Jézus - Biblia - Kereszténység
+11
fortis
Blueeye
Áprilia
Nilka
Greywolf
Rhea Sylvia
Mayra1
nofertiti
Méhecske
opos
Efi
15 posters
9 / 17 oldal
9 / 17 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Jézus - Biblia - Kereszténység
Víz - bor - vér...(Hamvas után)
A beavatás három lépcsőfoka. Mikor az ismert történetben Jézus borrá változtatja a vizet, az azt jelenti, hogy az illetőt magasabb szellemi minőségbe vezeti be. Ugyanezt a jelképes műveletet hajtják végre a papok, mikor az oltáriszentség alatt Krisztus vérévé alakítják a bort. A keresztény tradíció tele van jelképes értelmű cselekedetekkel, mely a zsidó/nazarénus hitvilág részét képezik. Ezt támasztja alá az ismert tévedés is, mikor Jézusra mint názáretire hivatkoznak, holott Názáret városa akkor még nem is létezett. Nem, Jézus a nazarénus (vagy esszénus), így helyes.
A beavatás három lépcsőfoka. Mikor az ismert történetben Jézus borrá változtatja a vizet, az azt jelenti, hogy az illetőt magasabb szellemi minőségbe vezeti be. Ugyanezt a jelképes műveletet hajtják végre a papok, mikor az oltáriszentség alatt Krisztus vérévé alakítják a bort. A keresztény tradíció tele van jelképes értelmű cselekedetekkel, mely a zsidó/nazarénus hitvilág részét képezik. Ezt támasztja alá az ismert tévedés is, mikor Jézusra mint názáretire hivatkoznak, holott Názáret városa akkor még nem is létezett. Nem, Jézus a nazarénus (vagy esszénus), így helyes.
Vendég- Vendég
Érdekes amit írsz.
Erről olvastam én is de, nem tudok dönteni mi igaz - e kérdésben, ebből az aspektusból.... Zavaros, ám a "próféciák" nem hazudhattak...vagy igen? -
Jézusban, nevében erő és hatalom van - tehát, az őreá vonatkozó előremutatások - feltétlen Igazság alapon kell nyugodjanak....
Így magam is meghazudtolva kijelentem - MEGVÁLTOTT BŰNEIMTŐL ! Nazarénus volt? S köze nem volt Názárethez, akkor is!
Mit gondolsz igazán....
Erről olvastam én is de, nem tudok dönteni mi igaz - e kérdésben, ebből az aspektusból.... Zavaros, ám a "próféciák" nem hazudhattak...vagy igen? -
Jézusban, nevében erő és hatalom van - tehát, az őreá vonatkozó előremutatások - feltétlen Igazság alapon kell nyugodjanak....
Így magam is meghazudtolva kijelentem - MEGVÁLTOTT BŰNEIMTŐL ! Nazarénus volt? S köze nem volt Názárethez, akkor is!
Mit gondolsz igazán....
Vendég- Vendég
Jézus a Kánai menyegzőn "proklamálta" ezzel a "jellel" mi az Ő elhívása és mit jelent annak "kezdete"!
Itt kezdett Jézus.
Gyerekkorában a törvényt "adta" kezdetül de, immáron "beindúlt" a gépezet, a menny kezdett alá ereszkedni....
Hogy az egyén ezt mint "vette le" azt nem tudhatjuk de, erősen gyanítható sokan "leültek" és agybafőbe kóstolgatták - mi is ez...TEHÁT, megrészegedtek vagy meigttasodtak.
Én az Úr lábai előtt, úgy "betörölköztem" megittasodtam jelenlétével - MÁI NAPIG NEM VAGYOK ÉSZNÉL!
Nem is akarok "észhez" térni....ennek szimbolikája tehát, AZ ÖRÖM - A SZENT ÖRÖM!
Alászállott az ég és megittasítja népét - az örömmel!
ÖRÖMMEL, ÖRÖMBŐL, ÖRÖMÉRT!
-
Jézus a Kánai menyegzőn józanította rá a földet - MIKÉNT MÁMOROSODHAT BELE AZ ISTEN IGAZSÁGBA!
-
Hiszem - így igaz!
Itt kezdett Jézus.
Gyerekkorában a törvényt "adta" kezdetül de, immáron "beindúlt" a gépezet, a menny kezdett alá ereszkedni....
