a gyógyításban vagy a telepátiában jeleskednek. Számos tudós szerint, akik aktívan érdeklődnek az orosz DNS-kutatás iránt, ezeknek a vizsgálatoknak az eredményei a Földünkön, a Napunkon és a Galaxisunkban végbemenő fontos változásokat tükrözik. Ezek a változások olyan módon érintik az emberi DNS-t és az emberi tudat fejlődését, hogy csak a távoli jövőben érthetjük meg teljesen.”
(forrás: Russia Vedic Group, Oroszország).
https://t.me/leurplan
'Úgy tűnik, minden emberi nyelvünk csak DNS-ünk verbalizációja.'
Ez a mondat nagyon tetszett.
Veszna írta:'Úgy tűnik, minden emberi nyelvünk csak DNS-ünk verbalizációja.'
Hát nekem egyáltalán nem tetszik. Meg az egész cikk sem.
A pusztulásba vezető út az, ha a transzcendenst le akarjuk rántani a sárba. Minden szelleminek a tagadása az, ha azt akarjuk elhitetni, azt a hitet akarjuk elterjeszteni, hogy szeĺlem, lélek, tudat feletti (a nyelv is az) az anyag (itt: DNS) terméke.
A spiritualizmus iránt fogékony, de nem elég éber emberek tömegeit lehet félrevezetni az olyan irományokkal, amik azt bizonygatják, hogy a szeĺlemi világ dolgai megmagyarázhatók a fizikai világ törvényeivel, rezgésszintekkel, stb-vel. Ez materialista spiritualizmus, vagyis a materializmus ravaszul álcázott formája, azaz tagadja Isten létét, minden felsőbb szellemi birodalom, magasabbrendű szellemi lények létét. Az ezekre irányuló tekintetet eltéríti a halott anyagi világ felé.
Arról nem is beszélve, hogy ordít a cikkről, hogy kamu.
De mégis jó, hogy ide hoztad, mert így alkamam nyílt óvatosságra inteni mindenkit, hogy legyenek résen, ne csábítson el senkit egy tetszetősnek látszó elmélet. Kis elgondolkodással mögé lehet látni, hogy a leírtak mit is jelentenek valójában, a felszíni állításain túl.
Nem tudom, hogy a szerencsétlen egyetlen mondatomban mi nem tetszett annyira, hogy egy egész vélemény cikket írtál, de örülök, hogy legalább itt vagy.
Nem tudom, hogy a szerencsétlen egyetlen mondatomban mi nem tetszett annyira, hogy egy egész vélemény cikket írtál, de örülök, hogy legalább itt vagy.
Efi likes this post
Továbbra is tetszik az a gondolat, hogy valaki úgy látja,hogy ahogy bent úgy kint HT után szabadon.
Vagyis a külső világunk a belső egyedi világunk tükörképe (szándékosan nem használtam nagy szavakat, mint vibráció, rezgésszint).
Az, hogy ezek után, hogy halad tovább a gondolkodásban, az az ő döntése, az ő felelőssége, az ő polarizáltsága fogja eldönteni.
Nincs kit megmenteni.
Egyetlen ember sem tehetetlen szűzlány, aki itt és most él.
Mindannyian egy halhatatlan lélek ideiglenes emberi formában.
3-4 éves korunktól elszámoltathatóak vagyunk spirituálisan, onnantól tisztában vagyunk a jó és rossz alap fogalmával. Az, hogy ezt 'odafenn' mégsem veszik végszónak, és nem löknek egy kellemetlen (igen, vannak ennél sokkal kellemetlenebb helyek is) helyre, az a 'rendszer' végtelen türelméből és jóságából fakad. A legvéksőkig hagyják, hogy mint egyén elmenjünk, egészen a falig, mindkét úton.
Máskülönben nincs olyan hogy transzcendes és/vagy materiális.
Mert minden transzcendes. Minden isteni. Az anyag is isten.
Nincs olyan, ami nem isten része.
Ha egy kicsit lenyugodtál, bocsáss meg, de a szavak amiket használsz arra engednek következtetni, hogy indulatos vagy, akkor próbáld meg ezt az egy mondatot, amit idéztem, más szemmel látni.
(Őszintén már nem emlékszem a cikkre
.)
Vagyis a külső világunk a belső egyedi világunk tükörképe (szándékosan nem használtam nagy szavakat, mint vibráció, rezgésszint).
Az, hogy ezek után, hogy halad tovább a gondolkodásban, az az ő döntése, az ő felelőssége, az ő polarizáltsága fogja eldönteni.
Nincs kit megmenteni.
Egyetlen ember sem tehetetlen szűzlány, aki itt és most él.
Mindannyian egy halhatatlan lélek ideiglenes emberi formában.
3-4 éves korunktól elszámoltathatóak vagyunk spirituálisan, onnantól tisztában vagyunk a jó és rossz alap fogalmával. Az, hogy ezt 'odafenn' mégsem veszik végszónak, és nem löknek egy kellemetlen (igen, vannak ennél sokkal kellemetlenebb helyek is) helyre, az a 'rendszer' végtelen türelméből és jóságából fakad. A legvéksőkig hagyják, hogy mint egyén elmenjünk, egészen a falig, mindkét úton.
Máskülönben nincs olyan hogy transzcendes és/vagy materiális.
Mert minden transzcendes. Minden isteni. Az anyag is isten.
Nincs olyan, ami nem isten része.
Ha egy kicsit lenyugodtál, bocsáss meg, de a szavak amiket használsz arra engednek következtetni, hogy indulatos vagy, akkor próbáld meg ezt az egy mondatot, amit idéztem, más szemmel látni.
(Őszintén már nem emlékszem a cikkre
.)
fortis likes this post
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/10/a-tortenelem-elhallgatott-fejezete.html?m=1
Azt hiszem nekem választ ad a kérdésre a Stanfordi/Zimbardo félek börtönkisérlet.
Azt hiszem nekem választ ad a kérdésre a Stanfordi/Zimbardo félek börtönkisérlet.
Veszna írta:Azt hiszem nekem választ ad a kérdésre a Stanfordi/Zimbardo félek börtönkisérlet.
A börtönkísérletről - pedig még film is készült róla - bebizonyosodott, hogy csalás. Meghamisították a történteket, hogy a kísérletvezető koncepciója nyerjen igazolást.
Már nem tudom, hol olvastam a szakirodalomban a cáfolatot.
Kétségtelen, hogy vannak nagyon gonosz emberek. Azt is hiszem, hogy mindannyiunkban minden gonoszság ott van. Csak azt vonom kétségbe, hogy senki nem tud semmin úrrá lenni, akárhogy is alakulnak a körülmények.
Jó tudni, ennyire mélyen nem mentem utánna ennek a kisérletnek.
Csak egy gondolatkisérlet.
Képzeld magad elé a hajléktalanokat az utcán télen.
Vagy egy erős cigány férfi üti a feleségét a buszmegállóban.
Egyetértek abban, hogy nem lehet általánosságban beszélni, de én úgy látom hogy a társadalom el van zsibbadva erkölcsileg.
Csak egy gondolatkisérlet.
Képzeld magad elé a hajléktalanokat az utcán télen.
Vagy egy erős cigány férfi üti a feleségét a buszmegállóban.
Egyetértek abban, hogy nem lehet általánosságban beszélni, de én úgy látom hogy a társadalom el van zsibbadva erkölcsileg.
Azt hiszem az emberi természet ilyen.Nem tudom melyik rész lehet az, ami ilyenné tesz minket.
7 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.