Álmodós játék
5 posters
7 / 7 oldal
7 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Álmodós játék
Jó, természetesen tudom, csak azért írtam, mert így egy kicsit rosszul esett. Mintha egyszerűen ki akartatok volna hagyni. De persze tudom, hogy nem .Veszna írta:Csak azért szólítottam meg Ápriliát,mert ő tette be a képet. Fortis! Természetesen mindenkinek szól:)
fortis- Hozzászólások száma : 11466
fortis!
Ha benne lennétek a folytatásban, azt javasolnám kellene egy olyan hely, asztal, vagy akár kapu, amire vagy ami elé elhelyezhetnénk álmunkban valamit, és amit a többieknek meg kellene találniuk. Az elhelyezést felváltva csinálnánk és mondjuk mindenkinek egy hete volna az elhelyezésre és a megtalálásra egyaránt. Az elhelyezéssel ne legyen gondotok,( ez ugye csak az elhelyezőre vonatkozik) mert azt a valamit ébrenléti állapotban is oda tehetitek, és csupán arra kellene törekedni, hogy képesek legyetek ugyan azt ott álmotokban is megtalálni.
Mit gondoltok?
Mit gondoltok?
Veszna írta:Áprilia,itt az álmom a kapuddal:
Először nem láttam a kaput,egy középkori(?)forgatag közepén voltam. Hosszú ruhám volt,utazó köpennyel. Talán a piacon lehettünk. Onnan tudtam, hogy az álmodban vagyok,hogy ugyanolyan-bár tökéletesen kivitelezett-rajzolt volt a helyszín, és mi is
Szóval kerestem a kaput ezerrel, de ehhez szükségem volt egy vezetőre,aki állítólag a piacon található meg. Meg is találtam , egy igencsak jóképű fickó volt, barna ruhában és fekete köpenyben,a haja és a szeme is fekete volt. Kicsit vitatkoztunk az utazással kapcsolatban,de elindultunk....és a kapunál felébredtem.
Amint megláttam ezt a képet, azonnal beugrott a fenti álmod. Ilyennek képzelem :
Nekem meg hirtelen ez a régi kép ugrott be a tiédről amit szintén itt a játszótéren tettem be egyszer. Még azt sem tartanám kizártnak, hogy ugyan arról a helyről lenne szó, csak más perspektívából, egyedi módokon festve.
[/quote]
Nagyon jó!
That would be it, and if that were the case, we would debate who hit whom as is customary, after which we might explain why they selected the person they would choose to be in their position.
Marjorie1- Hozzászólások száma : 2
7 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.