Hogy az egyén ezt mint "vette le" azt nem tudhatjuk de, erősen gyanítható sokan "leültek" és agybafőbe kóstolgatták - mi is ez...TEHÁT, megrészegedtek vagy meigttasodtak.
Én az Úr lábai előtt, úgy "betörölköztem" megittasodtam jelenlétével - MÁI NAPIG NEM VAGYOK ÉSZNÉL!
Nem is akarok "észhez" térni....ennek szimbolikája tehát, AZ ÖRÖM - A SZENT ÖRÖM!
Alászállott az ég és megittasítja népét - az örömmel!
ÖRÖMMEL, ÖRÖMBŐL, ÖRÖMÉRT!
-
Jézus a Kánai menyegzőn józanította rá a földet - MIKÉNT MÁMOROSODHAT BELE AZ ISTEN IGAZSÁGBA!
-
Hiszem - így igaz!
Vendég- Vendég
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Feb. - 22:20-kor.
Ma, eddig a percig, esett már néhány szó a címben megadottakról...
Jézus.
-
Jézus Isten Fiaként van bemutatva a biliában amely írat tudósít arról mi különböztette meg őt a korában élő személyiségektől - azoknak jegyeiktől.
Nem másé, az Ő....
Emblematikussága "alakította" hallgatóságát követőkké, döntést hozókká.
A kor - sajátsága volt a hatalomnak és az elnyomattatásnak.
Sok tanító úgy vélte és véli, mai napig a szükség a "mester" - nem eszköz, de már Ő Maga "A" Mester!
-
Jézus aki köré épűlt fel az írott anyag és az ember immáron nem embertől való ujjászületése - mint egy iránytű, mutatja meg azt mi lehet számunkra az élet értelme.
-
Gyakorlatilag a "szabadulás" - tehát - MESTER - aki nem a gyötrettetés ura - tovább de, a "Feltámadásának" Szentségében, igen is az "eltörlés" Királya!
-
MINDEN IGÁK ELTÖRLŐJE!
-
Az Ő Szt. Nevében!
Ámen. ... Hallelujah.
Jézus.
-
Jézus Isten Fiaként van bemutatva a biliában amely írat tudósít arról mi különböztette meg őt a korában élő személyiségektől - azoknak jegyeiktől.
Nem másé, az Ő....
Emblematikussága "alakította" hallgatóságát követőkké, döntést hozókká.
A kor - sajátsága volt a hatalomnak és az elnyomattatásnak.
Sok tanító úgy vélte és véli, mai napig a szükség a "mester" - nem eszköz, de már Ő Maga "A" Mester!
-
Jézus aki köré épűlt fel az írott anyag és az ember immáron nem embertől való ujjászületése - mint egy iránytű, mutatja meg azt mi lehet számunkra az élet értelme.
-
Gyakorlatilag a "szabadulás" - tehát - MESTER - aki nem a gyötrettetés ura - tovább de, a "Feltámadásának" Szentségében, igen is az "eltörlés" Királya!
-
MINDEN IGÁK ELTÖRLŐJE!
-
Az Ő Szt. Nevében!
Ámen. ... Hallelujah.
Vendég- Vendég
Azt látom 2010....ben publikált adat volna?
-
Nos, önmagában nem mond többet az a név - Jézus mint bármi más!
Tartalom áll mögötte vagy sem én nem tudhatom....az bizonyos; a SztSz "megszomorodott" !
Én mint szülő szomorodtam már meg gyerekeim fölött, az asszony fölött is - nehéz volt kiheverni.
Az én terveim és életem műve sem kis kaliber a maga nemében de, miféle lehet Istené?
Van búsúlni valója?
Persze. Igen.
-
Mit kéne kitalálni engesztelésül és a körben szereplő adatok "módosítására"?
-
Egyet tehetnénk igazán; "figyelni Rá"!
-
Csak tudja a cikkekben, a százalékokban?
Kit hova és mért küldjön?
Avagy tetszik néki a megszomorodottság?
És a mi tudatlanságunk? Tehetetlenségünk?
-
Miből gondolja az ember, hogy igen?
- Érthetetlen.....
-
Nos, önmagában nem mond többet az a név - Jézus mint bármi más!
Tartalom áll mögötte vagy sem én nem tudhatom....az bizonyos; a SztSz "megszomorodott" !
