Bölcseletek
+4
Áprilia
Efi
Mayra1
Lea.
8 posters
5 / 5 oldal
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bölcseletek
Én pl. Rengeteget köszönhetek az apai nagyapámnak,akivel igen feszült volt a kapcsolatom.Motan írta:ha két ilyen ellentétes személyiségű ember kerül össze, akkor annak az az oka, hogy tanulniuk kell egymástól. sokat.
pl előző főnököm egy végletekig preciz, szigorú, kritikus alkat és volt köztünk konfliktus. én utáltam a kíméletlen, sokszor "kegyetlen" kritikáit, ő meg bennnem azt hogy néha olyan "lebegő", àlmodozó vagyok.
Tanultam tőle: pontosságot, fegyelmet, egyenességet, szigorú precízséget. ő meg tőlem azt, hogy az emberi tényezőt is bele lehet vinni a munkába, kicsit "puhítottam"
De a közös tényező a szétszórtság volt. Szerintem magára ismert bennem mert ezt magában is felismerte de soha nem ismerte el a többiek előtt
Rettentő precíz volt, pl. Porszívózni is párhuzamos vonalakkal kellett nála... Én meg egy szeleburdi kiscsaj voltam. Hhhuuu... Akkor nagyon utáltam. Amikor meghalt, a temetésére sem tudtam elmenni, olyan traumákat okozott.
És most?
Beépítettem magamba azt, ami ellen lázadtam. Precíz vagyok, pontos.
Hogy ő mit tanult tőlem? Sztem semmit. Bár az én keménykezű és szívű nagyapám egyszer már nagyobb koromban bocsánatot kért tőlem. Talán ennyi. Ki tudja mi zajlott a fejében?
Re: Bölcseletek
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.