Könyvajánló
+9
Efi
fortis
ionon
Blueeye
Lea.
Mayra1
Rhea Sylvia
nofertiti
Nilka
13 posters
10 / 10 oldal
10 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Könyvajánló
Azt írja, le is tölthető. Honnan tölthető le?
https://annas-archive.org/search?lang=hu&content=&ext=&sort=&q=Joseph+CampbellÁprilia írta:Azt írja, le is tölthető. Honnan tölthető le?
A kereső sáv felett megtalálod a nyelvi beállítást, ha egyszer már rányomtál a keres gombra. De ha minden igaz, azt a linket töltöttem be, ami a magyar könyveket dobja fel.
Veszna írta:[size=41]„Csak akkor találjuk meg az élet kincseit, ha leereszkedünk a szakadék legmélyére. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni.” – Joseph Campbell[/size]
[size=41]
[/size]
[size=40]1949-es megjelenése óta Az ezerarcú hős olvasók millióira hatott azáltal, hogy egyesítette a modern pszichológia meglátásait Joseph Campbell forradalmian új összehasonlító mitológiájával. Campbell felvázolja a hős utazását, a kaland és az átalakulás univerzális motívumát, amely gyakorlatilag a világ összes mitikus hagyományát átszövi. Ezek a mitikus történetek az élet nagy kérdéseiről elsöprő erővel, archaikus képekkel, archetípusokkal és egységes szimbólumokkal közvetítik a halandó emberek számára a létezés igazságát és összefüggéseit. Harcosok, királyok, hősök és istenek - a mesék, mítoszok és legendák mélyén, a múlt és a jelen, álom és valóság határán örök küzdelemben néznek szembe egymással a jó és a rossz, a fény és a sötétség, az élet és a halál párharcában. A világunk maga a történet, amelyben mindannyian akaratlanul a hős útját járjuk. Emberként ezerszer is szeretjük átélni a hős kalandját, amint útra kel, küzd, meghal, feltámad és visszatér közénk, elhozva az élet vizét, fellebbentve a fátylat a halhatatlanság titkáról.[/size]
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki még nem olvasta és Földi embernek tartja magát
Egyrészt egy nagyon könnyű olvasmány, mert rólunk szól, emberekről, a meséinkről-mítoszainkról, másrészt résen kell lenni, mert a könyv "játékosan" de kulcsfontosságú információkat ad át. Én nagyon gyorsan olvasok, de ezt a könyvet 1, 5 hónapig tartott elolvasni. Szükség volt erre az időre, hogy meglássam az összefüggéseket, engedjem a szerzőnek, hogy kirángasson az illúzióvilágomból.
Ez az igazi Alice Csodaországban.
Azt hiszed, hogy egy kis mitológiát fogsz olvasni, de a könyv után rájössz, hogy a piros kapszulát vetted be és már nem tudsz ugyanúgy nézni a világra többé.
(A könyvnek borsos ára van, de le is tölthető.)
Ezt a videó most találtam Joseph Campbell munkájáról, magyar felirattal.
Áprilia likes this post
Veszna írta:https://annas-archive.org/search?lang=hu&content=&ext=&sort=&q=Joseph+CampbellÁprilia írta:Azt írja, le is tölthető. Honnan tölthető le?
A kereső sáv felett megtalálod a nyelvi beállítást, ha egyszer már rányomtál a keres gombra. De ha minden igaz, azt a linket töltöttem be, ami a magyar könyveket dobja fel.
Veszna ezt telegramon át tudnád küldeni nekem? Nem megy nekem telóról ez a letöltögetés.
Áprilia írta:Veszna írta:https://annas-archive.org/search?lang=hu&content=&ext=&sort=&q=Joseph+CampbellÁprilia írta:Azt írja, le is tölthető. Honnan tölthető le?
Veszna ezt telegramon át tudnád küldeni nekem? Nem megy nekem telóról ez a letöltögetés.