Én mint szülő szomorodtam már meg gyerekeim fölött, az asszony fölött is - nehéz volt kiheverni.
Az én terveim és életem műve sem kis kaliber a maga nemében de, miféle lehet Istené?
Van búsúlni valója?
Persze. Igen.
-
Mit kéne kitalálni engesztelésül és a körben szereplő adatok "módosítására"?
-
Egyet tehetnénk igazán; "figyelni Rá"!
-
Csak tudja a cikkekben, a százalékokban?
Kit hova és mért küldjön?
Avagy tetszik néki a megszomorodottság?
És a mi tudatlanságunk? Tehetetlenségünk?
-
Miből gondolja az ember, hogy igen?
- Érthetetlen.....
Vendég- Vendég
Én a felekezeten kívüliek létszámán lepődtem meg .
fortis- Hozzászólások száma : 11470
Ide teszek egy linket , ahol olvashattok Jézus a Krisztus második eljöveteléről , az Ő üzeneteiről , és a jövőt illető próféciákról .
http://www.masodikeljovetel.hu/
http://www.masodikeljovetel.hu/
Jézus Krisztus második eljövetele MÁR MEGTÖRTÉNT. Itt van! Csak nem a fizikai világban, hanem az éteri világban, ha úgy tetszik: a lélekvilágban. De ahogy az első eljövetelekor nem ismerték fel, ugyanúgy nem ismerik fel most sem. Ha nem volna jelen a lélekvilágban, nem volna lehetséges betöltekezni vele annak, aki alkalmas rá.
A "prófétanő" hamis próféta. Ha csakugyan hisz abban, amit mond, és ha csakugyan "kap" üzeneteket, akkor megtévesztett.
A "prófétanő" hamis próféta. Ha csakugyan hisz abban, amit mond, és ha csakugyan "kap" üzeneteket, akkor megtévesztett.
Vendég- Vendég
Én ezt nem tudom Efi . Lehet tényleg el kellene olvasni mellé a Bibliát .
Abban nincs benne.fortis írta:Én ezt nem tudom Efi . Lehet tényleg el kellene olvasni mellé a Bibliát .
Vendég- Vendég
Hallelujah.
-
Nagy kiterjedésű tanulmányt lehetne írni a tisztelt atya magyarázatáról.
Nem teszem!
Csak annyit kommentelek hozzá; hamar lépjetek ki az oldalról...."oszt" annyi....!
-
Jézus ismételt eljövetele vagy a már ittléte, a kor jellemzőiben ismerhető fel!
-
Ennek alapján felismerem; Jézus "nincs itt" és eljövetele sem a "holnapra" tehető!
Ne féljen senki, Ő Győzedelmes Király és ha az akkor, Szent Örömnek jön vissza, Szent Igazságban Történő Uralkodásra!
-
A biblia "prófétikus" vonatkozásában sem lehet más mint az intés, feddés és megjobbítás tehát, a "megszentelődés" előmozdítása!
Az ószövetség ill. az újszövetség prófétái közötti különbözőséget maga a Szent Szövetség emeli ki de, szintén az adott kornak megfelelően és jellemzően.
Ma "élő prófétai" személy, előttem nem ismeretes, meggyőződésem amennyiben volna, az Apostoli Szentek Egységes Megszentelt Közösségében "prófétálna", továbbá a karizmatikus vonásokat Jézus "ábrázolásban" - a Szent és Teljes Evangélium tükröztetésében tenné!
A "világnak" nem prófétálna, ebbéli tevékenysége teljesen értelmetlen volna. ( rettenet keltés ))
Következésként láthatjuk a "belső építés" pillérein át ható Megtartatás és az Isten Akarat Beteljesítésén kívűl más misztikus szerepe nincs!
-
Az Isten Akarat pedig a Minden Mindenekben - az Örök Élet !
Ámen. ... Hallelujah!
-
Nagy kiterjedésű tanulmányt lehetne írni a tisztelt atya magyarázatáról.
Nem teszem!
Csak annyit kommentelek hozzá; hamar lépjetek ki az oldalról...."oszt" annyi....!
-
Jézus ismételt eljövetele vagy a már ittléte, a kor jellemzőiben ismerhető fel!
-
Ennek alapján felismerem; Jézus "nincs itt" és eljövetele sem a "holnapra" tehető!
Ne féljen senki, Ő Győzedelmes Király és ha az akkor, Szent Örömnek jön vissza, Szent Igazságban Történő Uralkodásra!
-
A biblia "prófétikus" vonatkozásában sem lehet más mint az intés, feddés és megjobbítás tehát, a "megszentelődés" előmozdítása!
Az ószövetség ill. az újszövetség prófétái közötti különbözőséget maga a Szent Szövetség emeli ki de, szintén az adott kornak megfelelően és jellemzően.
Ma "élő prófétai" személy, előttem nem ismeretes, meggyőződésem amennyiben volna, az Apostoli Szentek Egységes Megszentelt Közösségében "prófétálna", továbbá a karizmatikus vonásokat Jézus "ábrázolásban" - a Szent és Teljes Evangélium tükröztetésében tenné!
A "világnak" nem prófétálna, ebbéli tevékenysége teljesen értelmetlen volna. ( rettenet keltés ))
Következésként láthatjuk a "belső építés" pillérein át ható Megtartatás és az Isten Akarat Beteljesítésén kívűl más misztikus szerepe nincs!
-
Az Isten Akarat pedig a Minden Mindenekben - az Örök Élet !
Ámen. ... Hallelujah!
Vendég- Vendég
Évezredek óta a magyarság legközpontibb jele, a kettős kereszt
Nem véletlenül. Gondolom már sokan, sokféle magyarázatot hallottunk miért is használták őseink olyan nagy előszeretettel ezt a jelet, de a teljes igazságot, mégis kevesen ismerik.
A kettős kereszt a rovás ábécé gybetűjele volt, s mint ilyen, a magyar ősvallás tanításainak is legfőbb, legintőbb jele. Az ősi rovásjeleknek nem csak hang, de fogalomértékei is voltak. Néha nem is egy, hanem több. A rovás gy-nek, vagyis a kettős keresztnek a fogalomértéke: egy. Érdekes, hogy vajon egy nyilvánvalóan három vonalból álló jelnek, miért pont egy a fogalomértéke?
Aki kicsit is jártas a magyar mondavilágban annak ismerős szám kell hogy legyen a három. De a keleti tanítások (Hinduizmus, Buddhizmus) is mindig hármas világról beszélnek.
A rovás gy, vagyis a kettős kereszt pedig egyben három jel, amik egymásból, egymásra épülnek:
Ha egy vonalat eltávolítunk, egy rovás i-betűt kapunk, aminek fogalomértéke: Isten
Ha még egyet, marad egy egyenes vonal, ami az sz-betű volt őseink ábécéjében.
Ennek a betűnek fogalomértéke: szer. A szer szógyökünk az egyik legjelentősebb ősi gyök, jelentősége sajnos napjainkra szinte teljesen háttérbe szorult, de többek között a szer-elem, a szer-etet gyöke, őseink szerint a világ alapritmusának meghatározója.
A kettős kereszt tehát egy olyan jel, ami hordozza magában a világ legnagyobb
bölcsességét. Hisz ha felbontjuk ezt a jelet, akkor látjuk, hogy tartalmazza a
földön fellelhető legnagyobb bölcsességet, a hármas világ
alaptörvényét. Ez a törvény pedig a következő:
A szeretet és Isten, egy.
( szer.jpg) = Sz = Szer = Szeretet + (is-ten.jpg) = I = Isten ( egy.jpg) = Gy = Egy
Köszönöm a figyelmet:
Juhász Zsolt
A Magyar nyelv mint útikönyv nyomán...
A cikket innen hoztam : http://utikonyv.hupont.hu/12/a-kettos-kereszt-titka
Nem véletlenül. Gondolom már sokan, sokféle magyarázatot hallottunk miért is használták őseink olyan nagy előszeretettel ezt a jelet, de a teljes igazságot, mégis kevesen ismerik.
A kettős kereszt a rovás ábécé gybetűjele volt, s mint ilyen, a magyar ősvallás tanításainak is legfőbb, legintőbb jele. Az ősi rovásjeleknek nem csak hang, de fogalomértékei is voltak. Néha nem is egy, hanem több. A rovás gy-nek, vagyis a kettős keresztnek a fogalomértéke: egy. Érdekes, hogy vajon egy nyilvánvalóan három vonalból álló jelnek, miért pont egy a fogalomértéke?