Tegnap már átküldtem
Áprilia likes this post
Áprilia likes this post
Igen, szuper volt, mindig az. A tűzőnap olyankor fel sem tűnik, csak szomjas vagyok (ami normál körülmények közt nem jellemző rám). Szóval nagyon sok jó élettani hatása van a kertészkedésnek, én imádom. Nagyon fel tudok töltődni tőle, rengeteg energiát ad (a tegnapi tudatos álom se lett volna, ha nincs energia).
A melóban ülőmunkám van és teljesen lemerít ott a mérgező környezet is. Most szabadságon vagyok és nagyon élvezem a fizikai munkát itt vidéken, ráadásul az általam annyira kedvelt, dédapai háznál. Ég és föld az energia szintem.
A melóban ülőmunkám van és teljesen lemerít ott a mérgező környezet is. Most szabadságon vagyok és nagyon élvezem a fizikai munkát itt vidéken, ráadásul az általam annyira kedvelt, dédapai háznál. Ég és föld az energia szintem.
Áprilia írta:Igen, szuper volt, mindig az. A tűzőnap olyankor fel sem tűnik, csak szomjas vagyok (ami normál körülmények közt nem jellemző rám). Szóval nagyon sok jó élettani hatása van a kertészkedésnek, én imádom. Nagyon fel tudok töltődni tőle, rengeteg energiát ad (a tegnapi tudatos álom se lett volna, ha nincs energia).
Nem csodálom, hogy így érzel - én is így vagyok vele. Az anyatermészet a legerősebb töltőállomás. Bár nekünk nincs kértünk, de ha tehetem szoktam mezítláb sétálni a parkokban.
Áprilia likes this post
Veszna ezt a bejegyzést jelentette, mint reklámot.Áprilia írta:Igen, szuper volt, mindig az. A tűzőnap olyankor fel sem tűnik, csak szomjas vagyok (ami normál körülmények közt nem jellemző rám). Szóval nagyon sok jó élettani hatása van ....
Efi írta:Veszna ezt a bejegyzést jelentette, mint reklámot.Áprilia írta:Igen, szuper volt, mindig az. A tűzőnap olyankor fel sem tűnik, csak szomjas vagyok (ami normál körülmények közt nem jellemző rám). Szóval nagyon sok jó élettani hatása van ....
Azt sem tudom, hol kell jelentenem ha szeretném...
Valami zavar volt az erőben. Már nincs a jelentések között.
Veszna írta:Áprilia írta:Veszna írta:
https://annas-archive.org/search?lang=hu&content=&ext=&sort=&q=Joseph+Campbell
Tegnap már átküldtem
Micsoda Szinkronicitás, a férjem pont megvette magának és ezt olvassa!
Áprilia írta:Veszna írta:Áprilia írta:
Tegnap már átküldtem
Micsoda Szinkronicitás, a férjem pont megvette magának és ezt olvassa!
Szinkronicitás, ahogy mi nevezzük a morfogenetikus mező működését.
Ebben az esetben nagyon nyilvánvaló, a te érdeklődésed a könyv iránt találkozott az ő nyitottságával, szavak nélkül.
Áprilia likes this post
Vadim Zeland - Reality transurfing
A magyar cím valami nagyon 'new ages', Válaszd ki magad a sorsodat!, és ha nem tudom, hogy miről szól a könyv, biztos nem kezdem el olvasni, csak a magyar cím alapján.
Az író egy orosz misztikus, filozófus, akinek a magánéletéről sokat nem tudunk, mert nagyon védi azt. Elmondása szerint kezdetben kvantumfizikával foglalkozó fizikus, majd számítástechnikusként dolgozott.
Kidolgozott egy mentális/metafizikai technikát, amivel felül lehet kerekedni az 'automata' materiális világ mechanizmusán.
Nagyon meglepett, hogy az ő általa 'ingáknak' nevezett konstrukció mennyire hasonlít a 'programokra' - rá, ahogy én nevezem a materiális világ automatizmusát.
Itt egy idézet a könyv elejéről:
Az író egy orosz misztikus, filozófus, akinek a magánéletéről sokat nem tudunk, mert nagyon védi azt. Elmondása szerint kezdetben kvantumfizikával foglalkozó fizikus, majd számítástechnikusként dolgozott.