Aki kicsit is jártas a magyar mondavilágban annak ismerős szám kell hogy legyen a három. De a keleti tanítások (Hinduizmus, Buddhizmus) is mindig hármas világról beszélnek.
A rovás gy, vagyis a kettős kereszt pedig egyben három jel, amik egymásból, egymásra épülnek:
Ha egy vonalat eltávolítunk, egy rovás i-betűt kapunk, aminek fogalomértéke: Isten
Ha még egyet, marad egy egyenes vonal, ami az sz-betű volt őseink ábécéjében.
Ennek a betűnek fogalomértéke: szer. A szer szógyökünk az egyik legjelentősebb ősi gyök, jelentősége sajnos napjainkra szinte teljesen háttérbe szorult, de többek között a szer-elem, a szer-etet gyöke, őseink szerint a világ alapritmusának meghatározója.
A kettős kereszt tehát egy olyan jel, ami hordozza magában a világ legnagyobb
bölcsességét. Hisz ha felbontjuk ezt a jelet, akkor látjuk, hogy tartalmazza a
földön fellelhető legnagyobb bölcsességet, a hármas világ
alaptörvényét. Ez a törvény pedig a következő:
A szeretet és Isten, egy.
( szer.jpg) = Sz = Szer = Szeretet + (is-ten.jpg) = I = Isten ( egy.jpg) = Gy = Egy
Köszönöm a figyelmet:
Juhász Zsolt
A Magyar nyelv mint útikönyv nyomán...
A cikket innen hoztam : http://utikonyv.hupont.hu/12/a-kettos-kereszt-titka
Kicsit lusta voltam, hogy utánanézzek pontosan, bár tudtam, hogy benne van:efi írta:Abban nincs benne.fortis írta:Én ezt nem tudom Efi . Lehet tényleg el kellene olvasni mellé a Bibliát .
”Az utolsó napokban szétárasztom minden emberre a Lelkemet, fiaitok, lányaitok, a szolgák és a vének prófétálni fognak, látomásokat látnak és álmokat álmodnak!” (Ap. Cs. 2, 17)
..és a mai üzenet ezt is elém hozta.
Méhecske- Hozzászólások száma : 277
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Feb. - 22:21-kor.
Hát én nem igazán szeretnék akkor már itt lenni , de visszajönni sem ha nem muszáj .
Áprilia írta:Az Ige szerint Jézus második eljövetele az armageddoni csatakor lesz. Előtte a szentek - azaz a keresztények - elragadtatnak a Földről és Vele jönnek vissza. Ha lesz időm, kikeresem az Igéket is, bár ez nem nagyon szokott titeket "zavarni".
Nem, csakugyan nem "zavar". Elhiszem, ha azt mondod, hogy az van a Bibliában.
Vendég- Vendég
..."Hát én nem igazán szeretnék akkor már itt lenni , de visszajönni sem ha nem muszáj ."...
-
A tájékozatlan emberben jelenik meg a fenntartás, a félelem érzete!
-
Jézus visszajövetele, nem egy hadúr hazatérése, aki néhány fontos dolgot megszemléz és aztán lepakol magáról ezt azt, hogy "jobban" hozzáférhessen asszonyához, ill. szolgáihoz, birtokához!
-
Az Ő Trónra Ülte - BÉKE ORSZÁGLÁS KELL LEGYEN!
-
Nincs félni valója senkinek!
-
Következésként, magam törekszek már most is az apostoli közösség felállítására, annyira vigyázva, hogy semmiféle "szél" el ne vihesse fejem fölűl, eme védő ernyőt - "A" biztonságot!
Semmi szél!
Tehát, holmi pergamenné száradt és lehullott falevélre hajazó tanítást, úgy vágok a kukába mint annak a rendje.
- Oktatójával egyetemben!
Aki bölcs, az vesse tekintetét magára a puszta és egyszerű józanság által is megvilágított részekre!
Mely azt mondja; Jézus Uralmat Vesz Dicsőségben!
-
A dicsőség lehet rettenet?
Lehet "fogvacogtatás"?
-
Fortis koma, telefonálj előtte nekem és együtt - KIVÁRJUK JÉZUST!.....
-
A tájékozatlan emberben jelenik meg a fenntartás, a félelem érzete!
-
Jézus visszajövetele, nem egy hadúr hazatérése, aki néhány fontos dolgot megszemléz és aztán lepakol magáról ezt azt, hogy "jobban" hozzáférhessen asszonyához, ill. szolgáihoz, birtokához!
-
Az Ő Trónra Ülte - BÉKE ORSZÁGLÁS KELL LEGYEN!
-
Nincs félni valója senkinek!
-
Következésként, magam törekszek már most is az apostoli közösség felállítására, annyira vigyázva, hogy semmiféle "szél" el ne vihesse fejem fölűl, eme védő ernyőt - "A" biztonságot!
Semmi szél!
Tehát, holmi pergamenné száradt és lehullott falevélre hajazó tanítást, úgy vágok a kukába mint annak a rendje.
- Oktatójával egyetemben!
Aki bölcs, az vesse tekintetét magára a puszta és egyszerű józanság által is megvilágított részekre!
Mely azt mondja; Jézus Uralmat Vesz Dicsőségben!
-
A dicsőség lehet rettenet?
Lehet "fogvacogtatás"?
-
Fortis koma, telefonálj előtte nekem és együtt - KIVÁRJUK JÉZUST!.....
Vendég- Vendég
Jól van Elek , de ez az armageddon nekem olyan rémisztőnek tűnik .
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Feb. - 22:33-kor.
Bár én egy nagy harcos vagyok , Egyszer az Atya azt adta számomra tudomásul , hogy ne harcoljak többé . Akkor változott meg bennem minden . Nem akartam többé harcolni és bár néha mégis előjön és belemerülök konfrontációkba , általában mindig megbánom , mert van egy olyan érzésem , hogy ez nem az én dolgom .
A hozzászólást Áprilia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Feb. - 22:34-kor.
Egy hadtest elő fokozata amely meghatározása is voltaképp - a haza védelme!
Tehát, a haza fogalma - létre hívó.
A létre hívás szakasz, és egy előzőt követ ill. az utána valót magából "kiadó"!
-
Mindenképpen tusakodás.
-
Nem jön be?
-
Hát, annyit mondhatok, a háborúban vannak "szakácsok is" - tehát, főzzél egy jót oszt annyi..... !
Akkor is benne vagy, nyakig.... !
Tehát, a haza fogalma - létre hívó.
A létre hívás szakasz, és egy előzőt követ ill. az utána valót magából "kiadó"!
-
Mindenképpen tusakodás.
-
Nem jön be?
-
Hát, annyit mondhatok, a háborúban vannak "szakácsok is" - tehát, főzzél egy jót oszt annyi..... !
Akkor is benne vagy, nyakig.... !
Vendég- Vendég
Voltam katona , és a szomszédunk unoka tesóját fejbe lőtték egy puskával a laktanyában az őrségben . Mindezt béke időben . Tudod még akkor sem tettem volna ilyet , ha ezért fogdára raknak ,csak azért mert valaki szabályt sértett .Elek írta: !
Megértlek.
-
Ám ingovány vesz körül minket!
-
Látod?
Hányan állanak már mások fején?
-
Következésként!
Érted?
Téged akkora tisztesség ért, hogy vitézkedhessél....leszülettél a földre és itt fórumozol "szerénységemmel" és a többi kedves "szerénységgel"...MIÉRT IS?
Hogy megvessed azt a "harcot"?
Amit Isten eszközül adott a fölöttünk húzódó univerzum "restaurációjaként"?
-
Távol legyen!
Bízz az Úrban!
Amit Ő tesz tisztának vagy tisztátalannak - az nem fanatizmus!
Ne vessed össze eme kettőt!
Sokan teszik?
-
Tegyék!
Ők nem is fórumoznak itt.... !
-
Ám ingovány vesz körül minket!
-
Látod?
Hányan állanak már mások fején?
-
Következésként!
Érted?
Téged akkora tisztesség ért, hogy vitézkedhessél....leszülettél a földre és itt fórumozol "szerénységemmel" és a többi kedves "szerénységgel"...MIÉRT IS?
Hogy megvessed azt a "harcot"?
Amit Isten eszközül adott a fölöttünk húzódó univerzum "restaurációjaként"?
-
Távol legyen!
Bízz az Úrban!
Amit Ő tesz tisztának vagy tisztátalannak - az nem fanatizmus!
Ne vessed össze eme kettőt!
Sokan teszik?
-
Tegyék!
Ők nem is fórumoznak itt.... !
Vendég- Vendég
9 / 17 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
9 / 17 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.