Kidolgozott egy mentális/metafizikai technikát, amivel felül lehet kerekedni az 'automata' materiális világ mechanizmusán.
Nagyon meglepett, hogy az ő általa 'ingáknak' nevezett konstrukció mennyire hasonlít a 'programokra' - rá, ahogy én nevezem a materiális világ automatizmusát.
Itt egy idézet a könyv elejéről:
Áprilia likes this post
...még mindig Vadim Zeland...
...azt tenném még hozzá, hogy vannak amolyan 'beépített' ingák/programok a világunkban, mint család, mindenféle személyiség típusok, alá-fölé rendeltségi viszonyok, féltékenység....ezeket csak random hoztam fel példaként. Mivel saját magunk társteremtők vagyunk, napról napra újabb ingákat/programokat alkotunk, lmbtq+, klímaváltozás stb...ezeket energiával halmozzuk el, majd az egész jelenség önálló életre kel, és tudati szintünknek és polaritásunknak megfelelően 'szolgáljuk' ezeket a mesterséges rendszereket.
Hmmm...most hirtelen az jutott eszembe, hogy valami ilyesmiről beszélhettek a régi időkben, amikor Egregorokat emlegettek.
fortis and Áprilia like this post
A “beépített ingák” a baj szerintem….
Veszna ehhez a könyvhöz linket tudsz küldeni?
Áprilia írta:A “beépített ingák” a baj szerintem….
https://gutenberg-galaxis.hu/uzleti-konyvek/celok-celkituzes/
Innen ingyenesen letölthető, djvu-ban van, ha a szükséges vannak nagyon jó ingyenes online webhelyek, ahol átalakítják olyan formátumban ahogy szeretnéd.
Ha nem sikerül, át tudom küldeni PDF-ben. (És olyan 30.oldaltól kezdődik a tényleges tartalom.)
Valóban...s látszólag egyre több beépített 'inga' van...
Áprilia likes this post
Ha már megemlítettük, legyen itt egy emlékeztető a Mennyei prófécia című könyvről is.
Bemásolom ide a 12 felismerést.
1. Az első felismerés:
A sorsszerűség felismerése és a kritikus tömeg
Az ember felismeri, hogy az élete tele van misztikus történésekkel, egybeesésekkel, nem véletlen„véletlenekkel”, szinkronicitásokkal, és ezeken alapuló emberi találkozásokkal, melyek sorsszerűek.
Mintha egy láthatatlan rendező rendezné az eseményeket és a találkozásokat az életünkben.Ezzel kezdetét veszi egy új,spirituális ébredés az emberiségben, melyet egy kritikus tömeg gerjeszt. –Ők azok az emberek, akik az életüket egy spirituális kibontakozásnak, fejlődésnek tapasztalják, egyolyan utazásnak, amelyet misztikus egybeesések vezérelnek.
2. A második felismerés:
az univerzum természetének felismerése, é a megnyúlt jelen
Ahogy egyre többen felébredünk erre a misztikus valóságra, egy teljesen új világnézetet alakítunk ki – a világot mint energiamezőt, és mint szent létező kezdjük kezelni. Felfedezzük az élet igazi célját ezen a bolygón, és a világ és az univerzum valódi természetét. Ezzel a világnézettel cseréljük fel azt a közel 500 éves világnézetet, amely kizárólag a túlélésre és a technológiailag biztosított kényelemre épített.
3. A harmadik felismerés:
az energialátás kifejlődik
Elkezdjük fizikailag látni és megérteni az isteni energiát, energiamezőt magunk körül, s felfedezzük,hogy körülöttünk minden anyagi dolog innen ered, és ebből áll. Meglátjuk, hogy nem egy anyagi univerzumban élünk, hanem a dinamikus energia világában. Érzékelni tudjuk ezt az energiamezőt, pl.látjuk az aurát, s annak eseményeit, vagy intuitíven érezzük mindezt.
4. A negyedik felismerés:
harc a hatalomért, hogy energiát szerezzünk
Az energiát látva felismerjük, hogy ez emberek elvágják magukat ettől a spirituális forrásuktól, azenergiától. Az ember ettől gyengének érzi magát és sose érzi magát igazán biztonságban. Ezt a bizonytalanságot és energiahiányt másokból próbálja pótolni: elkezdi a másik embert dominálni, így szerezve energiát. Ez a küzdelem a dominanciáért az oka minden emberi konfliktusnak. Amikor sikerül másokon uralkodni, akkor átmenetileg erősnek érezzük magunkat, de azon az áron, hogy a másik ember elgyengül és gyakran vissza is vág. A szűkös emberi energiáért való versengés az oka minden konfliktusnak az emberek között.
5. Az ötödik felismerés: a
misztikus megtapasztalás – a harc vége
A bizonytalanság és az erőszak akkor ér véget bennünk, amikor kifejlesszük a személyes visszakapcsolódásunkat az isteni energiához, a forráshoz. Ez egy olyan spirituális élmény, melyről minden nagy hagyomány misztikusa beszámol a Földön. Ez a misztikus megtapasztalás és átalakulás élménye, ami végtelen mennyiségű energiával és szeretettel tölt el minket. Ez a szépség és öröm sosem tapasztalt élményét adja, és a Magasabb-Én Tudatosságának állapotába helyez minket. Ennek az élménynek jellegzetes velejárói vannak, például a könnyűség, a lebegés, és a fényesség érzése. Ha ezek jelen vannak, az élmény valós, ha nem, akkor csak tettetett.
6. A hatodik felismerés –
felismerjük a játszmáinkat, és a küldetésünket, a múltunk megtisztítása
Ezen megtapasztalás során elengedjük a saját kontrollálási mintáinkat, és felfedezzük a küldetésünket,a specifikus igazságot. Ekkor felismerjük, hogy azért vagyunk itt, hogy az emberiséget segítsük ezen új valóságszintre való átalakulásában. Amikor kiesünk a kapcsolatból- általában stresszes helyzetek hatására -, akkor ismerjük fel, hogy mi magunk hogyan lopunk energiát másoktól. Amikor a manipulációinkat tudatosítjuk, akkor a kapcsolatunk egyre gyakoribbá és állandóbbá válik a spirituálisvalósággal, és felismerjük a saját utunkat az életben, a küldetésünket, ahogy mi specifikusan tudunk hozzájárulni a világhoz.
7. A hetedik felismerés –
az áramlással haladunk
Amikor próbáljuk beteljesíteni küldetésünket, felfedezzük a belső intuíciónkat, mely megmutatja hová menjünk, mit csináljunk. Ha ráállunk a dolgok pozitív értelmezésére, akkor a véletlen egybeesésekáramlásába lépünk, mely megnyitja a kaput a küldetésünk beteljesítéséhez. A személyes küldetésünk felismerése megszaporítja a misztikus egybeeséseket és a jeleket utunkon,egyre inkább vezetve vagyunk a sorsunk beteljesítése felé. Kérdések merülnek fel bennünk, majd álmok, bevillanó képek, nappali álmodozások vezetnek a válaszokhoz, melyekkel gyakran szinkronisztikusan egybeesnek más emberek éppen jókor elhangzó bölcs kijelentésivel.
8. A nyolcadik felismerés –
egymás felemelése és a személyközi etika
Ha közülünk elegen lépnek be ebbe az evolúciós áramlatba, és folyton-folyvást a Magasabb Énenergiáját adják át azoknak akikkel csak találkoznak, akkor egy új kultúrát hoznak létre, ahol a testükegyre magasabb és magasabb energetikai és észlelés állapotokba jut.Ha felemelünk egy embert, aki az életünkbe lép, akkor a saját jeleinket, útmutató „véletlen” egybeeséseink számát is növeljük. Ha energiát adunk, a sajátunk is megsokszorozódik és nő. Ügyelni kell arra ezen a ponton (is), hogy ne veszítsük el a kapcsolatunkat az istenivel el a romantikus kapcsolatokban. Mások felemelése különösen hatékony csoportokban, ahol mindenki érzi a másikenergiáit. Gyerekekkel különösen fontos ezt végezni, hogy a korai szakaszban kialakuljon a biztonságérzése és a megfelelő növekedése. Ha mások arcában meglátjuk a szépet, azzal felemeljükőket a saját felsőbb énjükbe, és elősegítjük, hogy meghallják a szinkronicitásos üzeneteket.
9. Kilencedik felismerés:
a spirituális kultúra felemelkedése
A spiritualitás ezen ösvényén haladva beteljesítjük az ősrobbanás óta tartó evolúció igazi, belsőértelmét és célját: a túlélés technológiai kérdései teljesen automatizálttá válnak, és az emberek mindenenergiájukat a szinkronisztikus áramlásban való fejlődésre és felemelkedése tudják használni. Igy addigemeljük és energetizáljuk a testünket, amíg a testünk és lényünk egy egész magas spirituális állapotba jut. Itt a létezés legmagasabb dimenziója, a mennyország láthatóvá válik, az ember oda fog jutni a testiéletében. A két dimenzió összeér és eggyé válik. Igy az ember meghaladja az élet-halál körforgását.
10. Tizedik felismerés:
a vízió megtartása
Felismerjük, hogy ez emberi történelem során mindig voltak olyan emberek, aki átélve az ilyenspirituális élményeket, felismerték ezen igazságokat, és azon dolgoztak, hogy élt valósággá tegyékmindezt a Földön. Megértjük, hogy a spirituális felemelkedés víziója nem magánügyünk, hanem sokandolgozunk ezen, egy közös feladat. Rájövünk, hogy nap mint nap tennünk kell a vízió fenntartásáértpéldául mindennapos imádkozás segítségével.
11. Felismerés: a vízió megtartásának módja, kiterjedt imamezők
Ez a vízió megtartásának pontos módszere. Évezredek óta minden spirituális hagyomány leírta afókuszált tudat teremtő erejének hatalmát. A hit ereje, a pozitív gondolkodással és az ima erejévelegyütt hatalmas dolgokra képes. A vízió megtartásának a módszere, hogy együtt imádkozunkkiterjesztve ezzel az egyéni megnövekedett spirituális szándék-energiamezőket a többiekére, ígylétrehozva hatalmas hatásokat. A lényeg a közös vízió, és az arra való fókuszálás, imádkozás.
12. felismerés: A döntés órája
A békéhez az vezet, ha felismerjük, hogy minden vallási hagyomány mélyén ugyanaz az egyetlenIgazság rejtőzik. Soha nem volt ennél felemelőbb időszak, amiben ember élhetett. Ez az új tudatosságemberről emberre terjed, és minden ellentétet fel tud oldani. Csak annyi a teendőnk, hogy megosztjukaz igazságot arról, amivel éppen foglalkozunk. Nem a végidők jönnek, hanem épp most kezdődikvalami új. A világ új hajnalra ébred.
Bemásolom ide a 12 felismerést.
1. Az első felismerés:
A sorsszerűség felismerése és a kritikus tömeg
Az ember felismeri, hogy az élete tele van misztikus történésekkel, egybeesésekkel, nem véletlen„véletlenekkel”, szinkronicitásokkal, és ezeken alapuló emberi találkozásokkal, melyek sorsszerűek.
Mintha egy láthatatlan rendező rendezné az eseményeket és a találkozásokat az életünkben.Ezzel kezdetét veszi egy új,spirituális ébredés az emberiségben, melyet egy kritikus tömeg gerjeszt. –Ők azok az emberek, akik az életüket egy spirituális kibontakozásnak, fejlődésnek tapasztalják, egyolyan utazásnak, amelyet misztikus egybeesések vezérelnek.
2. A második felismerés:
az univerzum természetének felismerése, é a megnyúlt jelen
Ahogy egyre többen felébredünk erre a misztikus valóságra, egy teljesen új világnézetet alakítunk ki – a világot mint energiamezőt, és mint szent létező kezdjük kezelni. Felfedezzük az élet igazi célját ezen a bolygón, és a világ és az univerzum valódi természetét. Ezzel a világnézettel cseréljük fel azt a közel 500 éves világnézetet, amely kizárólag a túlélésre és a technológiailag biztosított kényelemre épített.
3. A harmadik felismerés:
az energialátás kifejlődik
Elkezdjük fizikailag látni és megérteni az isteni energiát, energiamezőt magunk körül, s felfedezzük,hogy körülöttünk minden anyagi dolog innen ered, és ebből áll. Meglátjuk, hogy nem egy anyagi univerzumban élünk, hanem a dinamikus energia világában. Érzékelni tudjuk ezt az energiamezőt, pl.látjuk az aurát, s annak eseményeit, vagy intuitíven érezzük mindezt.
4. A negyedik felismerés:
harc a hatalomért, hogy energiát szerezzünk
Az energiát látva felismerjük, hogy ez emberek elvágják magukat ettől a spirituális forrásuktól, azenergiától. Az ember ettől gyengének érzi magát és sose érzi magát igazán biztonságban. Ezt a bizonytalanságot és energiahiányt másokból próbálja pótolni: elkezdi a másik embert dominálni, így szerezve energiát. Ez a küzdelem a dominanciáért az oka minden emberi konfliktusnak. Amikor sikerül másokon uralkodni, akkor átmenetileg erősnek érezzük magunkat, de azon az áron, hogy a másik ember elgyengül és gyakran vissza is vág. A szűkös emberi energiáért való versengés az oka minden konfliktusnak az emberek között.
5. Az ötödik felismerés: a
misztikus megtapasztalás – a harc vége
A bizonytalanság és az erőszak akkor ér véget bennünk, amikor kifejlesszük a személyes visszakapcsolódásunkat az isteni energiához, a forráshoz. Ez egy olyan spirituális élmény, melyről minden nagy hagyomány misztikusa beszámol a Földön. Ez a misztikus megtapasztalás és átalakulás élménye, ami végtelen mennyiségű energiával és szeretettel tölt el minket. Ez a szépség és öröm sosem tapasztalt élményét adja, és a Magasabb-Én Tudatosságának állapotába helyez minket. Ennek az élménynek jellegzetes velejárói vannak, például a könnyűség, a lebegés, és a fényesség érzése. Ha ezek jelen vannak, az élmény valós, ha nem, akkor csak tettetett.
6. A hatodik felismerés –
felismerjük a játszmáinkat, és a küldetésünket, a múltunk megtisztítása
Ezen megtapasztalás során elengedjük a saját kontrollálási mintáinkat, és felfedezzük a küldetésünket,a specifikus igazságot. Ekkor felismerjük, hogy azért vagyunk itt, hogy az emberiséget segítsük ezen új valóságszintre való átalakulásában. Amikor kiesünk a kapcsolatból- általában stresszes helyzetek hatására -, akkor ismerjük fel, hogy mi magunk hogyan lopunk energiát másoktól. Amikor a manipulációinkat tudatosítjuk, akkor a kapcsolatunk egyre gyakoribbá és állandóbbá válik a spirituálisvalósággal, és felismerjük a saját utunkat az életben, a küldetésünket, ahogy mi specifikusan tudunk hozzájárulni a világhoz.
7. A hetedik felismerés –
az áramlással haladunk
Amikor próbáljuk beteljesíteni küldetésünket, felfedezzük a belső intuíciónkat, mely megmutatja hová menjünk, mit csináljunk. Ha ráállunk a dolgok pozitív értelmezésére, akkor a véletlen egybeesésekáramlásába lépünk, mely megnyitja a kaput a küldetésünk beteljesítéséhez. A személyes küldetésünk felismerése megszaporítja a misztikus egybeeséseket és a jeleket utunkon,egyre inkább vezetve vagyunk a sorsunk beteljesítése felé. Kérdések merülnek fel bennünk, majd álmok, bevillanó képek, nappali álmodozások vezetnek a válaszokhoz, melyekkel gyakran szinkronisztikusan egybeesnek más emberek éppen jókor elhangzó bölcs kijelentésivel.
8. A nyolcadik felismerés –
egymás felemelése és a személyközi etika
Ha közülünk elegen lépnek be ebbe az evolúciós áramlatba, és folyton-folyvást a Magasabb Énenergiáját adják át azoknak akikkel csak találkoznak, akkor egy új kultúrát hoznak létre, ahol a testükegyre magasabb és magasabb energetikai és észlelés állapotokba jut.Ha felemelünk egy embert, aki az életünkbe lép, akkor a saját jeleinket, útmutató „véletlen” egybeeséseink számát is növeljük. Ha energiát adunk, a sajátunk is megsokszorozódik és nő. Ügyelni kell arra ezen a ponton (is), hogy ne veszítsük el a kapcsolatunkat az istenivel el a romantikus kapcsolatokban. Mások felemelése különösen hatékony csoportokban, ahol mindenki érzi a másikenergiáit. Gyerekekkel különösen fontos ezt végezni, hogy a korai szakaszban kialakuljon a biztonságérzése és a megfelelő növekedése. Ha mások arcában meglátjuk a szépet, azzal felemeljükőket a saját felsőbb énjükbe, és elősegítjük, hogy meghallják a szinkronicitásos üzeneteket.
9. Kilencedik felismerés:
a spirituális kultúra felemelkedése
A spiritualitás ezen ösvényén haladva beteljesítjük az ősrobbanás óta tartó evolúció igazi, belsőértelmét és célját: a túlélés technológiai kérdései teljesen automatizálttá válnak, és az emberek mindenenergiájukat a szinkronisztikus áramlásban való fejlődésre és felemelkedése tudják használni. Igy addigemeljük és energetizáljuk a testünket, amíg a testünk és lényünk egy egész magas spirituális állapotba jut. Itt a létezés legmagasabb dimenziója, a mennyország láthatóvá válik, az ember oda fog jutni a testiéletében. A két dimenzió összeér és eggyé válik. Igy az ember meghaladja az élet-halál körforgását.
10. Tizedik felismerés:
a vízió megtartása
Felismerjük, hogy ez emberi történelem során mindig voltak olyan emberek, aki átélve az ilyenspirituális élményeket, felismerték ezen igazságokat, és azon dolgoztak, hogy élt valósággá tegyékmindezt a Földön. Megértjük, hogy a spirituális felemelkedés víziója nem magánügyünk, hanem sokandolgozunk ezen, egy közös feladat. Rájövünk, hogy nap mint nap tennünk kell a vízió fenntartásáértpéldául mindennapos imádkozás segítségével.
11. Felismerés: a vízió megtartásának módja, kiterjedt imamezők
Ez a vízió megtartásának pontos módszere. Évezredek óta minden spirituális hagyomány leírta afókuszált tudat teremtő erejének hatalmát. A hit ereje, a pozitív gondolkodással és az ima erejévelegyütt hatalmas dolgokra képes. A vízió megtartásának a módszere, hogy együtt imádkozunkkiterjesztve ezzel az egyéni megnövekedett spirituális szándék-energiamezőket a többiekére, ígylétrehozva hatalmas hatásokat. A lényeg a közös vízió, és az arra való fókuszálás, imádkozás.
12. felismerés: A döntés órája
A békéhez az vezet, ha felismerjük, hogy minden vallási hagyomány mélyén ugyanaz az egyetlenIgazság rejtőzik. Soha nem volt ennél felemelőbb időszak, amiben ember élhetett. Ez az új tudatosságemberről emberre terjed, és minden ellentétet fel tud oldani. Csak annyi a teendőnk, hogy megosztjukaz igazságot arról, amivel éppen foglalkozunk. Nem a végidők jönnek, hanem épp most kezdődikvalami új. A világ új hajnalra ébred.
Áprilia likes this post
10 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10 / 10 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.